Israel
Destinatie
13 martie 2020
Data Plecare
4 Zile
Zile
Oferta proprie
Tip Oferta
1

13 martie 2020, vineri

Întâlnire pe Aeroportul din Iaşi – plecări (sala de aşteptare) - la ora 04.00, cursa WIZZAIR. Decolare ora 06.05, sosire pe Aeroportul Ben Gurion la ora 08:55. Mergem spre Muntele Tabor si ne inchinam în Biserica Ortodoxă “Schimbarea la Faţă” (locul Schimbării la Faţă a Domnului, Icoana făcătoare de minuni a Maicii Domnului). Facem un popas si in Nazareth si intram in Biserica Ortodoxă Sf. Gavriil (cu Izvorul Sfintei Fecioare Maria) . Trecem pe langa Biserica Ortodoxă ce aminteşte de Minunea prefacerii apei în vin la nunta din Cana Galileii (se inchide la ora 15.00). Cazare şi cină hotel în Bethlehem.
2

14 martie, sambata

Mic dejun. Dimineata ne indreptam spre Cetatea Sfanta a Ierusalimului si intram pe poarta Sf. Ştefan şi ne închinăm în Biserica ridicată langa Scaldatoarea Vitezda, din vechea cetate romana Antonia. Parcurgem Via Dolorosa ( Calea Crucii), cu cele 14 opriri ale Mântuitorului Iisus Hristos, ajungând la Biserica Sf. Învieri (închinare la toate locurile sfinte: Golgota, Piatra Ungerii, Sf. Mormânt, locul unde s-a aflat Sf. Cruce, etc). Ne suim pe Muntele Măslinilor, unde ne vom închina in Mănăstirea Ortodoxă a Înălţării Domnului . Ulterior coboram spre Valea Judecatii de Apoi si intram in Grădina Ghetsimani cu Biserica Naţiunilor (ridicată pe locul în care Mântuitorul s-a rugat înainte de a fi prins). Tot in aceasta zona se afla si Biserica ce adăpostește Mormântul Maicii Domnului, la care ne vom inchina si noi. Seara ne indreptam spre Aşezământul Românesc de la Ierusalim. Daca timpul ne permite vom merge si me Muntele Sion, unde se afla Biserica Adormirii Maicii Domnului, Foişorul „Cina cea de Tain㔺i Mormântul Sfântului Prooroc şi Psalmist David. Cină şi cazare hotel în Bethlehem.Optional se poate merge la Sf Liturghie de noapte de la Biserica Sf Mormant, cost 15 euro/pers
3

15 martie, duminica

Mic dejun. In penultima zi de Pelerinaj Israel din Iasi 2020 mergem catre Pustiul Hozeva, unde se afla Mănăstirea Sf. Gheorghe (închinare la moaştele Sf. Ioan Iacob Românul). Ne indreptam spre Râul Iordan, Locul real al Botezului Domnului, loc amenajat pentru a intra în apa Iordanului. Ne intoarcem spre Bethleem si ne vom închina în Biserica Ortodoxă a Naşterii Domnului (ce adăposteşte Peştera în care s-a născut Domnul Iisus Hristos şi icoana făcătoare de Maicii Domnului). Cazare şi cină hotel în Bethlehem.
4

16 martie, luni

Mic dejun. Sosire la Aeroport ora 07.00. Decolare - 9:50, aterizare Iaşi ora 12.55, cursa WIZZAIR. Va multumim ca ati fost cu noi in Pelerinaj Israel din Iasi 2020 !
485.00 

Include:

- bilet de avion Iasi-Tel Aviv-Iasi compania Wizzair
- bagaj doar de mana de 10 kg, dimensiuni de 40x30x20 cm
- 3 nopţi cazare in hoteluri de 3* categorie locala
- mic dejun si cina
- taxe de aeroport
- transfer aeroport-hotel-aeroport
- transport cu autocar modern, aer condiţionat;
- ghid local vorbitor de limba romana
- taxi Muntele Tabor
- taxele de intrare la obiectivele turistice specificate în program
- materiale promotionale
- preot insotitor din partea agentiei
- Certificat de Pelerin

Nu Include:

- taxele tips , meeting si assistance 15 euro (se achita insotitorului de grup)
- bagaj de cala optional 233 lei/ bagaj/ sens (poate fi modificata de compania aeriana fara acordul sau instiintarea agentiei)
- asigurarea medicala 43 lei (obligatorie)
- optionalul de iesire noaptea la Liturghia din Biserica Sf Mormant 15 euro/pers
-alte servicii ce nu sunt mentionate ca incluse

Note:

- Ghidul insotitor poate efectua modificari programului (ordinea desfasurarii actiunii, schimbari de ore), fara a afecta insa structura serviciilor, efectuandu-l astfel in totalitate.- Clasificarea pe stele a unitatilor de cazare este cea atribuita de ministerul de resort al tarii respective.In oferta agentiei tipul de camera prezentat nu este intodeauna cel pentru camera standard! In mod frecvent sunt prezentate camere superioare. Pentru vizualizarea camerelor Standard va rugam sa accesati pagina web a hotelului.Distributia camerelor la hotel se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de insotitorul de grup. Hotelierii pot solicita plati suplimentare pentru utilizarea facilitatilor din camera si hotel (ex: taxe locale, minibar/frigider, seif, prosop la piscina etc). Va rugam ca, in momentul sosirii la hotel, sa solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra acestor detalii.- Situatii de forta majora si neprevazute cum ar fi razboaie, cutremure, greve, fenomene naturale si meteo deosebite etc, nu obliga agentia la despagubiri sau compensatii. Pentru retragerile din orice motiv inaintea plecarii, se aplica penalizari conform contractului. Pentru a nu se pierde banii, se recomanda incheierea asigurarii STORNO, valabila pentru situatii deosebite demonstrate cu acte doveditoare, cum ar fi imbolnaviri / deces, furtul / distrugerea pasaportului / cartii de identitate.- Locurile in autocar se ocupa in ordinea inscrierii, fiecare turist avand rezervat locul, indiferent de localitatea unde se imbarca. Numarul de inscriere nu coincide intotdeauna cu numarul locului in autocar. Copiii minori (sub 18 ani) pot iesi din tara daca sunt insotiti de ambii parinti (cu pasaport individual sau carte de dentitate). Cand merg insotiti numai de un parinte, acesta are declaratie notariala de la celalalt parinte cu acordul acestuia, sau are hotarare de divort definitiva in care i-a fost incredintat minorul, sau certificat de deces. In situatia in care nu calatoreste cu parintii, ci insotit de un alt adult, acesta trebuie sa posede in afara de declaratie sau procura notariala data de ambii parinti si cazier judiciar. Toate informatiile privind conditiile de calatorie sunt disponibile pe site-ul www.politiadefrontiera.ro- Grup minim 45 pers. Pentru un grup mai mic de 45 persoane, pretul excursiei se recalculeaza.In cazul modificarii pretului mondial la combustibil, agentia isi rezerva dreptul de a ajusta tariful in functie de acest parametru.

Pelerinaj Israel din Iasi 2020