Perioada vacantei de vara se apropie cu mare viteza, o perioada de relaxare binemeritata dupa o prima jumatate a anului plina de provocari si multa munca. Este momentul sa ne incarcam bateriile ! Atat trupul, cat si sufletul nostru au nevoie de momente de liniste si reculegere. Astfel, vom fi pregatiti pentru o noua serie de provocari pe care le vom intampina cu mai multa intelegere, ingaduinta si bunatate, avand sufletul mai curat.

Grecia – Leagan al crestinitatii

Si in anul acesta va propunem un pelerinaj minunat, care va va aduce multa liniste, bucurie si implinire sufleteasca, un pelerinaj in acest mirific leagan al crestinitatii numit GRECIA.

Pelerinaj Grecia

O calatorie a sufletului, o calatorie plina de smerenie si bucurie, o calatorie pe parcursul careia vom vizita numeroase locatii atinse de Harul Duhului Sfant si ne vom inchina la moastele: Sfantului Ioan Rusul, Sfantului Ierarh Nectarie Taumaturgul de la Eghina, Sfantului Spiridon, Sfantului Dimitrie, Sfantului Cuvios Mucenic Efrem cel Nou, Sfantului Paisie Aghioritul, la Sfanta Mucenita Paraschevi, in Valea Tembi, dar si Sfantului Ioan Rilski. Acestea sunt doar cateva din minunatele locuri de pelerinaj la care ne vom face partasi in Grecia.

Manastirile de la Meteora

Cu siguranata intr-o calatorie de acest gen, nu poate sa lipseasca una dintre cele mai mari maretii ale Rasaritului crestin, si anume Meteora. Considerat cel mai important centru monahal ortodox al grecilor, dupa Sfantul Munte Athos, Meteora se remarca atat prin maretia si splendoarea unui cadru natural unic in lume, cat si prin bogata istorie crestina, redata de cele 6 de manastiri care se regasesc in aceasta regiune.

pelerinaj-meteora
Pelerinajul noastru in Grecia presupune si vizita la Manastirea Kato Xenia, acolo unde este pastrata una dintre cele mai importante relicve a crestinitatii, Cinstitul Brau al Maicii Domnului.

Icoana Maicii Domnului Facatoare de Minuni

Incursiune noastra spirituala continua cu Insula Tinos, cunoscuta pentru Icoana Maicii Domnului Facatoare de Minuni. Aceasta maretie a crestinitatii a fost gasita in 30 ianuarie 1823 absolut intacta, desi a stat ingropata mai bine de 1000 de ani. Se spune ca in momentul in care a fost gasita Icoana, epidemia de holera ce facuse o multime de victime in fiecare zi pana atunci, a incetat in mod subit, mai mult decat atat, toti cei care erau bolnavi s-au vindecat.

pelerinaj-icoana-maicii-domnului-facatoare-de-minuni

Va asteptam cu mare drag in aceasta calatorie prin acest minunat leagan al crestinitatii pentru a va curati trupul, mintea si mai ales sufletul. Programul complet si mai multe detalii puteti citi accesand pagina:

Pelerinaj Grecia Iulie 2017

Data plecare: 17/07/2017
Data sosire: 24/07/2017
Pret: 415 Euro