Tel: 0729.849.665
 

Pelerinaj Prislop din Iasi, tarif 285 lei

  • Destinatie: PELERINAJE 2018, ROMANIA
  • Durata: 3 zile
  • Plecare: 16/03/2018
  • Sosire: 18/03/2018

Vorbele Parintelui Arsenie Boca “ma, sa veniti la mormantul meu, ca de acolo am sa va ajut mai mult” , dar si implinirea acestor vorbe, face ca fiecare crestin sa isi doreasca sa ajunga la Manastirea Prislop, unde este inmormantat Pr Arsenie Boca. Acest Pelerinaj Prislop din Iasi va ofera posibilitatea sa ajungeti acolo, dar si in alte locuri care sunt legate de Parintele Arsenie Boca: Manastirea Sambata de Sus, Biserica Chichis, Schitul Sf Cruce Aiud si multe altele (dupa cum se vede in programul de mai jos).

Rezerva acum! Descarca Program! Contract Cadru

Pelerinaj Arsenie Boca din Iasi

Ziua 1

16 martie 2018

Plecare din Iasi la ora 05.00 de la Palatul Culturii. Prima oprire o vom face la Schitul Sf Ap Andrei de langa Comanesti. Traversam Carpatii Orientali prin pasul Oituz si oprim la Biserica Chichis, unde se afla Icoana Maicii Domnului pictata de Pr Arsenie Boca. Ajunsi in Tara Barsei, poposim la Manastirea Sinca Veche, ce a fost un bastion de ortodoxie de-a lungul istoriei, mai ales in timpul prigoanei Imparatesei Maria Tereza. Si daca tot vorbim de oaza de ortodoxie, cu siguranta ne vom inchina si in ctitoria voievodala brancoveneasca de la Manastirea Sambata de Sus. Tot aici, mergem si la Izvorul Pr Arsenie Boca, si aprindem o lumanare la mormantul Parintelui Bucuriei Teofil Paraian. Cazare Orastie.

Ziua 2

17 martie 2018

In a doua zi de Pelerinaj Prislop din Iasi, dimineata plecam spre Manastirea Prislop, loc al vietuirii dar si al inmormantarii Parintelui Arsenie Boca. Tot aici se afla si Pestera Sf Ioan de la Prislop, a carui viata in nevointa si smerenie este doar putin cunoscuta. Dupa ce ne vom incarca la acest izvor de binecuvantare, vom porni catre Cetatea Alba Iulia, martora a unirilor romanilor, dar si a martirizarilor lor. Urmatorul popas va fi la Schitul Sf Cruce de la Aiud, ridicat in memoria tuturor detinutilor din inchisorile comuniste, dar cu precadere de la Aiud, cunoscuti si sub denumirea de Sfintii Inchisorilor. Cazare Targu Mures, sau in zona, Pensiune 3*

Ziua 3

18 martie 2018

ne inchinam in cadrul Manastirii Recea. Dupa care, traversan plaiurile transilvane , facem un popas la Lacul Rosu . Odata trecuti Carpatii, ne intalnim cu o ctitorie musatina : Manastirea Bistrita. Ne inchinam la Icoana Facatoare de Minuni a Sf Ana. Apoi, pornim catre casa. Va multumim ca ati fost cu noi in Pelerinaj Prislop din Iasi !

Pretul Include:
  • - transport cu autocarul;
  • - 2 nopti cazare in hotel 2*/3* (camere duble si triple);
  • - ghid de turism;
  • - preot insotitor.

 

Pretul nu Include:
  • - mesele ;
  • - alte cheltuieli ce nu sunt mentionate la Servicii incluse.

 

 

Nota
- Ghidul insotitor poate efectua modificari programului (ordinea desfasurarii actiunii, schimbari de ore), fara a afecta insa structura serviciilor, efectuandu-l astfel in totalitate.In cazul in care autoritatile nu permit turistilor iesirea din tara sau accesul in tarile de pe traseu, agentia nu are niciun fel de obligatie, iar costul excursiei nu se ramburseaza.- Clasificarea pe stele a unitatilor de cazare este cea atribuita de ministerul de resort al tarii respective.In oferta agentiei tipul de camera prezentat nu este intodeauna cel pentru camera standard! In mod frecvent sunt prezentate camere superioare. Pentru vizualizarea camerelor Standard va rugam sa accesati pagina web a hotelului.Distributia camerelor la hotel se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de insotitorul de grup. Hotelierii pot solicita plati suplimentare pentru utilizarea facilitatilor din camera si hotel (ex: taxe locale, minibar/frigider, seif, prosop la piscina etc). Va rugam ca, in momentul sosirii la hotel, sa solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra acestor detalii.Situatii de forta majora si neprevazute cum ar fi razboaie, cutremure, greve, fenomene naturale si meteo deosebite etc, nu obliga agentia la despagubiri sau compensatii.   Pentru retragerile din orice motiv inaintea plecarii, se aplica penalizari conform contractului. Pentru a nu se pierde banii, se recomanda incheierea asigurarii STORNO, valabila pentru situatii deosebite demonstrate cu acte doveditoare, cum ar fi imbolnaviri / deces,  furtul / distrugerea pasaportului / cartii de identitate.- Locurile in autocar se ocupa in ordinea inscrierii, fiecare turist avand rezervat locul, indiferent de localitatea unde se imbarca. Numarul de inscriere nu coincide intotdeauna cu numarul locului in autocar. Copiii minori (sub 18 ani) pot iesi din tara daca sunt insotiti de ambii parinti (cu pasaport individual sau carte de  dentitate). Cand merg insotiti numai de un parinte, acesta are declaratie notariala de la celalalt parinte cu acordul acestuia, sau are hotarare de divort definitiva in care i-a fost incredintat minorul, sau certificat de deces. In situatia in care nu calatoreste cu parintii, ci insotit de un alt adult, acesta trebuie sa posede in afara de declaratie sau procura notariala data de ambii parinti si cazier judiciar. Toate informatiile privind conditiile de calatorie sunt disponibile pe site-ul www.politiadefrontiera.roGrup minim 45 pers. Pentru un grup mai mic de 45 persoane, pretul excursiei se recalculeaza.In cazul modificarii pretului mondial la combustibil, agentia isi rezerva dreptul de a ajusta tariful in functie de acest parametru.