Tel: 0729.849.665
 

Bilete de Avion

Indiferent unde vreti sa calatoriti in lume , va putem oferi bilete de avion la cele mai convenabile variante de zbor , de timp si de pret . Atat pe companiile de linie , cat si low-cost , sau charter va facilitam obtinerea unor servicii speciale (masa , animale de companii , insotitori minori , etc) .

 

Rezerva Bilet

Bilete autocar

In Europa este uneori mai ieftin de a calatori cu autocarul . Chiar daca uneori poate fi obositor , avantajele sunt multiple : foarte multe localitati de destinatie , pret mic si fix , disponibilitate si flexibilitate privind frecventa , bagajul mare de cala , etc . Trimiteti o rezervare in acest sens , iar raspunsul va fi prompt si avantajos .

Rezerva Bilet

Rezervari Hotel

Puteti apela pentru orice fel de cazare hoteliera : tip sejur sau circuit , individual sau in grup , tematic sau de brand , bussines sau leisure , etc . Avem experienta de a fi vizitat multe hoteluri in destinatii diverse si de a va da informatiile cele mai relevante . Nu ezitati sa ne trimiteti toate solicitarile , si noi nu vom precupeti nimic de a va da variantele cele mai bune .

Rezerva Camera

 

Rezervari transfer aeroport

Puteti apela pentru orice fel de cazare hoteliera : tip sejur sau circuit , individual sau in grup , tematic sau de brand , bussines sau leisure , etc . Avem experienta de a fi vizitat multe hoteluri in destinatii diverse si de a va da informatiile cele mai relevante . Nu ezitati sa ne trimiteti toate solicitarile , si noi nu vom precupeti nimic de a va da variantele cele mai bune .

Cere transfer

Tururi ale marilor orase

V-ati programat o plimbare intr-unul din marile orase ale lumii si aveti nevoie de ghidaj ? Ei bine , acest aspect va fi putin mai costisitor , dar cu siguranta veti face economie de timp in cautarea obiectivelor si , mai ales, in cautarea informatiilor profesioniste despre acestea . Din experienta , va recomand sa apelati la aceste servicii .

Inscrie-te

Asigurari

Sunt tari cu care Romania a semnat acorduri de asistenta medicala de urgenta gratuita . Insa, stim ca e mult mai bine, sa avem o acoperire mult mai larga asupra serviciilor medicale, cu un plafon de despagubire mult mai inalt. 

Aceste aspecte pot fi acoperite de catre o polita de asigurare medicala de calatorie , pe care va indemn sa o achizitionati. Deasemenea , pentru a sta linistiti asupra … neprevazutului (imbolnavire subita , decesul unei rude de gradul I , calamitati naturale care va afecteaza domiciliul , etc) , va recomand sa incheiati o polita de asigurare storno . Aceasta va asigura despagubirea de catre societatea de asigurari , in asemenea cazuri , care in contractul de prestari servicii turistice nu sunt stipulate .

Cere oferta

Agenti

Oana Ciobanu

- lider de pelerinaj

- vechime in turism din 2006

- manager in turism

- agent de turism

- agent ticketing

- ghid national de turism

Contact Oana


De ce sa calatoriti cu noi?

Avem experienta in domeniu
Inca din 2006 , activitatea Agentiei de Pelerinaj s-a imbunatatit, dezvoltat si aprofundat in abordarea turismului religios in esenta lui. Indiferent de destinatie ( Israel, Rusia, Egipt, Turcia, Grecia, Serbia, etc) sau de diversitatea serviciilor solicitate, pelerinajele noastre au indeplinit criteriul calitatii.
Motto : ceea ce tie nu-ti place , altuia nu-i face
Intotdeauna ne gandim ca ne-ar place pentru noi insine sa fi tratati cu respect, atentie si dedicatie. Ei bine, cam asta facem si pentru toti clientii nostri !
Cel mai bun raport calitate/pret
Se crede ca cel mai scump produs este si cel mai bun, iar cel mai ieftin , ar fi cel mai nereusit. Incercam ca pentru fiecare solicitare sa oferim cele mai bune servicii, la un pret decent cu maximul de calitate aferent.
Ne pliem dupa bugetul d-voastra
 Daca bugetul dumneavoastra este unul generos sau modest, intotdeauna realizam un program care sa se desfasoare intr-un mod placut, conform solicitarilor, onest si avantajos fata de dumneavoastra.
Asiguram si plata in rate
In aceasta lume in care se succed crize financiare sau evenimente constrangatoare finaciar, intelegem nevoia de a fragmenta plata in rate, lucru ce il stabilim in contract de comun acord.
Parteneri traditionali si cu experienta
Fie ca apelam la serviciile de zbor, cazare, inchiriat autocar sau de orice fel, intotdeauna selectionam cu atentie partenerii din industria turistica, astfel incat sa nu se afecteze calitatea si siguranta pelerinajului.
Ne implicam absolut
Pelerinajul este ca o hrana pentru suflet, asta simtim noi si asta iubim noi. Fireste ca atunci cand iubesti ceva, sa te implici absolut. Intotdeauna nu precupetim nici o resursa ce ar implica reusita maxima a unui pelerinaj.
Veti ramane cu amintiri frumoase
Dupa ce pelerinajul se va fi terminat, amintirile locurilor, trairilor, emotiilor, informatiilor va vor insoti mereu si va vor fi pricina de zambet si bucurie.

Parteneri