Romania
Destinatie
11 sept 2020
Data Plecare
3 Zile
Zile
Oferta proprie
Tip Oferta
1

Ziua 1: sambata, 6 iunie 2020

Plecare din Iasi la ora 05.00 de la Palatul Culturii. Traversam Dunarea la Galati pasind pe meleagurile dobrogene. Prima oprire o vom face la Manastirea Cocos, ce pastreaza moastele Sf Mc Atal, Zotic, Filip si Camasie de la Niculitel. Daca timpul ne permite, putem vizita situl arheologic unde au fost gasiti sfintii mucenici. Urmatorul popas este la Manastirea Celic Dere, unde ne inchinam la Icoana Mantuitorului care se curata singura si in paraclisul manastirii ce detine tezaurul manastirii. In periplul nostru dobrogean mergem si la Manastirea Sf Ioan Casian, locul unde s-a pustnicit acest mare sfant al sec V, cunoscut mai mult in occident. Ne intindem la drum pana la Marea Neagra. Cazare Eforie Nord Hotel 3* .
2

Ziua 2: duminica, 7 iunie 2020

Dimineata mergem la Manastirea Techirghiol, pentru a participa la Sf Liturghie si putem aprinde o lumanare la mormantului marelui duhovnic al romanilor, Pr Arsenie Papacioc. Ne indreptam spre Manastirea Dervent, unde se gasesc crucile tamaduitoare, ce au crescut pe locurile unde au fost martirizati ucenicii Apostolului Andrei. Urmatoarea oprire va fi la Manastirea Pestera Sf Ap Andrei, ridicata langa pestera celui ce a fost increstinatorul poporului roman. Trecem pe langa Cetatea antica Adamclisi si monumentul Tropaeum Traiani. Cina si cazare Eforie Nord Hotel 3*
3

Ziua 3 : luni, 8 iunie 2020

Ajungem in Constanta , vom vizita Catedrala Arhiepiscopala, si vom participa la Sf Liturgie, apoi ne vom inchina la moastele Sf M Mc Pantelimon, Sf Mc Epictet si Astion (sfinti dobrogeni de la inceputul secolului al treilea, ce demonstreaza existenta timpurie a crestinismului in Romania). Traversam iar Dunarea si pornim spre casa. Daca timpul ne permite, putem face o oprire la Manastirea Bujoreni, vechi asezamant monahal ce poarta o legenda prin negura vremurilor. Va mai asteptam in PELERINAJ IN DOBROGEA DIN IASI 2020 !
410.00 lei

Include:

- transport cu autocar clasificat 3* cu aer conditionat, scaune rabatabile, sistem audio-video ;
- taxele de traversare cu bacul, taxele de vama, vigneta, carte verde, taxele de parcare;
- 2 nopti cazare in hoteluri/ pensiuni de 2-3*;
- ghid de turism;
- preot , lider spiritual de pelerinaj.

Nu Include:

- alte cheltuieli ce nu sunt mentionate la Servicii incluse

Note:

Excursia trebuie achitată integral cu cel puţin 21 zile înaintea plecării.
Tariful este stabilit pentru un număr minim de 45 persoane. Pentru un grup mai mic, tariful va fi majorat .
Categoria unitatilor de cazare este cea atribuită în Romania.
Distributia camerelor la hotel se face de catre receptie; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre pelerin direct la receptie , asistat de insotitorul de grup.
Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar, frigider, seif, etc); solicitati receptionerului in momentul cazarii informatii asupra acestor aspecte.
Agentia este exonerata pentru neindeplinirea partiala/totala a programului datorata situatiilor sociale, naturale, cazurile de forta majora, etc
Prezentul document constituie parte din contract.
Documente necesare : carte de identitate

Pelerinaj in Dobrogea din Iasi 2020
Pelerinaj in Dobrogea din Iasi 2020