Grecia
Destinatie
20 aug 2020
Data Plecare
7 Zile
Zile
Oferta proprie
Tip Oferta
1

Ziua 1, 20 august 2020

Plecare la ora 05 :00 din Iasi, pe traseul Bucuresti - Giurgiu – Ruse – Promahonas. Se pot face imbarcari si de pe traseu. Daca timpul ne permite, vom intra si la Manastirea Basarabov, unde , pe Valea Lomului s-a nevoit si a trecut la cele vesnice Sf Cuv Dimitrie cel Nou. Cazare la granita bulgaro-greaca, zona Sandanski.
2

Ziua 2, 21 august 2020

Mic dejun. Pentru inceput facem o oprire in Salonic, unde vizitam Catedrala si ne inchinam la moastele Sf. M Mc Dimitrie Izvoratorul de Mir, Sf Ierarh Calinic si ale Sf. Mc Anisia. Daca timpul ne permite, intram si in catedrala Mitropolitana pentru a ne inchina la moastele Sf Grigorie Palama. Drumul continua spre Valea Tembi si facem o scurta oprire la Biserica Sf Mc Paraskevi si la Izvorul vindicator al bolilor de ochi. Cazare Kalambaka
3

Ziua 3, sambata, 22 august 2020

Mic dejun. Dimineata ne incantam cu frumusetea padurii de stanci, asa cum metaphoric este denumit Complexul Meteora. Pe varful fiecarei stanci se afla, parca agatata intre cer si pamant, cate o manastire. Se va vizita doar una din cele sase existente. Oprim si la un atelier, unde vom fi introdusi in tainele iconarilor. Apoi, pornim spre Mrea Kato Xenia, unde se afla Braul Maicii Domnului si Icoana Facatoare de minuni a Maicii Domnului Straina. Traversam cu ferry-boat-ul pe cea de-a doua insula ca marime a Greciei. Cazare Evia
4

Ziua 4, duminica, 23 august 2020

Dis de dimineata ne indreptam catre orasul Prokopie, unde se afla Biserica cu moastele Sf Mc Ioan Rusu, grabnicul ajutator. Participare la Sf Liturghie si impartasire. Parasim Insula Evia si o luam spre durmul Maratonului, ajungand in Nea Makri, unde poposim la Mrea Buneivestiri pentru a ne inchina la Sf Mc Efrem cel Nou. Plecam spre capital Republicii Elada, arhicunoscuta Cetate a democratiei. Cazare Atena .
5

Ziua 5, luni, 24 august 2020

Mic dejun. Tranzitam Atena pentru a ajunge in Portul Pireus , in vederea imbarcarii pe ferry-boat pentru Insula Eghina Ne inchinam la Manastirea Sf Treime, unde se gasesc moastele Sf Ierarh Nectarie. Ne imbarcam pe ferry-boat pentru traversarea catre continent si o luam spre nordul tarii. Cazare Salonic / Serres
6

Ziua 6, marti, 25 august 2020

Mic dejun. Dimineata trecem pe la Mrea Suroti, unde se afla mormantul Sfantului Paisie Aghioritul si moaste ale Sf Arsenie Capadocianul. Traversam granita greaca-bulgara si ne abatem spre muntii inalti ai Bulgariei pe unde a pustnicit ocrotitorul poporului bulgar. Poposim la Manastirea Rila si ne inchinam la moastele Sf Ioan de Rila. Cazare Sofia
7

Ziua 7, miercuri, 26 august 2020

Mic dejun. Intram in Catedrala Sf Alexandr Nevski din centrul capitalei bulgare, ridicata in cinstea tuturor soldatilor ce s-au jertifit in razboaiele de independent din 1877 – 1878, inclusive soldatii romani. Pornim incarcati duhovniceste catre casa. Ajungem in Iasi noaptea tarziu, in functie de conditiile de trafic si formalitati vamale.
430.00 

Include:

- transport cu autocar clasificat 3* cu aer conditionat, scaune rabatabile, sistem audio-video ;
- taxe de autostrada, poduri, tuneluri, parcari, carte verde, oras ;
- 6 nopti cazare cu 5 mic dejun la hotel de 2/3*;
- asigurare medicala
- bilet intrare la o manastire Meteora
- preot , lider spiritual de pelerinaj.


Nu Include:

- taxe ferry 30 euro (se achita la agentie)
- alte cheltuieli ce nu sunt mentionate la Servicii incluse


Note:

Excursia trebuie achitată integral cu cel puţin 21 zile înaintea plecării.
Tariful este stabilit pentru un număr minim de 45 persoane. Pentru un grup mai mic, tariful va fi majorat .
Categoria hotelurilor este cea atribuită în Grecia.
Documente necesare călătoriei: carte de identitate (nu se accepta buletin vechi cu foi) sau paşaport valabil cel putin 6 luni de la data iesirii din tara.
Distributia camerelor la hotel se face de catre receptie; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie , asistat de insotitorul de grup.
Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar, frigider, seif, etc); solicitati receptionerului in momentul cazarii informatii asupra acestor aspecte.
În cazul refuzului autorităţilor de la punctele de frontieră de a primii turistul pe teritoriul statului respectiv, sau de a-i permite să părăsească teritoriul propriu, agenţia nu işi asumă responsabilitatea.
Agentia este exonerata pentru neindeplinirea partiala/totala a programului datorata situatiilor sociale, naturale, etc
Prezentul document constituie parte din contract.

Suplimente si reduceri:
• Supliment cazare in cam sgl 140 euro
• Reducere copil 2-5 ani cazat in camera cu 2 adulti 140 euro
• Reducere copil 5-11 ani cazat in camera cu 2 adulti 70 euro

Pelerinaj Grecia din Iasi 2020