Tel: 0729.849.665
 

Pelerinaj Prislop iulie 2018, tarif 265 lei

 • Destinatie: ROMANIA
 • Durata: 2 zile
 • Plecare: 30/07/2018
 • Sosire: 31/07/2018

Pelerinaj Prislop iulie 2018 ofera posibilitatea ca intr-un timp foarte scurt, de doar doua zile , sa ne inchinam in Manastirile Prislop, Sambata de Sus, Sighisoara, Diaconesti, Schitul Sf Ap Andrei

Rezerva acum! Contract Cadru

Pelerinaj Prislop iulie 2018

Ziua 1

30 iulie 2018

Plecare din Iasi la ora 05.00 de la Palatul Culturii. Pornim la drum, traversam lantul muntilor Carpatii Orientali prin pasul Oituz. Ne indreptam spre  Manastirea Sambata de Sus, ctitorie domneasca a Sf Constantin Brancoveanu, ce s-a vrut a fi legatura intre romanii de la sud si de la nord de Carpatii Meridionali. Aprindem o lumanare la mormantul Pr Teofil Paraian, cel ce a fost un parinte al bucuriei si ucenic al Pr Arsenie Boca. Ajungem in Tara Hategului, si ne indreptam catre  Manastirea Prislop, unde se gaseste mormantul Pr Arsenie Boca. Deasemenea, aici ne inchinam si in Pestera Sf Ioan de la Prislop, un pustnic ce a vietuit in secolele trecute. Dupa un popas indelungat, parasim acest loc binecuvantat si pornim catre Alba Iulia. Vizitam Cetatea Alba Carolina care anul acesta sarbatoreste Centenarul Marii Uniri. Daca timpul ne permite, facem un popas la Biserica Arca Noetica, o capodopera metafora a arhitecturii si picturii lacasurilor de cult romanesti. Cazare in Santimbru, sau in zona, Pensiune 2*.

Ziua 2

31 iulie 2018

Mic dejun. Traversam frumoasele plaiuri ale Transilvaniei, si facem un popas la Manastirea Sf Dimitrie din Sighisoara. Trecand peste Carpatii Orientali prin Pasul Ghimes Palanca, poposim la Manastirea Diaconesti, un bastion al ortodoxiei si patriotismului romanesti. Ultima oprire va fi tot la un locas infiintat dupa anii `90, in marginea orasului Comanesti, pe linia de granita a Imperiului Austro-Ungar cu Tara Maoldovei, si anume la Schitul Sf Ap Andrei, din marginea orasului Comanesti. Ajungem acasa in functie de vreme si trafic. Va multumesc ca ati fost in Pelerinaj Prislop iulie 2018 !

Pretul Include:
 • - transport cu autocarul;
 • - 1 noapte cazare in hotel 2*/3* (camere duble si triple);
 • - 1 mic dejun;
 • - ghid de turism;
 • - preot insotitor.

 

Pretul nu Include:
 • - mesele ;
 • - alte cheltuieli ce nu sunt mentionate la Servicii incluse.

 

 

Nota
- Ghidul insotitor poate efectua modificari programului (ordinea desfasurarii actiunii, schimbari de ore), fara a afecta insa structura serviciilor, efectuandu-l astfel in totalitate.In cazul in care autoritatile nu permit turistilor iesirea din tara sau accesul in tarile de pe traseu, agentia nu are niciun fel de obligatie, iar costul excursiei nu se ramburseaza.- Clasificarea pe stele a unitatilor de cazare este cea atribuita de ministerul de resort al tarii respective.In oferta agentiei tipul de camera prezentat nu este intodeauna cel pentru camera standard! In mod frecvent sunt prezentate camere superioare. Pentru vizualizarea camerelor Standard va rugam sa accesati pagina web a hotelului.Distributia camerelor la hotel se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de insotitorul de grup. Hotelierii pot solicita plati suplimentare pentru utilizarea facilitatilor din camera si hotel (ex: taxe locale, minibar/frigider, seif, prosop la piscina etc). Va rugam ca, in momentul sosirii la hotel, sa solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra acestor detalii.Situatii de forta majora si neprevazute cum ar fi razboaie, cutremure, greve, fenomene naturale si meteo deosebite etc, nu obliga agentia la despagubiri sau compensatii.   Pentru retragerile din orice motiv inaintea plecarii, se aplica penalizari conform contractului. Pentru a nu se pierde banii, se recomanda incheierea asigurarii STORNO, valabila pentru situatii deosebite demonstrate cu acte doveditoare, cum ar fi imbolnaviri / deces,  furtul / distrugerea pasaportului / cartii de identitate.- Locurile in autocar se ocupa in ordinea inscrierii, fiecare turist avand rezervat locul, indiferent de localitatea unde se imbarca. Numarul de inscriere nu coincide intotdeauna cu numarul locului in autocar. Copiii minori (sub 18 ani) pot iesi din tara daca sunt insotiti de ambii parinti (cu pasaport individual sau carte de  dentitate). Cand merg insotiti numai de un parinte, acesta are declaratie notariala de la celalalt parinte cu acordul acestuia, sau are hotarare de divort definitiva in care i-a fost incredintat minorul, sau certificat de deces. In situatia in care nu calatoreste cu parintii, ci insotit de un alt adult, acesta trebuie sa posede in afara de declaratie sau procura notariala data de ambii parinti si cazier judiciar. Toate informatiile privind conditiile de calatorie sunt disponibile pe site-ul www.politiadefrontiera.roGrup minim 45 pers. Pentru un grup mai mic de 45 persoane, pretul excursiei se recalculeaza.In cazul modificarii pretului mondial la combustibil, agentia isi rezerva dreptul de a ajusta tariful in functie de acest parametru.