Tel: 0729.849.665
 

Pelerinaj Dobrogea din Iasi, tarif 575 lei

 • Destinatie: PELERINAJE 2018, ROMANIA
 • Durata: 4 zile
 • Plecare: 21/06/2018
 • Sosire: 24/06/2018

Va invit pe urmele increstinatorului neamului romanesc Sf Ap Andrei, dar si la cele mai frumoase manastiri ale Dobrogei: Manastirea Saon, Manastirea Celic Dere, Manastirea Cocos, Manastirea Dervent, Manastirea techirghiol, Pestera Sf Ap Andrei, Manastirea Sf Ioan Casian. Acest Pelerinaj Dobrogea din Iasi ne descopera si frumusetile naturale ale Romaniei: Delta Dunarii. Va astept cu drag in Pelerinaj Dobrogea din Iasi !

Rezerva acum! Descarca Program! Contract Cadru

Pelerinaj Dobrogea din Iasi


Ziua 1

21 iunie 2018

Plecare din Iasi la ora 05.00 de la Palatul Culturii. Prima oprire a acestui Pelerinaj Dobrogea din Iasi o vom face la Manastirea Bujoreni pentru a ne inchina la moastele sfintilor din Sinai, Pecerska, Sarov. Continuam traseul pe langa Galati, Braila traversand apoi Campia Baragan, denumita si “Siberia Romaneasca”, datorita deportarilor comuniste in aceasta zona ostila. Traversam Fluviul Dunarea foarte aproape de granita cu Bulgaria. Primul popas in Dobrogea va fi Manastirea Dervent, unde se gasesc crucile tamaduitoare, ce au crescut pe locurile unde au fost martirizati ucenicii Apostolului Andrei. Urmatoarea oprire va fi la Manastirea Pestera Sf Ap Andrei, ridicata langa pestera celui ce a fost increstinatorul poporului roman. Trecem pe langa Cetatea antica Adamclisi si monumentul Tropaeum Traiani. Cazare Eforie Nord  Hotel 3* .

Ziua 2

22 iunie 2018

Mic Dejun. In a doua zi de pelerinaj in Dobrogea pornim intr-o incursiune scurta pe pamanturile ce au facut parte din Romania Mare, si unde Regina Maria a construit un Cuib Singuratic, asa cum a fost cunoscut Castelul de la Balcic, Bulgaria. Vizitam Gradinile, Castelul , Capela Stella Maris. Ne intoarcem pe pamanturile romanesti si poposim la Manastirea Techirghiol, pentru a aprinde o lumanare la mormantului marelui duhovnic al romanilor, Pr Arsenie Papacioc. Ajungem in Constanta , vom vizita Catedrala Arhiepiscopala, unde ne vom inchina la moastele Sf M Mc Pantelimon, Sf Mc Epictet si  Astion (sfinti dobrogeni de la inceputul secolului al treilea, ce demonstreaza existenta timpurie a crestinismului in Romania). Si incununam aceasta a doua zi de Pelerinaj Dobrogea din Iasi cu Manastirea Sf Ioan Casian, locul unde s-a nascut acest mare sfant al sec V.  Cazare Tulcea Pensiune 3*.

Ziua 3

23 iunie 2018

Mic dejun. Aceasta zi o dedicam minunatiilor cu care a impodobit Dumnezeu tara noastra, si anume Delta Dunarii. Incursiune cu un vaporas dedicat, pentru a admira canalele, lacurile, stufarisul, nuferii, pelicanii, etc. In Delta Dunarii se afla cateva manastiri, dedicate comunitatii pe stil vechi ( Manastirea Sf Atanasie – Stipoc, Manastirea Buna Vestire – Letea, Manastirea Sf Ioan – Caslita). Vom poposi in zona Mila 23 pentru un pranz pescaresc ( optional aproximativ 40 lei), din care nu va lipsi si vestitul „bors de Dunare”.  O data intorsi in Tulcea, vom pleca spre  Manastirea Celic Dere, unde ne inchinam la Icoana Mantuitorului care se curata singura si asistam la slujba Sfintei Liturghii .  Urmatorul popas este la Manastirea Cocos, ce pastreaza moastele Sf Mc Atal, Zotic, Filip si Camasie de la Niculitel. Si terminam periplul dobrogean cu Manastirea Saon. Cazare Tulcea Pensiune 3*

Ziua 4

24 iunie 2018

Dis de dimineata plecam si traversam Dunarea la Galati. Asistam la Sf Liturghie in cadrul Catedralei Episcopale, unde se afla si o particica din moastele Sf Ap Andrei , cel intai chemat. In drumul nostru spre casa, facem o oprire la Manastirea Vladimiresti. Va mai asteptam in PELERINAJ DOBROGEA DIN IASI !

Pretul Include:
 •  - transport cu autocar clasificat 3* cu aer conditionat, scaune rabatabile, sistem audio-video ;
 •  - taxele de traversare cu bacul, taxele de vama, vigneta pentru Romania si Bulgaria, carte verde, taxele de parcare;
 •  - 3 nopti cazare in hoteluri/ pensiuni de 3*;
 •  - doua mic dejunuri;
 •  - biletele de intrare la Castelul Balcic;
 •  - excursia in Delta Dunarii;
 •  - ghid de turism;
 •  - insotitor de grup din partea agentiei;
 •  - preot , lider spiritual de pelerinaj.

 

Pretul nu Include:
 • - mesele ;
 • - alte cheltuieli ce nu sunt mentionate la Servicii incluse.

 

 

Nota
- Ghidul insotitor poate efectua modificari programului (ordinea desfasurarii actiunii, schimbari de ore), fara a afecta insa structura serviciilor, efectuandu-l astfel in totalitate.In cazul in care autoritatile nu permit turistilor iesirea din tara sau accesul in tarile de pe traseu, agentia nu are niciun fel de obligatie, iar costul excursiei nu se ramburseaza.- Clasificarea pe stele a unitatilor de cazare este cea atribuita de ministerul de resort al tarii respective.In oferta agentiei tipul de camera prezentat nu este intodeauna cel pentru camera standard! In mod frecvent sunt prezentate camere superioare. Pentru vizualizarea camerelor Standard va rugam sa accesati pagina web a hotelului.Distributia camerelor la hotel se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de insotitorul de grup. Hotelierii pot solicita plati suplimentare pentru utilizarea facilitatilor din camera si hotel (ex: taxe locale, minibar/frigider, seif, prosop la piscina etc). Va rugam ca, in momentul sosirii la hotel, sa solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra acestor detalii.Situatii de forta majora si neprevazute cum ar fi razboaie, cutremure, greve, fenomene naturale si meteo deosebite etc, nu obliga agentia la despagubiri sau compensatii.   Pentru retragerile din orice motiv inaintea plecarii, se aplica penalizari conform contractului. Pentru a nu se pierde banii, se recomanda incheierea asigurarii STORNO, valabila pentru situatii deosebite demonstrate cu acte doveditoare, cum ar fi imbolnaviri / deces,  furtul / distrugerea pasaportului / cartii de identitate.

- Locurile in autocar se ocupa in ordinea inscrierii, fiecare turist avand rezervat locul, indiferent de localitatea unde se imbarca. Numarul de inscriere nu coincide intotdeauna cu numarul locului in autocar. 

Copiii minori (sub 18 ani) pot iesi din tara daca sunt insotiti de ambii parinti (cu pasaport individual sau carte de  dentitate). Cand merg insotiti numai de un parinte, acesta are declaratie notariala de la celalalt parinte cu acordul acestuia, sau are hotarare de divort definitiva in care i-a fost incredintat minorul, sau certificat de deces. In situatia in care nu calatoreste cu parintii, ci insotit de un alt adult, acesta trebuie sa posede in afara de declaratie sau procura notariala data de ambii parinti si cazier judiciar. Toate informatiile privind conditiile de calatorie sunt disponibile pe site-ul www.politiadefrontiera.ro

Grup minim 45 pers. Pentru un grup mai mic de 45 persoane, pretul excursiei se recalculeaza.

In cazul modificarii pretului mondial la combustibil, agentia isi rezerva dreptul de a ajusta tariful in functie de acest parametru. 

Documentele necesare iesirii din tara: carte de identitate sau pasaport ( nu se accepta buletin vechi cu foi)