Grecia
Destinatie
26 mar 2020
Data Plecare
6 Zile
Zile
Tur Operator
Tip Oferta
1

Ziua 1, 26 martie 2020

Plecare la ora 20:00 din Bucuresti (Autogara Militari) pe traseul - Giurgiu – Ruse – Promahonas.
2

Ziua 2, 27 martie 2020

Sosire in Grecia si continuarea drumului spre Salonic- al doilea oras ca marime al Greciei unde vizitam Catedrala Sf. Dimitrie - moastele Sf. Dimitrie Izvoritorul de Mir si ale Sf. Anisia. Continuarea drumului spre Paralia Katerini cu oprire la: Mrea Dyonissos – situata la poalele Mt Olimp si la Mrea Efrem Sirul ( adaposteste mana dreapta a Af Efrem Sirul si moastele Sf Ecaterina). Cazare in Paralia Katerini hotel 3*
3

Ziua 3, 28 martie 2020

Mic dejun. Plecare spre Mrea Kato Xenia unde se afla o parte dinBraul Maicii Domnului si icoana facatoare de minuni a Maicii Domnului “ Panaghia Xenia “. Traversare cu ferryboat-ul in insula Evia ( a doua insula ca marime a Greciei ) si continuarea drumului spre localitatea Prokopi pentru a ne inchina la moaştele Sf. Ioan Rusul aflate in Biserica Sf. Ioan Rusul . Cazare in insula Evia - hotel 3*.
4

Ziua 4, 29 martie 2020

Mic dejun. Plecare spre Nea Makri pentru a vizita Mrea Buna Vestire – manastire ce adaposteste moastele Sf Efrem cel Nou (sfantul a fost calugar în această manastire și a fost martirizat de catre turci în anul 1426. Sfintele sale moaște au fost descoperite în chip minunat în anul 1945 și asezate în actuala manastire. Tot aici este și copacul pe care a fost martirizat sfantul). Plecare spre Atena - traversare cu ferry-boat-ul Pireu – Eghina. Vizita la Mrea Sf Treime - biserica manastirii unde a viețuit Sf.Nectarie a fost ridicata intre 1904 – 1910 . La acel moment, manastirea a fost inchinata Sfintei Treimi, insa dupa moartea Sf. Nectarie, odata cu canonizarea acestuia, manastirea a primit si un al doilea hram - cel al ocrotitorului si binefacatorului ei, Sf.Ierarh Nectarie Taumaturgul. Vizita la Mrea Sf Ecaterina - moastele Sf. Ecaterina si icoana facatoare de minuni a Sf Spiridon.Cazare in insula Eghina hotel 2*.
5

Ziua 5, 30 martie 2020

Mic dejun. Traversare cu ferry-boat-ul ( insula Eghina – Pireu) si continuarea drumului spre localitatea Lykovrisi unde se afla Mrea Sf Irina de Hrisovalant ( inchinare la icoana facatoare de minuni a Sf Irina de Hrisovalant). Continuarea drumului spre Kalambaka. Cazare in Kalambaka hotel 3*
6

Ziua 6, 31 martie 2020

Mic dejun. Vizitam Atelierul de icoane bizantine (veti asista la procesul de fabricare a icoanelor). Vizitarea Complexului Monahal Meteora (al doilea mare si important centru monastic ortodox al Greciei, dupa Sf. Munte Athos ) - vizitam 1 manastire. Plecare spre tara si sosire in functie de formalitatile vamale si conditiile de trafic.
215.00 

Include:

transport cu autocarul;
4 nopti cazare in hotel (camere duble);
4 mic dejunuri;
toate traversarile cu ferry-boat-ul;
ghid insotitor ;
preot insotitor

Nu Include:

asigurarea medicala ;
intrarea la Meteora ( 3 Euro) ;
orice alt serviciu care nu este mentionat la rubrica “ pretul include”

Note:

Pretul este valabil pentru grup minim de 40 persoane.

Pentru grup intre 35 – 39 de persoane pretul se majoreaza cu 10 Euro / pers. Pentru grup mai mic de 35 de persoane pretul pelerinajului se recalculeaza.

Acte necesare: carte de identitate sau pasaport valabil minim 6 luni

Programul actiunii poate fi modificat de catre conducatorul de grup, ca ordine de desfasurare sau se pot inlocui unele obiective sau hoteluri in functie de anumite situatii speciale.

Categoria hotelurilor este cea oficiala pentru Grecia. Distributia camerelor la hotel se face de catre receptia acestuia; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de insotitorul de grup.

Condiții de plată:
• avans 30% se achită în maxim 7 zile de la data confirmării rezervării
• restul de 70% se achita pana la 27.02.2020

Locurile in autocar se distribuie incepand cu bancheta a 2-a in functie de ordinea achitarii avansului.

Pelerinaj ieftin Grecia 2020