Ucraina
Destinatie
27 iulie 2020
Data Plecare
6 Zile
Zile
Oferta proprie
Tip Oferta
1

Ziua 1,luni, 27 iulie 2020

Plecare la ora 01.00 si ne indreptam catre nordul tarii. Dupa tranzitarea granitei prin vama Siret, continuam traseul catre Manastirea Poceaiev, una dintre cele mai mari asezari monahale ale Ucrainei , traversand Nistrul si pitorestile peisaje ale malurilor lui . Asistam la una dintre biserici din Marea Lavra a Pocheaiev-ului la Sf Liturghie (in functie de program). Intram in pestera in care s-a nevoit Sf. Iov multi ani si de unde se auzeau cantari ingeresti. Apoi ne inchinam la Moastele Sf. Amfilohie (ajutator in bolile de oase) si Iov, Urma Piciorusului Maicii Domnului si la Izvorul Maicii Domnului. Cazare Hotel Poceaiev .
2

Ziua 2, marti, 28 iulie 2020

Mic dejun. Dimineata (optional) la ora 06.00 se participa la Sfanta Liturghie, dupa care ne inchinam la Icoana Facatoare de Minuni a Maicii Domnului (este coborata din catapeteasma numai dis de dimineata). Ne indreptam catre cimitirul unde se afla mormantul Sf Amfilohie pentru un moment de ruga si pomenire. Urmatorul popas este la Schitul Sf. Ana ; aici putem sa ne imbaiem in lacul cu ape tamaduitoare (recomandat sa aveti haine la schimb). Continuam drumul nostru catre Kiev (aprox 6 ore), unde vom ajunge seara tarziu. Cazare Hotel Kiev.
3

Ziua 3, miercuri, 29 iulie 2020

Mic dejun. Dimineata ne indreptam catre Lavra Pecerska; vizitarea celor doua pesteri care detin peste 120 Sfinte Moaste , Catedrala Adormirea Maicii Domnului, izvoarele Sf. Antonie si Sf. Teodosie – intemeietorii Lavrei, mormantul Sf. Ierarh Petru Movila, reprezentant de seama al neamului romanesc. Vizitam Pustia Kitaev unde se afla moastele Sfantului Teofil cel nebun dupa Hristos (Inspirat din viata sa, a fost realizat filmul Ostrov). Ne inchinam la mormantul Sfintei Dositeea, la care Sfantul Serafim de Sarov a venit sa ceara sfat duhovnicesc, pe cand aceasta se nevoia intr-o pestera. Vizitam pestera acesteia. Cazare Hotel Kiev. Optional croaziera pe Nipru si tur de oras Kiev cu autocarul ( 15 euro/persoana).
4

Ziua 4, joi, 30 iulie 2020

Mic dejun. Incepem ziua cu Manastirea Goloseevo si ne inchinam la moastele Sfantului Alexei si la mormantul Sfintei Alipia. Daca timpul ne permite ne vom inchina si la Manastirea Vedenskii (icoana Maicii Domnului “Indemnare la smerenie”, moastele Sf. Olimpiada si Sf. Dimitra); Manastirea Sf. Iona, care se afla in gradina botanica (moastele Sf. Iona, pestera Sf. Iona); Manastirea Teofania unde se afla izvorul Sf Pantelimon . Dupa turul orasului Kiev ne indreptam catre Manastirea Baniceni. Cazare Hotel Kamenita/ Cernauti .
5

Ziua 5, vineri, 31 iulie 2020

Mic dejun. In ultima zi de Pelerinaj Ucraina din Iasi Piatra Neamt 2020 plecam catre Cetatea Hotinului, bastion stefanian de-a lungul Nistrului. Apoi ajungem la Manastirea Baniceni si ne inchinam in Catedrala si la Paraclisul Sf. Serafim de Sarov, unde se afla o particica din Sfintele Moaste si din piatra pe care s-a rugat Sfantul o mie de zile si nopti. Ne indreptam catre Cernauti. Facem un tur al centrului orasului , unde se pot admira cele mai reprezentative cladiri : Teatrul, Primaria, etc. Vizitam Universitatea, fostul Palat Mitropolitan si Biserica Sf. Nicolae. Tranzitam granita catre Romania. Va mai asteptam in PELERINAJ UCRAINA din Iasi Piatra Neamt 2020 !
325.00 

Include:

- transport cu autocarul licentiat pentru turism extern;
- 4 nopti cazare in hoteluri 3* ;
- mic dejun;
- insotitor de grup ;
- preot – lider spiritual


Nu Include:

- intrarea la obiective turistice
- excursii optionale
- asigurarea medicala si storno (nu sunt obligatorii, dar recomandate)
- alte servicii care nu sunt specificate la Servicii incluse


Note:

Excursia trebuie achitată integral cu cel puţin 21 zile înaintea plecării.
Tariful este stabilit pentru un număr minim de 45 persoane. Pentru un grup mai mic, tariful va fi majorat .
Categoria hotelurilor este cea atribuită în Ucraina.
Documente necesare călătoriei: paşaport valabil cel putin 6 luni de la data iesirii din tara.
Distributia camerelor la hotel se face de catre receptie; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie , asistat de insotitorul de grup.
Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar, frigider, seif, etc); solicitati receptionerului in momentul cazarii informatii asupra acestor aspecte.
În cazul refuzului autorităţilor de la punctele de frontieră de a primii turistul pe teritoriul statului respectiv, sau de a-i permite să părăsească teritoriul propriu, agenţia nu işi asumă responsabilitatea.
Prezentul document constituie parte din contract.

Pelerinaj Ucraina din Iasi Piatra Neamt 2020