Dragii mei,

Probabil ca ati sesizat ce bun lucru s-a intamplat pentru cei din regiunea Moldovei, si sunt interesati de pelerinajele in Israel: zbor direct ias – Tel Aviv. Doar un pic sub trei ore dureaza acest zbor! Si mai ales , nu mai pierdem aproximativ sase ore ca sa mergi pana la Bucuresti la aeroportul Otopeni.

Acum se poate organiza pelerinaj in Israel, cu plecare din Iasi in fiecare luni si vineri. Decolarea se face dis de dimineata la ora 06.55, ceea ce duce la utilizarea primei zile la maxim de pelerinaj in Israel. Deasemenea, pelerinajul poate fi de 7 nopti cazare, de 4 nopti sau 3 nopti cazare. Acest timp flexibil, face sa iti ajustezi bugetul pentru orice disponibilitate.

Timpul , chiar si cel alocat unui pelerinaj in Israel de 3 nopti cazare, este suficient pentru a atinge obiectivele importante: Ierusalim, Beltleem (locul nasterii Mantuitorului) si Nazaret (locul copilariei Domnului). Iar, intr-un pelerinaj de 7 nopti cazare, cu siguranta se ating o multitudine de obiective, si mai ales: Betabara (locul din pustiul Iudeii, pe malul Raului Iordan unde s-a botezat Iisus Hristos), Hozeva (loc tot din pustiul Iudeii in care s-a nevoit Sf Ioan Iacob Romanul), Manastirea Sf. Gherasim de la Iordan, Manastirea Sf Sava cel Sfintit, Manastirea Schimbarii la Fata de pe Tabor, si … multe altele

Asadar, va invitam intr-un PELERINAJ IN ISRAEL, plecare din IASI, pe 27 martie 2015, timp de 8 zile/7 nopti cazare !