Tel: 0729.849.665
 

Pelerinaj Sf Nectarie, tarif de la 239 ero

 • Durata: 5 zile
 • Pret:

  239 Euro

Sf Nectarie, Sf ioan Rusu, Sf Cuv David, Sf Dimitrie sunt doar cativa dintre cei carora putem sa ne inchinam in acest program.
Plecari 2017:
- 3 mai 2017
- 4 octombrie 2017
- 7 noiembrie 2017

Rezerva acum! Contract Cadru

Pelerinaj Sf Nectarie

Ziua 1

3 mai 2017

Plecare din Bucuresti, Piata Victoriei (parcarea de langa Muzeul Antipa), la ora 04:30, pe traseul Giurgiu – Russe. In Bulgaria vom face doua opriri: prima in centrul Sofiei, la Catedrala Aleksander Nevski (vizita panoramica a orasului), iar inainte de vama Kulata, ne vom abate 30 km de la drum pentru a vizita Manastirea Rila. Seara cazare in Paralia Katerini la hotel 3*.

Ziua 2

4 mai 2017

Mic dejun. Dimineata devreme plecam spre manastirile Meteora, al doilea centru monahal ortodox, dupa Muntele Athos. Prima vizita va avea loc in Valea Tembi, la Schitul Sfintei Paraschevi, in apropierea caruia exista o mica intrare in stanca ce duce la un izvor subteran, a carui apa este considerata a fi tamaduitoare pentru bolile de ochi. În continuare ne vom opri la atelierul de icoane bizantine, unde vom cunoaste tehnica picturii acestora, iar in continuare vom vizita doua dintre cele sase manastiri existente (Sfantul Stefan si Manastrirea Varlaam – intrarile nu sunt incluse, pret informativ 3 Euro/persoana/obiectiv). Dupa un popas pentru masa de pranz, ne continuam drumul spre capitala Greciei. Seara cazare in Atena la hotel 3*.

Ziua 3

5 mai 2017

Mic dejun. Vom pleca in portul Pireu, insa nu inainte de a face un scurt tur panoramic al Atenei. Dupa ce traversam cu ferryboat-ul spre insula si portul Eghina, vom calatori la Manastirea Sfanta Treime, unde se odihnesc moastele Sfantului Nectarie Tavmaturgul. Participam la slujba inchinata Sfantului. Dupa pranz, traversam cu ferryboat-ul Eghina – Pireu. Cazare in Atena la acelasi hotel.

Ziua 4

6 mai 2017

Mic dejun. Dimineata devreme plecam plecam spre Insula Evia și ne vom abate de la traseu pentru o scurta vizita la Nea Makri, inchinare la moastele Sfantului Efrem cel Nou. In continuare, ne vom inchina la moastele Sfantului Ioan Rusu in insula Evia in Biserica Sfantul Ioan Rusu din Prokopi si la Manastirea Sfantului Cuvios David. Traversare cu ferryboat Agiokampos (in insula Evia) – Glyfa. Ne intoarcem pe continent si ne continuam drumul spre Paralia Katerini, pe drum facem o scurta oprire la Braulul Maicii Domnului la Manastirea Kato Xenia. Seara cazare Paralia Katerini la hotel 3*.

Ziua 5

7 mai 2017

Mic dejun. Plecare spre Salonic unde, dupa sosire vom realiza turul orasului, pietonal dar si cu autocarul. Vom  admira: Catedrala Sfantul Dimitrie, Biserica Sfantul Gheorghe, cea mai veche biserica din Grecia, Arca lui Galeriu, Biserica Sfanta Sofia la moastele Sfantului Vasile cel Nou, Catedrala Mitropolitana Grigorie Palama din Salonic, Turnul Alb (simbol al orasului, sec. XVI). In cursul pranzului plecam spre casa. Sosire in Bucuresti seara in functie de trafic si formalitatile vamale.  Va multumim ca ati fost cu noi in Pelerinaj Sf Nectarie!

Pretul Include:
 • Transport cu autocar licentiat;
 • 4 nopti cazare cu mic dejun la hoteluri de 3*: 2 nopti in Paralia Katerini, 2 nopti in Atena;
 • Taxele de traversare cu ferryboat pentru pasageri in porturile Pireu – Eghina si retur;
 • Vizite conform programului;
 • Insotitor de grup.

 

Pretul nu Include:
 • Intrarile la obiectivele turistice;
 • Taxa de traversare ferryboat Agiokampos-Glyfa 9 Euro/persoana (obligatoriu, se achita prin insotitorul de grup la fata locului).

 

Nota:
NOTA:

 • - Plata se poate efectua in Euro sau lei (curs BNR din ziua platii + 2%, comision de risc valutar).
  - Ghidul insotitor poate efectua modificari programului (ordinea desfasurarii actiunii, schimbari de ore), fara a afecta insa structura serviciilor, efectuandu-l astfel in totalitate.
 • - In cazul in care autoritatile nu permit turistilor iesirea din tara sau accesul in tarile de pe traseu, agentia nu are niciun fel de obligatie, iar costul excursiei nu se ramburseaza.
 • - Clasificarea pe stele a unitatilor de cazare este cea atribuita de ministerul de resort al tarii respective.
 • In oferta agentiei tipul de camera prezentat nu este intodeauna cel pentru camera standard! In mod frecvent sunt prezentate camere superioare. Pentru vizualizarea camerelor Standard va rugam sa accesati pagina web a hotelului.
 • Distributia camerelor la hotel se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de insotitorul de grup. Hotelierii pot solicita plati suplimentare pentru utilizarea facilitatilor din camera si hotel (ex: taxe locale, minibar/frigider, seif, prosop la piscina etc). Va rugam ca, in momentul sosirii la hotel, sa solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra acestor detalii.
 • - Situatii de forta majora si neprevazute cum ar fi razboaie, cutremure, greve, fenomene naturale si meteo deosebite etc, nu obliga agentia la despagubiri sau compensatii.   
 • - Pentru retragerile din orice motiv inaintea plecarii, se aplica penalizari conform contractului. Pentru a nu se pierde banii, se recomanda incheierea asigurarii STORNO, valabila pentru situatii deosebite demonstrate cu acte doveditoare, cum ar fi imbolnaviri / deces,  furtul / distrugerea pasaportului / cartii de identitate.
 • - Locurile in autocar se ocupa in ordinea inscrierii, fiecare turist avand rezervat locul, indiferent de localitatea unde se imbarca. Numarul de inscriere nu coincide intotdeauna cu numarul locului in autocar.
 • - Copiii minori (sub 18 ani) pot iesi din tara daca sunt insotiti de ambii parinti (cu pasaport individual sau carte de  dentitate). Cand merg insotiti numai de un parinte, acesta are declaratie notariala de la celalalt parinte cu acordul acestuia, sau are hotarare de divort definitiva in care i-a fost incredintat minorul, sau certificat de deces. In situatia in care nu calatoreste cu parintii, ci insotit de un alt adult, acesta trebuie sa posede in afara de declaratie sau procura notariala data de ambii parinti si cazier judiciar. Toate informatiile privind conditiile de calatorie sunt disponibile pe site-ul www.politiadefrontiera.ro
 • Grup minim 35 persoane. Pentru un grup de 30-34 persoane, tariful se majoreaza cu 20 Euro/persoana. Pentru un grup de 25-29 persoane, tariful se majoreaza cu 35 Euro/persoana.
 • Nu se acorda reducere pentru a 3-a persoana in camera Double
 • Camera SINGLE, supliment 90 euro
 • In cazul modificarii pretului mondial la combustibil, agentia isi rezerva dreptul de a ajusta tariful in functie de acest parametru.