Tel: 0729.849.665
 

Pelerinaj Sf Nectarie, plecare din Bucuresti, tarif 185 euro

 • Destinatie: GRECIA
 • Durata: 5 zile
 • Plecare: 09/03/2017
 • Sosire: 14/03/2017
 • Pret:

  185 Euro

SALONIC
KALAMBAKA
EVIA
EGINA

Rezerva acum! Contract Cadru

 

Ziua 1

PELERINAJ SF NECTARIE

9 MARTIE 2017

Plecare la ora 15:00 din Rm Valcea pe traseul Pitesti ( Podul Viilor 16:15 ) – Bucuresti (Parcul Izvor – ora 19:00) – Giurgiu – Ruse – Promahonas.

Ziua 2

10 MARTIE 2017

Sosire in Grecia si continuarea drumului spre Veria unde vizitam Mrea Panagia Dovra –ne inchinam la moaste ale Sf Luca al Crimeei. Plecare spre Kalambaka. Vizitarea unui Atelier de Icoane Bizantine (unde veti asista la procesul de fabricare a icoanelor). Vizitam 1 manastire din cadrul Complexului Monahal Meteora (al doilea mare si important centru monastic ortodox al Greciei, dupa Sf. Munte Athos ) . Cazare in Kalambaka hotel 3*.

Ziua 3

11 MARTIE 2017

Mic dejun. Plecare spre Insula Eghina- cunoscuta ca si insula Sf Nectarie ( traversare cu ferry-boat-ul Pireu – Eghina). Vizita la Mrea Sf Ecaterina - moastele Sf. Ecaterina si icoana facatoare de minuni a Sf Spiridon. Cazare in insula Eghina hotel 2*.

Ziua 4

12 MARTIE 2017

Mic dejun. Vizita la Mrea Sf Treime – biserica manastirii unde a viețuit Sf.Nectarie a fost ridicata intre 1904 – 1910 . Traversare cu ferry-boat-ul ( Eghina – Pireu). Plecare spre Nea Makri pentru a vizita Mrea Buna Vestire – manastire ce adaposteste moastele Sf Efrem cel Nou . Cazare in insula Evia ( a doua insula ca marime a Greciei dupa insula Creta) – hotel 3*.

Ziua 5

13 MARTIE 2017

Mic dejun. Deplasare spre localitatea Prokopi pentru a ne inchina la moaştele Sf. Ioan Rusul aflate in Biserica Sf. Ioan Rusul (biserica a fost ridicata în anul 1951, an în care au fost mutate sfintele moaste, care inițial au fost asezate în Biserica Sf. Imparati Constantin și Elena) .Traversare cu ferry-boat-ul. Oprire la Mrea Kato Xenia unde se afla o parte din Braul Maicii Domnului si icoana facatoare de minuni a Maicii Domnului “ Panaghia Xenia “ . Cazare in Paralia Katerini hotel 3*  

Ziua 6

14 MARTIE 2017
Mic dejun. Vizitam Mrea Dionisie Olimpianul si Mrea Efrem Sirul ( adaposteste mana dreapta a Sf Efrem Sirul si moastele Sf Ecaterina). Continuarea drumului spre tara cu oprire in Salonic – al doilea oras ca marime al Greciei unde vizitam Catedrala Sf. Dimitrie - moastele Sf. Dimitrie Izvoritorul de Mir si ale Sf. Anisia. Optional vizita la Mrea Suroti unde se afla mormantul Parintelui Paisie Aghioritul ( 5 Euro / pers ). Sosire in tara in functie de formalitatile vamale si conditiile de trafic.

Pretul Include:
 • transport cu autocarul ;
 • 4 nopti cazare in hotel ( camere duble) ;
 • 4 mic dejunuri ;
 • preot insotitor, ghid insotitor ;
 • toate traversarile cu ferry-boat-ul.

 

Pretul nu Include:
 • asigurarea medicala, asigurarea storno (se emite in aceeasi zi cu contractul)
 • intrarile la obiectivele turistice
 • excursiile optionale

 

Nota:
NOTA:      

- Plata se poate efectua in Euro sau lei (curs BNR din ziua platii + 2%, comision de risc valutar).

- Ghidul insotitor poate efectua modificari programului (ordinea desfasurarii actiunii, schimbari de ore), fara a afecta insa structura serviciilor, efectuandu-l astfel in totalitate.

- In cazul in care autoritatile nu permit turistilor iesirea din tara sau accesul in tarile de pe traseu, agentia nu are niciun fel de obligatie, iar costul excursiei nu se ramburseaza.

- Clasificarea pe stele a unitatilor de cazare este cea atribuita de ministerul de resort al tarii respective.

In oferta agentiei tipul de camera prezentat nu este intodeauna cel pentru camera standard! In mod frecvent sunt prezentate camere superioare. Pentru vizualizarea camerelor Standard va rugam sa accesati pagina web a hotelului.

Distributia camerelor la hotel se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de insotitorul de grup. Hotelierii pot solicita plati suplimentare pentru utilizarea facilitatilor din camera si hotel (ex: taxe locale, minibar/frigider, seif, prosop la piscina etc). Va rugam ca, in momentul sosirii la hotel, sa solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra acestor detalii.

- Situatii de forta majora si neprevazute cum ar fi razboaie, cutremure, greve, fenomene naturale si meteo deosebite etc, nu obliga agentia la despagubiri sau compensatii.   

- Pentru retragerile din orice motiv inaintea plecarii, se aplica penalizari conform contractului. Pentru a nu se pierde banii, se recomanda incheierea asigurarii STORNO, valabila pentru situatii deosebite demonstrate cu acte doveditoare, cum ar fi imbolnaviri / deces,  furtul / distrugerea pasaportului / cartii de identitate.

- Locurile in autocar se ocupa in ordinea inscrierii, fiecare turist avand rezervat locul, indiferent de localitatea unde se imbarca. Numarul de inscriere nu coincide intotdeauna cu numarul locului in autocar.

- Copiii minori (sub 18 ani) pot iesi din tara daca sunt insotiti de ambii parinti (cu pasaport individual sau carte de  dentitate). Cand merg insotiti numai de un parinte, acesta are declaratie notariala de la celalalt parinte cu acordul acestuia, sau are hotarare de divort definitiva in care i-a fost incredintat minorul, sau certificat de deces. In situatia in care nu calatoreste cu parintii, ci insotit de un alt adult, acesta trebuie sa posede in afara de declaratie sau procura notariala data de ambii parinti si cazier judiciar. Toate informatiile privind conditiile de calatorie sunt disponibile pe site-ul www.politiadefrontiera.ro

Grup minim 40 pers. Pentru un grup mai mic de 40 persoane, pretul excursiei se recalculeaza