Tel: 0729.849.665
 

Pelerinaj Ucraina 2019, plecare din Iasi, tarif 259 euro

  • Destinatie: UCRAINA
  • Durata: 6 zile
  • Plecare: 27/05/2019
  • Sosire: 01/06/2019
  • Pret:

    259 Euro

Pelerinaj Ucraina 2019 face popas la Manastirea Baniceni, Manastirea Poceaiev, Manastirea Pecerska, Manastirea Sf Treime Cernigov si multe altele.

Rezerva acum! Contract Cadru

 

Ziua 1

PELERINAJ UCRAINA 2019
27 mai 2019
Plecare la ora 01.00 si ne indreptam catre nordul tarii.  Dupa tranzitarea granitei prin vama Siret,  continuam traseul catre Manastirea Poceaiev, una dintre cele mai mari asezari monahale ale Ucrainei , traversand Nistrul si pitorestile peisaje ale malurilor lui . Asistam la una dintre biserici din Marea Lavra a Pocheaiev-ului la Sf Liturghie (in functie de program). Intram in pestera in care s-a nevoit Sf. Iov multi ani si de unde se auzeau cantari ingeresti. Apoi ne inchinam la Moastele Sf. Amfilohie (ajutator in bolile de oase) si Iov, Urma Piciorusului Maicii Domnului si la Izvorul Maicii Domnului. Cazare Hotel Poceaiev . 

Ziua 2

28 mai 2019
Mic dejun. Dimineata (optional) la ora 06.00 se participa la Sfanta Liturghie, dupa care ne inchinam la Icoana Facatoare de Minuni a Maicii Domnului (este coborata din catapeteasma numai dis de dimineata). Ne indreptam catre cimitirul unde se afla mormantul Sf Amfilohie pentru un moment de ruga si pomenire. Urmatorul popas este la Schitul Sf. Ana ; aici putem sa ne imbaiem in lacul cu ape tamaduitoare (recomandat sa aveti haine la schimb). Continuam drumul nostru catre Kiev (aprox 6 ore), unde vom ajunge seara tarziu. Cazare Hotel Kiev.  
Ziua 3

29 mai 2019
Mic dejun. Dimineata ne indreptam catre Lavra Pecerska; vizitarea celor doua pesteri care detin peste 120 Sfinte Moaste , Catedrala Adormirea Maicii Domnului, izvoarele Sf. Antonie si Sf. Teodosie – intemeietorii Lavrei, mormantul Sf. Ierarh Petru Movila, reprezentant de seama al neamului romanesc. Vizitam Pustia Kitaev unde se afla moastele Sfantului Teofil cel nebun dupa Hristos (Inspirat din viata sa, a fost realizat filmul Ostrov). Ne inchinam la mormantul Sfintei Dositeea, la care Sfantul Serafim de Sarov a venit sa ceara sfat duhovnicesc, pe cand aceasta se nevoia intr-o pestera. Vizitam pestera acesteia. Cazare Hotel Kiev.

Ziua 4

30 mai 2019
Mic dejun. Timp liber in frumosul oras Kiev, in care puteti vizita Poarta de Aur, Catedrala Mitropolitana cu moastele Sf Varvara, Piata Sperantei, Gradina Botanica.  imbogatim acest Pelerinaj Ucraina cu o incursiune in Cernigov, unde vizitam Catedrala Sfintei Treimi din Cernigov, moaste Sf. Ierarh Teodosie, Sf. Ierarh Filaret si ale Sfantului Lavrentie; Manastirea Sfanta Treime ; Manastirea Adormirii Maicii Domnului de Elet unde se afla icoana facatoare de minuni. Optional croaziera pe Nipru si tur de oras Kiev cu autocarul ( 10 euro/persoana). Cazare Hotel Kiev. 
Ziua 5

31 mai 2019
Mic dejun. Incepem ziua cu Manastirea Goloseevo si ne inchinam la moastele Sfantului Alexei si la mormantul Sfintei Alipia. Daca timpul ne permite ne vom inchina si la Manastirea Vedenskii (icoana Maicii Domnului “Indemnare la smerenie”, moastele Sf. Olimpiada si Sf. Dimitra); Manastirea Sf. Iona, care se afla in gradina botanica (moastele Sf. Iona, pestera Sf. Iona); Manastirea Teofania unde se afla izvorul Sf Pantelimon . Dupa turul orasului Kiev ne indreptam catre Manastirea Baniceni. Cazare Hotel Kamenita/ Cernauti 
Ziua 6

1 iunie 2018
Mic dejun. In ultima zi de Pelerinaj Ucraina 2019 plecam catre Cetatea Hotinului, bastion stefanian de-a lungul Nistrului. Apoi ajungem la Manastirea Baniceni si ne inchinam in Catedrala si la Paraclisul Sf. Serafim de Sarov, unde se afla o particica din Sfintele Moaste si din piatra pe care s-a rugat Sfantul o mie de zile si nopti. Ne indreptam catre Cernauti. Facem un tur al centrului orasului , unde se pot admira cele mai reprezentative cladiri : Teatrul, Primaria, etc. Vizitam Universitatea, fostul Palat Mitropolitan si Biserica Sf. Nicolae. Tranzitam granita catre Romania.  Va mai asteptam in PELERINAJ UCRAINA 2019 !

Pretul Include:
- transport cu autocarul;
- 5 nopti cazare in hotel 3* (camere duble si triple);
- 5 mic dejunuri;
- toate taxele stradale, de vama, de parcare;
- ghid de turism;- preot insotitor

 

Pretul nu Include:
- asigurarea medicala ( 43 lei );
- optionalele;
- orice alt serviciu care nu este mentionat la rubrica “ pretul include” .

 

Nota:
NOTA:       

- Plata se poate efectua in Euro sau lei (curs BNR din ziua platii + 2%, comision de risc valutar).

- Ghidul insotitor poate efectua modificari programului (ordinea desfasurarii actiunii, schimbari de ore), fara a afecta insa structura serviciilor, efectuandu-l astfel in totalitate.

- In cazul in care autoritatile nu permit turistilor iesirea din tara sau accesul in tarile de pe traseu, agentia nu are niciun fel de obligatie, iar costul excursiei nu se ramburseaza.

- Clasificarea pe stele a unitatilor de cazare este cea atribuita de ministerul de resort al tarii respective.

In oferta agentiei tipul de camera prezentat nu este intodeauna cel pentru camera standard! In mod frecvent sunt prezentate camere superioare. Pentru vizualizarea camerelor Standard va rugam sa accesati pagina web a hotelului.

Distributia camerelor la hotel se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de insotitorul de grup. Hotelierii pot solicita plati suplimentare pentru utilizarea facilitatilor din camera si hotel (ex: taxe locale, minibar/frigider, seif, prosop la piscina etc). Va rugam ca, in momentul sosirii la hotel, sa solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra acestor detalii.

- Situatii de forta majora si neprevazute cum ar fi razboaie, cutremure, greve, fenomene naturale si meteo deosebite etc, nu obliga agentia la despagubiri sau compensatii.   

- Pentru retragerile din orice motiv inaintea plecarii, se aplica penalizari conform contractului. Pentru a nu se pierde banii, se recomanda incheierea asigurarii STORNO, valabila pentru situatii deosebite demonstrate cu acte doveditoare, cum ar fi imbolnaviri / deces,  concedierea, litigiu judecatoresc, etc.

- Locurile in autocar se ocupa in ordinea inscrierii, fiecare turist avand rezervat locul, indiferent de localitatea unde se imbarca. Numarul de inscriere nu coincide intotdeauna cu numarul locului in autocar.

- Copiii minori (sub 18 ani) pot iesi din tara daca sunt insotiti de ambii parinti (cu pasaport individual sau carte de  dentitate). Cand merg insotiti numai de un parinte, acesta are declaratie notariala de la celalalt parinte cu acordul acestuia, sau are hotarare de divort definitiva in care i-a fost incredintat minorul, sau certificat de deces. In situatia in care nu calatoreste cu parintii, ci insotit de un alt adult, acesta trebuie sa posede in afara de declaratie sau procura notariala data de ambii parinti si cazier judiciar. Toate informatiile privind conditiile de calatorie sunt disponibile pe site-ul www.politiadefrontiera.ro

Grup minim 45 pers. Pentru un grup mai mic de 45 persoane, pretul excursiei se recalculeaza.

In cazul modificarii pretului mondial la combustibil, agentia isi rezerva dreptul de a ajusta tariful in functie de acest parametru.