Romania
Destinatie
12 iunie 2021
Data Plecare
1 Zi
Zile
Oferta proprie
Tip Oferta
1

Ziua 1, sambata, 12 iunie 2021

Plecam in Pelerinaj Nordul Moldovei din Iasi dis de dimineata la ora 05.00 de la Palatul Culturii. Ne indreptam spre Manastirea Sihastria Putnei, loc de pustnicie inca din secolul al XV-lea pentru calugarii putneni. Constituie un izvor de duhovnicie dar si de sfinti in patericul romanesc, printre care si Sf Sila, Paisie si Natan. Tot aici este inmormantat si vrednicul de pomenire, IPS Pimen, dar si la Pr Proclu, cunoscutul si smeritul sihastru contemporan. Aprindem o lumanare la iubitorul de Bucovina, Episcopul Pimen. Ne inchinam la moastele Sf Sila, Natan si Paisie. Apoi, plecam spre chilia Sf Daniil Sihastru, cel ce l-a povatuit pe slavitul Voievod Stefan cel Mare si Sfant. Si, fireste, plecam genunchii intr-o rugaciune de ocrotire pentru tara noastra, la mormantul marelui domnitor in Manastirea Putna, pe care a si ctitorit-o. Poposim in Radauti la Manastirea Bogdana, vechea necropola domneasca a musatinilor si locul unde a fost ierarh Sf Leontie. Ne intoarcem spre sud. Urmatoarea oprire va fi la Manastirea Dragomirna, cea mai inalta constructie de piatra din epoca medievala; o silueta gratioasa, dantelata, ce pastreaza amintirea Ierarhului Anastasie Crimca. La final, intram in Catedrala Arhiepiscopala de la Suceava, unde se afla moastele Sf Mc Ioan cel Nou, ocrotitorul Moldovei inca de pe vremea domnitorului Alexandru cel Bun. Va multumim ca ati fost cu noi in Pelerinaj Nordul Moldovei din Iasi 2021 !
165.00 lei

Include:

- transport licentiat conform noilor reglementari de securitate
- ghid de turism

Nu Include:

- alte servicii ce nu sunt cuprinse la rubrica Pretul include

Note:

Excursia trebuie achitată integral cu cel puţin 21 zile înaintea plecării.
Tariful este stabilit pentru un număr minim de 45 persoane. Pentru un grup mai mic, tariful va fi majorat .
Categoria unitatilor de cazare este cea atribuită în Romania.
Distributia camerelor la hotel se face de catre receptie; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre pelerin direct la receptie , asistat de insotitorul de grup.
Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar, frigider, seif, etc); solicitati receptionerului in momentul cazarii informatii asupra acestor aspecte.
Agentia este exonerata pentru neindeplinirea partiala/totala a programului datorata situatiilor sociale, naturale, cazurile de forta majora, etc
Prezentul document constituie parte din contract.
Documente necesare : carte de identitate

Pelerinaj Nordul Moldovei din Iasi 2021