Tel: 0729.849.665
 

Pelerinaj Paste Israel Sinai 2019, tarif 740 euro

 • Destinatie: EGIPT, ISRAEL
 • Durata: 8 zile
 • Plecare: 24/04/2019
 • Sosire: 01/05/2019
 • Pret:

  740 Euro

Pelerinaj Paste Israel Sinai 2019 ne bucura de Sarbatorile Pascale cu : Ierusalim, Betleem, Nazaret, Sinai

Rezerva acum! Contract Cadru

PELERINAJ PASTE ISRAEL SINAI 2019

 

Ziua 1

24 aprilie 2019

Prezentare în Aeroportul Internaţional Otopeni pentru zborul spre Sharm el Sheikh. După aterizare îmbarcare în autocarul de transfer şi deplasare spre Taba pentru cazare. Cazare şi cină la hotel în Taba. 

Ziua 2

25 aprilie 2019

Mic dejun. Ne îndreptăm spre punctul de frontiera cu Israel şi intrăm în Ţara Sfântă, prima noastră oprire fiind Muntele Tabor, locul unde a avut loc Schimbrea la Faţă a Mântuitorului; în biserica greco-ortodoxă se află icoana făcătoare de minuni a Maicii Domnului. Continuăm cu orașul Nazareth, situat în partea nordică a Israelului, descris ca fiind locul copilăriei lui Iisus Hristos. Aici vom vizita Biserica Ortodoxă Sf. Gavriil, ridicată deasupra izvorului considerat a fi cel al Fecioarei Maria și aflat în apropierea casei acesteia din Nazaret, biserica pictată de frații Moroșanu în 1977, apoi vom merge către Biserica Catolică Buna-Vestire, în incinta căreia se află grota în care Fecioara Maria a fost înștiințată de către Arhanghelul Gavriil ca Îl va naște pe Iisus. Ne continuăm programul cu o vizită la Cana din Galilea, locul unde a avut loc prima minune a lui Iisus, minunea prefacerii apei în vin. Cazare şi cină la hotel în zona Tiberias/ Nazareth.

Ziua 3
 

26 aprilie 2019

După micul dejun vom merge în Ierusalim, numit și Orașul Păcii, pe Muntele Măslinilor, unde ne vom vizita: Mănăstirea Ortodoxă a Înălţării Domnului ce amintește de Înălțarea Domnului la cer și unde avem prilejul de a vedea locul unde a fost găsit pentru a doua oară capul Sf.  Ioan Botezatorul; Mănăstirea Pater Noster, loc unde potrivit tradiției Mântuitorul i-a învăţat pe ucenicii Săi Rugăciunea Domnească „Tatăl nostru”; Mănăstirea „Dominus Flevit” („Domnul a plâns”) zidită în formă de lacrimă, pe locul unde Mântuitorul Iisus Hristos a plâns lipsa de pocăință a celor din Cetatea Sfântă dar a deplâns și soarta pe care o va avea Ierusalimul; Grădina Ghetsimani cu Biserica Naţiunilor ridicată pe locul în care Mântuitorul s-a rugat înainte de a fi prins; Biserica Mormântul Maicii Domnului unde vom coborî cele 48 de trepte până la Mormântul Fecioarei Maria şi Grota Trădării, grota unde a fost închis Iisus înainte de judecată. După aceea vom merge pe Muntele Sion, unde se află Biserica Adormirii Maicii Domnului, Foişorul „Cina cea de Taină” (locul primei biserici creștine din lume) şi Mormântul Sfântului Prooroc şi Psalmist David. Facem o vizită în zona evreiască a Sfintei Cetăți la Zidul Plângerii. După-amiaza vom merge în Bethleem unde vom vedea Biserica Ortodoxă a Naşterii Domnului, ce adăposteşte Peştera în care s-a născut Domnul Iisus Hristos şi icoana făcătoare de minuni a Maicii Domnului numită “Betleemița” sau “Apărătoarea Bethleemului”). Cazare și cină la hotel în Bethleem.

Ziua 4
 

27 aprilie 2019

Mic dejun. Pornim către Hozeva, unde vom vizita Mănăstirea Sf. Gheorghe ale cărei baze au fost puse de Sfinţii Ioachim şi Ana, fiind locul unde cei doi sfinţi s-au rugat pentru dăruirea unui prunc. Inițial, biserica mănăstirii era închinată Maicii Domnului. Astăzi, însă, după reconstruiri şi renaşteri, biserica poartă drept hram pe Sfântul Gheorghe Hozevitul şi pe Sfântul Ioan Iacob de la Neamţ. Tot în mănăstire se află şi peştera unde a trăit mulţi ani Proorocul Ilie. Vom pleca spre Ierusalim și vom intra în Cetatea Sfântă a Ierusalimului pe poarta Sf. Ştefan. Parcurgem pe jos Via Dolorosa (Calea Crucii), cu cele 14 opriri ale Mântuitorului Iisus Hristos, ajungând la Biserica Sf. Învieri în care vom vedea toate locurile sfinte: Golgota, Piatra Ungerii, Sf. Mormântlocul unde s-a aflat Sf. Cruce, etc). Spre seară vizităm Biserica Aşezământului Românesc de la Ierusalim.  Cazare și cină la hotel în Bethleem.

 

Ziua 5
 

28 aprilie 2019

HRISTOS A INVIAT !

 Mic dejun. Ne îndreptăm spre valea Iordanului și vom vizita locul botezului lui Iisus; în apropiere este Mănăstirea Sf. Gherasim locul unde Maica Domnului a poposit în drumul spre Egipt. Ne luăm rămas bun de la Ţara Sfântă şi ne  îndreptăm spre Egipt. Trecem frontiera prin punctul Taba şi ne continuăm traseul spre Mănăstirea Sf. Ecaterina. Cazare şi cină la Sf. Ecaterina. Respirăm aerul răcoros al nopții și pornim aproape de miezul nopţii pe cărarea ce duce spre vârful Muntelui Sinai. Urcușul durează 2-3 ore, dar ne dozăm puterile cu popasuri scurte și atingem vârful chiar la timp pentru a vedea răsăritul de soare ce ne oferă un spectacol feeric, o proiecție cromatică a Peninsulei Sinai care-ți taie respirația. Aici a primit Moise Tablele Legii. Coborâm muntele anticipând cu emoție vizita la Mănăstirea Sf. Ecaterina. (Pentru acestă excursie vă sfătuim să vă echipați cu haine călduroase și încălțăminte confortabilă și rezistentă. Ține cont ca aceasta excursie necesita o forma fizica buna, nefiind recomandat celor cu probleme medicale sau cardiacilor).

Ziua 6
 

29 aprilie 2019

După micul dejun suntem nerăbdători să  păşim în mănastirea Sf Ecaterina, unde se află Capela Rugul Aprins, considerat a fi punctul în care Moise văzuse manifestarea divinității descrisă în Biblie drept Rugul Aprins. La doar câțiva metri de Capelă dăinuie și astăzi planta ce era invăluită de foc atunci când a fost zărită de către Moise. Rugul, se pare, ar fi fost mutat la cererea Sfintei Împărătese Elena în anul 330, iar în locul lui a fost ridicată Capela. Te afli pe Pământ Sfânt, așa că, înainte de a intra, va trebui să lași încălțările în prag. Mănăstirea Sf. Ecaterina adăpostește o colecție impresionantă de obiecte de artă religioasă, celebrele manuscrise iluminate și icoane de o valoare neprețuită. Ne deplasăm către hotelul nostru din Sharm el- Sheikh.

Ziua 7
 

30 aprilie 2019

Mic dejun. Avem timp liber la dispoziție, pe care îl putem petrece după bunul plac. Seara participăm opțional la o seară cu tematică “O mie și una de nopți”. După cum ne lasă să ghicim și tema acestei seri, spectacolul “O mie și una de nopți” de la  Alf Leila wa Leila iți va stimula toate simțurile, readucând la viață opulența și grandoarea din palatele emirilor și șeicilor arabi de odinioară. Într-un decor ce-ți taie respirația, un castel cu arhitectură desprinsă direct din poveștile lui Aladin – pasaje de marmură, fântâni arteziene, domuri și turnuri ce amintesc de minarete – vei face o incursiune în legendele și tradițiile egiptenilor. Muzica aproape mistica a beduinilor, spectacolul de proiecții de lumini și sunet ce redau povestea grandorii faraonilor, dansul rotitor al dervișilor, încleștarea ritmată a dansatorilor cu bețe (tahtib), dansul grațios al cailor arabi și, desigur, senzualitatea desavârșită a dansatoarelor din buric acompaniază cina spectaculoasă de cinci stele. Te vei bucura de o seara cu totul specială, care se încheie la miezul nopții, când Seherezada te anunță că ar fi timpul să te retragi la hotel. Cazare şi cină la acelaşi hotel din Sharm el Sheikh.

Ziua 8
 

1 mai 2019

 Mic dejun. Ne îndreptăm către Aeroportul din Sharm el- Sheikh pentru formalitățile vamale și îmbarcare pentru zborul către Bucureşti. Va multumim ca ati for in Pelerinaj Israel Sinai 2019 !

Pretul Include:
 • Transport avion Bucuresti – Sharm el Sheikh – Bucuresti,
 • Taxe de aeroport,
 • Transport cu autocar cu aer condiţionat, conform programului,
 • 7 nopţi cazare la hoteluri de 4* și 3* conform clasificării din Israel si Egipt
 • Demipensiune (2 mese pe zi – conform programului)
 • Taxe de intrare la obiectivele din program
 • Viza de Egipt este gratuita  si se obtine la sosirea in aeroportul din Sharm el Sheikh si este valabila doar pentu peninsula Sinai si Taba
 •  Însoţitor din partea agentiei  (preot, absolvent teologie sau ghid) și ghid local vorbitor de limba română.

 

Pretul nu Include:
 • Taxiul pe Muntele Tabor (10 Euro/pers, se achită în Israel)
 • Bacsisurile pentru soferi si ghizi locali  aprox. 20 €/ persoana (se achita ghidului insotitor).
 • Excursiile optionale : Seara tematica „O mie si una de nopti”
 • Alte taxe şi cheltuieli personale;
 • Alte mese decat cele mentionate in program;
 • Bauturile la mese;
 • Asigurarea medicala si asigurarea storno;
 • Alte obiective turistice decat cele mentionate

 

Nota:
 • Documente necesare calatoriei: pasaport valabil cu cel putin 6 luni de la data intoarcerii.
 • Autorităţile vamale îşi rezervă dreptul de a refuza intrarea pe teritoriul statului a oricărei persoane care nu prezintă suficientă încredere chiar dacă aceasta a obţinut acordul pentru obţinerea vizei turistice. Agenţia de turism nu poate fi făcută răspunzătoare pentru astfel de situaţii ce nu pot fi depistate anterior plecării. Turistul îşi asumă riscurile de a-i fi refuzată intrarea şi de aceea este obligat să informeze agenţia asupra oricărui incident petrecut vreodată în afara graniţelor României, precum şi asupra oricărei tangenţe pe care o are cu statele în care are loc desfăşurarea pelerinajului.
 • Minorii trebuie să îndeplinească următoarele condiţii pentru a fi lăsaţi să iasă din ţară: să călătorească cu cel puţin un adult însoţitor; să aibă asupra lor acordul ambilor părinţi (sau al părintelui care nu-i însoţeşte) legalizat la notariat; adultul care-i însoţeşte, în cazul în care acesta nu este unul dintre părinţi, trebuie să aibă cazier judiciar pe care să-l prezinte la frontieră).
 • Programul acţiunii poate fi modificat de către conducătorul de grup, ca ordine de desfăşurare sau se pot înlocui unele obiective sau hoteluri în funcţie de anumite situaţii speciale.
 • Compania aeriană  îşi rezervă dreptul de a modifica orarul de zbor, fara a cere acordul agentiei, fara a afecta contractul (plecarea in pelerinaj).
 • Bagaje: bagajul de cală (1 buc.) max. 20 kg/pers., bagajul de mână max. 8 kg/pers. (fără lichide, cosmetice, obiecte tăioase sau ascuţite)
 • Distributia camerelor la hotel se face de catre receptia acestuia; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de insotitorul de grup.
 • Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif etc.); in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
 • Prezentul document constituie anexa la contractul de prestari servicii
 • Agentia nu se obliga sa gaseasca partaj persoanelor care calatoresc singure.
 • Asezarea in autocar se face in ordinea inscrierilor
 • Supliment cam sgl 195 euro
 • NOU! Pentru destinatia Egipt turistii au la dispozitie un bagaj de cala de 20 kg si un bagaj de mana de 10 kg.IMPORTANT! Infolierea bagajului este OBLIGATORIE la retur (cost aproximativ 3 euro/bagaj). Aceasta taxa este obligatorie si va fi achitata de catre turisti in aeroport. Va rugam insistent sa respectati aceasta regula/costuri care sunt generate de cerinte exprese de securitate impuse de Autoritatea Aeronautica Civila din Romania.
 • Nu se poate intra in Egipt cu pasaport temporar!

Grup minim 35 pax