Tel: 0729.849.665
 

Pelerinaj Maramures 2017

 • Destinatie: ROMANIA
 • Durata: 2 zile
 • Plecare: 22/05/2017
 • Sosire: 23/05/2017

PELERINAJ MARAMURES 2017 cu oprire la Manastirea Moisei, Manastirea Barsana, Memorialul Durerii de la Sighet, Manastirea Rohia, Manastirea Nicula

Rezerva acum! Contract Cadru

Pelerinaj Maramures 2017

Ziua 1

22 mai 2017

Plecare din Bicaz dis de dimineata. Traversam frumoasele peisaje ale Pasului Prislop, trecem prin comuna muzeu Ciocanesti , statut obtinut datorita frumoaselor ornamente florale ale caselor. Facem un popas la Manastirea Sfanta Treime Prislop. Urmatoare oprire va fi Manastirea Moisei, unde putem admira arta stergarelor maramuresene. De asemenea, ne inchinam si in Biserica din Lemn. Seara ajungem la Manastirea Barsana, capodopera artei maramuresene. Cazare Sighetu.

Ziua 2

29 iulie 2017

Dimineata continuam acest Pelerinaj Maramures cu un alt obiectiv de neratat al acestor frumoase plaiuri: Cimitirul vesel de la Sapanta (2 lei biletul de intrare). Parasim cu voie buna acest loc minunat, si facem un popas in Sighetul Marmatiei pentru a vizita ( optional, 6 lei) Memorialul Durerii (fosta inchisoare de exterminare/reeducare comunista).  Urmatorul obiectiv va fi Manastirea Rohia, unde a vietuit monahul Nicolae Steinhard. Ultima oprire din aceasta frumoasa zi va fi la Manastirea Nicula, asezamant monahal transilvanean trecut prin multe incercari ale vremurilor. Aici ne inchinam la Icoana Facatoare de Minuni a Maicii Domnului, pictata pe sticla de catre preotul Luca in secolul al XVII lea. Ne reintoarcem spre plaiuri moldave si in drum, ne inchinam la ctitoria vrednicului de pomenire Patriarh Miron Cristea, si anume Manastirea Toplita. Returul spre casa, bucurosi de acest PELERINAJ MARAMURES 2017

Pretul Include:
 • - transport cu autocarul;
 • - 2 nopti cazare in hotel 2*/3* (camere duble si triple);
 • - ghid ;
 • - preot insotitor

 

Pretul nu Include:
- intrarile la obiectivele turistice;
- mesele;
- orice alt serviciu care nu este mentionat la rubrica “ pretul include” .

 

Nota
 • - Ghidul insotitor poate efectua modificari programului (ordinea desfasurarii actiunii, schimbari de ore), fara a afecta insa structura serviciilor, efectuandu-l astfel in totalitate.
 • - In cazul in care autoritatile nu permit turistilor iesirea din tara sau accesul in tarile de pe traseu, agentia nu are niciun fel de obligatie, iar costul excursiei nu se ramburseaza.
 • - Clasificarea pe stele a unitatilor de cazare este cea atribuita de ministerul de resort al tarii respective. In oferta agentiei tipul de camera prezentat nu este intodeauna cel pentru camera standard! In mod frecvent sunt prezentate camere superioare. Pentru vizualizarea camerelor Standard va rugam sa accesati pagina web a hotelului.
 • - Distributia camerelor la hotel se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de insotitorul de grup. Hotelierii pot solicita plati suplimentare pentru utilizarea facilitatilor din camera si hotel (ex: taxe locale, minibar/frigider, seif, prosop la piscina etc). Va rugam ca, in momentul sosirii la hotel, sa solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra acestor detalii.
 • - Situatii de forta majora si neprevazute cum ar fi razboaie, cutremure, greve, fenomene naturale si meteo deosebite etc, nu obliga agentia la despagubiri sau compensatii.
 • - Pentru retragerile din orice motiv inaintea plecarii, se aplica penalizari conform contractului. Pentru a nu se pierde banii, se recomanda incheierea asigurarii STORNO, valabila pentru situatii deosebite demonstrate cu acte doveditoare, cum ar fi imbolnaviri / deces,  furtul / distrugerea pasaportului / cartii de identitate.
 • - Locurile in autocar se ocupa in ordinea inscrierii, fiecare turist avand rezervat locul, indiferent de localitatea unde se imbarca. Numarul de inscriere nu coincide intotdeauna cu numarul locului in autocar.
 • - Copiii minori (sub 18 ani) pot iesi din tara daca sunt insotiti de ambii parinti (cu pasaport individual sau carte de  dentitate). Cand merg insotiti numai de un parinte, acesta are declaratie notariala de la celalalt parinte cu acordul acestuia, sau are hotarare de divort definitiva in care i-a fost incredintat minorul, sau certificat de deces. In situatia in care nu calatoreste cu parintii, ci insotit de un alt adult, acesta trebuie sa posede in afara de declaratie sau procura notariala data de ambii parinti si cazier judiciar. Toate informatiile privind conditiile de calatorie sunt disponibile pe site-ul www.politiadefrontiera.ro
 • Grup minim 45 pers. Pentru un grup mai mic de 45 persoane, pretul excursiei se recalculeaza.
 • In cazul modificarii pretului mondial la combustibil, agentia isi rezerva dreptul de a ajusta tariful in functie de acest parametru.