Romania
Destinatie
17 apr 2021
Data Plecare
1 Zi
Zile
Oferta proprie
Tip Oferta
1

Ziua 1: sambata, 17 aprilie 2021

Plecarea va fi la Palatul Culturii la ora 06.00. Prima oprire va fi la Manastirea Paltin, unde au fost aduse moastele Sf Nichifor Leprosu. Urcam cativa kilometri mai in munte si ajungem la Manastirea Petru Vodainfiintata de Pr Iustin Parvu . Aici sunt inmormantati mai multi preoti intemnitati in inchisorile comuniste, printre care si Pr Gheorghe Caciu Dumitreasa. Trecand pe langa coada Lacului Bicaz, mergem in amonte pe Bistrita si ne abatem de la Brosteni spre Manastirea Pestele, infiintata dupa 1994. Avansam in amonte si ajungem la Manastirea Rarau, ctitorita de Domnitorul Petru Rares. Dupa ce ne inchinam la Icoana Facatoare de minuni a Maicii Domnului, strabatem una din cele mai frumoase sosele alpnine ale Romaniei, Transraraul. Admiram formatiunile geologice Pietrele Doamnei si coboram spre Campulung Moldovenesc. Urmatoarea oprire va fi la Manastirea Sihastria Raraului, manastire de calugari . Coborand spre obcini si mai la vale, ajungem pe meleaguri falticenene si ne indreptam spre Manastirea Rasca, ctitorie musatina, ce a dat Romaniei pe Sf Ioan de la Rasca. Incheiind acest Pelerinaj Sihastria Petru Voda Rarau ajungem seara tarziu acasa in Iasi.Va multumim ca ati fost in Pelerinaj Petru Voda Rarau 2021 !
165.00 lei

Include:

- transport cu autocar clasificat 3* cu aer conditionat, scaune rabatabile, sistem audio-video ;
- ghid de turism;

Nu Include:

- alte cheltuieli ce nu sunt mentionate la Servicii incluse

Note:

Pelerinajul se va desfasura daca permit conditiile meteo . Transraraul este o sosea de munte cu o altitudine de aproximativ 1400 m si poate fi impracticabila in conditii de zapada, polei, etc.

Excursia trebuie achitată integral cu cel puţin 15 zile înaintea plecării.
Tariful este stabilit pentru un număr minim de 25 persoane. Pentru un grup mai mic, tariful va fi majorat .
Categoria unitatilor de cazare este cea atribuită în Romania.
Distributia camerelor la hotel se face de catre receptie; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre pelerin direct la receptie , asistat de insotitorul de grup.
Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar, frigider, seif, etc); solicitati receptionerului in momentul cazarii informatii asupra acestor aspecte.
Agentia este exonerata pentru neindeplinirea partiala/totala a programului datorata situatiilor sociale, naturale, cazurile de forta majora, etc
Prezentul document constituie parte din contract.
Documente necesare : carte de identitate

Pelerinaj Petru Voda Rarau 2021