Tel: 0729.849.665
 

Pelerinaj Sf Efrem Grecia, autocar din Iasi tarif 275 euro

 • Destinatie: GRECIA, PELERINAJE 2018
 • Durata: 6 zile
 • Plecare: 02/05/2018
 • Sosire: 07/05/2018
 • Pret:

  275 Euro

Pelerinaj Sf Efrem Grecia constituie oportunitatea de a ne inchina la SF Efrem chiar de ziua praznuirii lui, dar fara a ne lipsi de bucuriile altor sfinti din Grecia: Sf Nectarie, Sf Paisie, Sf Dimitrie

Rezerva acum! Contract Cadru

Pelerinaj Sf Efrem Grecia

 
Ziua 1

2 mai 2018

Plecare din Iasi la ora 04.00 de la Palatul Culturii. Imbarcari de pe traseu. Daca timpul ne permite, ne oprim la Basarabov, locul vietuirii Sf Dimitrie Basarabov. Cazare Sandanski, granita bulgaro-greaca.

Ziua 2

3 mai 2018

Sosire in Grecia. Vizitarea Manastirii Suroti langa Salonic, unde se afla Mormantul Sf. Paisie Aghioritul si Moastele Sf. Arsenie Capadocianul. Ne indreptam spre Salonic. Ne inchinam la Sf Dimitrie – Marele MucenicSf Mc. Anisia, la Sf Grigorie Palama din Catedrala Mitropolitana, Sf Vasilie cel Nou din Biserica Agia Sofia. Avem un tur panoramic pe traseul – P-ta Aristotel, Agora Romana, Rotonda, B-dul Egnatia, Arcul lui Galerius, Turnul Alb, statuia ecvestra a lui Alexandru cel Mare. Trecem prin Valea Tembi, si ne vom opri pentru a ne inchina la Biserica, Sf Moaste si Izvorul Sf Mc Paraskevi. Cazare Kalambaka.

Ziua 3

4 mai 2018

Mic dejun. Dimineata ne indreptam spre a ne incanta cu spectacularul Complex Monahal Meteora; se va vizita doar o manastire, unde vom si participa la Sf Liturghie.  Apoi vom merge catre Atelierul de Icoane Bizantine Zindros, unde ni se vor dezvalui tainele pictarii icoanelor. Ne indreptam catre Manastirea Katoxenia, unde se afla o parte din Braul Maicii Domnului, multe alte Sfinte Moaste, papuceii Sf Spiridon si Icoana Facatoare de Minuni a Maicii Domnului Straina. In golful Volos, traversam in Insula Evia, si poposim la Prokopie, si ne vom inchina la Sf Mc Ioan Rusu. Cazare Evia.

Ziua 4

5 mai 2018

Mic dejun. Incununam aceasta zi de Pelerinaj  Sf Efrem Grecia prin asistarea la Sf Liturghie, de hramul Sf Efrem, mucenicul cel nou de la Nea Makri. Ne inchinam la moastele  Sf Mc Efrem cel Nou, izvor de minuni si grabnic ajutator in ultimii ani.  Pornim de-a lungul Drumului Maratonului, si ajungem in Capitala Greciei, Atena. Daca timpul ne permite, vom face un tur de oras: Palatul Regal, Partenon, Biblioteca, Academia, Monumentul Soldatului Necunoscut, Poarta lui Adrian, Templul lui Zeus, etc. Traversam cu ferry-boat-ul in insula Egina, denumita de pe vremea filistenilor Insula Porumbeilor. Cazare Egina

Ziua 5

6 mai 2018

Mic dejun . Dimineata pornim catre Manastirea Sf Treime , unde se afla moastele, chilia si mormantul Sf Nectarie, vindecatorul de boli grele. Traversare cu ferry-boat-ul in partea continentala, si ne urmam drumul spre nordul tarii, trecand pe langa vestitele bai termale Kamena Vourla, pe langa locul vestitei batalii de la Termopile. Ajungem in statiunea din Riviere Olimpului. Cazare Paralia Katerini.

Ziua 6

7 mai 2018

Mic dejun. Ne indreptam catre casa. Ne abatem si la Manastirea Rila, monument UNESCO, unde sunt moastele celui mai iubit sfant al bulgarilor, Sf. Cuv. Ioan Rilski, mult apreciat de Sf Ioan Kronstadt. Sosire in Romania a doua zi, in functie de trafic si formalitatile vamale. Va mai asteptam in PELERINAJ SF EFREM GRECIA !

Pretul Include:
 • - transport cu autocarul;
 • - 5 nopti cazare in hotel (camere duble sau triple);
 • - 5 mic dejunuri;
 • - toate  traversarile cu ferry-boat-ul;
 • - ghid insotitor ;
 • - preot insotitor
 • - intrarea la Meteora ( 3 Euro);

 

Pretul nu Include:
 • - asigurarea medicala
 • - orice alt serviciu care nu este mentionat la rubrica “ pretul include” .

 

Nota:
NOTA:

 • - Plata se poate efectua in Euro sau lei (curs BNR din ziua platii + 2%, comision de risc valutar).
 • - Ghidul insotitor poate efectua modificari programului (ordinea desfasurarii actiunii, schimbari de ore), fara a afecta insa structura serviciilor, efectuandu-l astfel in totalitate.
 • - In cazul in care autoritatile nu permit turistilor iesirea din tara sau accesul in tarile de pe traseu, agentia nu are niciun fel de obligatie, iar costul excursiei nu se ramburseaza.
 • - Clasificarea pe stele a unitatilor de cazare este cea atribuita de ministerul de resort al tarii respective. In oferta agentiei tipul de camera prezentat nu este intodeauna cel pentru camera standard! In mod frecvent sunt prezentate camere superioare. Pentru vizualizarea camerelor Standard va rugam sa accesati pagina web a hotelului. Distributia camerelor la hotel se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de insotitorul de grup. Hotelierii pot solicita plati suplimentare pentru utilizarea facilitatilor din camera si hotel (ex: taxe locale, minibar/frigider, seif, prosop la piscina etc). Va rugam ca, in momentul sosirii la hotel, sa solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra acestor detalii. – Situatii de forta majora si neprevazute cum ar fi razboaie, cutremure, greve, fenomene naturale si meteo deosebite etc, nu obliga agentia la despagubiri sau compensatii.
 • - Pentru retragerile din orice motiv inaintea plecarii, se aplica penalizari conform contractului. Pentru a nu se pierde banii, se recomanda incheierea asigurarii STORNO, valabila pentru situatii deosebite demonstrate cu acte doveditoare, cum ar fi imbolnaviri / deces,  furtul / distrugerea pasaportului / cartii de identitate.
 • - Locurile in autocar se ocupa in ordinea inscrierii, fiecare turist avand rezervat locul, indiferent de localitatea unde se imbarca. Numarul de inscriere nu coincide intotdeauna cu numarul locului in autocar.
 • - Copiii minori (sub 18 ani) pot iesi din tara daca sunt insotiti de ambii parinti (cu pasaport individual sau carte de  dentitate). Cand merg insotiti numai de un parinte, acesta are declaratie notariala de la celalalt parinte cu acordul acestuia, sau are hotarare de divort definitiva in care i-a fost incredintat minorul, sau certificat de deces. In situatia in care nu calatoreste cu parintii, ci insotit de un alt adult, acesta trebuie sa posede in afara de declaratie sau procura notariala data de ambii parinti si cazier judiciar. Toate informatiile privind conditiile de calatorie sunt disponibile pe site-ul www.politiadefrontiera.ro Grup minim 45 pers. Pentru un grup mai mic de 45 persoane, pretul excursiei se recalculeaza. In cazul modificarii pretului mondial la combustibil, agentia isi rezerva dreptul de a ajusta tariful in functie de acest parametru.