Tel: 0729.849.665
 

Pelerinaj Israel Sinai plecare din Cluj 2017, tarif 750 euro

 • Destinatie: EGIPT, ISRAEL
 • Durata: 8 zile
 • Pret:

  750 Euro

Muntele Sinai unde Dumnezeu i-a zis lui Moise sa se descalte, caci calca pe pamant sfant ! Muntele Sinai unde Sfintei Mare Mucenice Ecaterina i-au fost aduse sfintele moaste de ingeri. Muntele Sinai unde Rugul Aprins sta si acum marturie a intalnirii omului cu Dumnezeu. Haideti in Pelerinaj Israel Sinai plecare din Cluj 2017 !

Rezerva acum! Contract Cadru

Pelerinaj Israel Sinai plecare din Cluj 2017

Plecari 2017 din Cluj:

- 7-15 martie

- 18-26 aprilie

- 2-10 mai, 16-24 mai

- 22-30 august

- 5-13 septembrie

- 10-18, 17-25 octombrie

- 7-15 noiembrie

Ziua 1

Întâlnire pe Aeroportul din Cluj Napoca – plecări (sala de aşteptare) – ora 17:00, Decolare ora 19:00, cursa RO648, sosire pe Aeroportul Otopeni la ora 19:55.Imbarcare pe cursa RO153 cu decolare din Bucuresti la ora 20.55, aterizare pe Aeroportul Ben Gurion  la ora 23.30. Cazare hotel în Bethleem.
Ziua 2

Mic dejun. Deplasare la Ierusalim, pe Muntele Măslinilor, unde ne vom închina la următoarele locuri sfinte: Mănăstirea Ortodoxă a Înălţării Domnului, Mănăstirea Pater Noster (loc în care Mântuitorul i-a învăţat pe ucenicii Săi Rugăciunea Domnească „Tatăl nostru”), Mănăstirea „Dominus Flevit” („Domnul a plâns”), Grădina Ghetsimani cu Biserica Naţiunilor (ridicată pe locul în care Mântuitorul s-a rugat înainte de a fi prins), Biserica ce adăpostește Mormântul Maicii Domnului şi Grota Trădării. Deplasare pe Muntele Sion – ne vom închina în Biserica Adormirii Maicii Domnului, Foişorul „Cina cea de Tain㔺i Mormântul Sfântului Prooroc şi Psalmist David. Deplasare la  Zidul Plângerii. Aşezământul Românesc de la Ierusalim. Cazare şi cină hotel în Bethleem.

 
Ziua 3
 

Mic dejun. Deplasare spre Egipt, la Sf. Ecaterina. Închinare în Mănăstirea greco – ortodoxa Sf. Ecaterina – cea mai veche mănăstire ortodoxă din lume  in care a viețuit Sf. Ioan Scărarul si Sf. Nil, Filotei, Anastasie, Grigore si in care se găsesc moaștele Sfintei Mare Mucenite Ecaterina; gropnița cu moaștele Sf. Stefan Sinaitul, Paraclisul  Sfântului Prooroc Moise, muzeul mănăstirii – cu o importantă colecție de icoane vechi de o deosebită valoare. Cazare şi cină hotel în St. Catherina 3*.
 

 
Ziua 4

 
Dimineața in jurul orei 01.00 se va urca pe Muntele Sinai – locul in care Moise a primit Tablele Legii. Urcarea este opționala. Cine nu doreste sau nu poate depune efort fizic rămâne cazat in camera. (pentru munte: lanterna, rucsac, fes, incaltaminte si imbracaminte adecvata) După micul dejun, întoarcere in Israel. Cazare şi cină hotel în Bethleem.

 
Ziua 5

Mic dejun, Intrăm în Cetatea Ierusalimului pe poarta Sf. Ştefan şi ne închinăm în Biserica ridicată deasupra casei în care s-a născut Sf. Fecioară Maria, în Cetatea Antonia. Parcurgem Via Dolorosa (Calea Crucii), cu cele 14 opriri ale Mântuitorului Iisus Hristos, ajungând la Biserica Sf. Învieri (închinare la toate locurile sfinte: Golgota, Piatra Ungerii, Sf. Mormânt, locul unde s-a aflat Sf. Cruce, etc.  Deplasare la Ein Karem – ne vom închina în Biserica Naşterii Sf. Ioan Botezătorul (ridicată pe locul naşterii Sf. Ioan) şi Izvorul Sfintei Fecioare Maria.  Cazare şi cină hotel în Bethleem.
 

 
Ziua 6

Mic dejun. Bethleem – ne vom închina în Biserica Ortodoxă a Naşterii Domnului (ce adăposteşte Peştera în care s-a născut Domnul Iisus Hristos şi icoana făcătoare de Maicii Domnului), Deplasare către Hozeva – Mănăstirea Sf. Gheorghe (închinare la moaştele Sf. Ioan Iacob Românul). Deplasare spre Ierihon – închinare în Mănăstirii „Dudul lui Zaheu” şi Aşezământul Românesc de la Ierihon. Scurta oprire la Marea Moarta, Mănăstirea Sf. Gherasim de la Iordan. Cazare şi cină hotel în Bethlehem.
 

Ziua 7

Mic dejun. Deplasare pe Muntele Fericirilor – închinare în Biserica ce aminteşte de celebra Predică de pe munte a Domnului. Vizitarea ruinelor oraşului Capernaum, oraşul cel mai iubit de Mântuitorul Iisus Hristos, unde a făcut cele mai multe minuni; vizitarea ruinelor Sinagogii şi a casei unde a fost vindecată soacra Sf. Petru, închinare în Biserica Ortodoxă din Capernaum, Tabgha – Biserica ce aminteşte de minunea înmulţirii pâinilor şi peştilor (hrănirea a 5.000 de oameni cu 5 pâini şi 2 peşti), Biserica Sf. Petru,  Râul Iordan – Yardenit: – loc amenajat pentru a intra în apa Iordanului. Cazare şi cină hotel în Nazareth/Tiberias.
 

Ziua 8

Mic dejun. Deplasare la Muntele Tabor – închinare în Biserica Ortodoxă “Schimbarea la Faţă” (locul Schimbării la Faţă a Domnului,  Icoana făcătoare de minuni a Maicii Domnului). Cana Galileei – închinare în Biserica Ortodoxă ce aminteşte de Minunea prefacerii apei în vin la nunta din Cana Galileii. Nazareth – închinare în Biserica Ortodoxă Sf. Gavriil (cu Izvorul Sfintei Fecioare Maria) şi în Biserica Romano – Catolică Buna Vestireridicată pe locul unde a fost casa Sfintei Familii. Sosire la Aeroport ora 20:30.
 

Ziua 9

Decolare la ora  00:30. Aterizare in Bucuresti la ora 03:15,  cursa RO154. Imbarcare pe cursa RO651 cu decolare la ora 07.20 si aterizare la Cluj la ora 08.30. Va mai asteptam in Pelerinaj Israel Sinai plecare din Cluj
Pretul Include:
 • –  bilet de avion cursă TAROM
 • –  taxele de aeroport ;
 • – 7 nopti hotel 3,4* – clasificare locala, demipensiune
 • –  transport autocar aer condiţionat;,
 • –  intrările la obiectivele menţionate în program;
 • –  asigurare de sănătate – se incheie persoanelor cu varsta pana la 79 ani
 • –   preot însoţitor. 

 

Pretul nu Include:
 • –  tips ( bacsis ) pt sofer,personal hotelier 30 euro , care se plăteşte reprezentantului agenţiei 

 

 

Nota:
ACTE NECESARE:  paşaport valabil 6 luni de la data întoarcerii în ţară.

  • Autoritătile vamale isi rezervă dreptul de a refuza intrarea pe teritoriul statului a oricarei persoane care nu prezintă suficientă incredere chiar dacă aceasta a obtinut acordul pentru obtinerea vizei turistice. Agentia de turism nu poate fi facută răspunzatoare pentru astfel de situatii ce nu pot fi depistate anterior plecării. Turistul isi asumă riscurile de a-i fi refuzată intrarea si de aceea este obligat să informeze agentia asupra oricarui incident petrecut vreodată in afara granitelor României, precum si asupra oricarei tangente pe care o are cu statele in care are loc desfasurarea pelerinajului.
  • Minorii trebuie să îndeplinească următoarele condiţii pentru a fi lăsaţi să iasă din ţară: să călătorească cu cel puţin un adult însoţitor; să aibă asupra lor acordul ambilor părinţi (sau al părintelui care nu-i însoţeşte) legalizat la notariat; adultul care-i însoţeste, în cazul în care acesta nu este unul dintre părinţi, trebuie să aibă cazier judiciar pe care să-l prezinte la frontieră).
  • Programul actiunii poate fi modificat de către conducatorul de grup, ca ordine de desfăşurare sau se pot înlocui unele obiective sau hoteluri in functie de anumite situatii speciale.
  • Categoria hotelurilor este cea oficială pentru tarile vizitate
  • Compania aeriană îşi rezervă dreptul de a modifica orarul de zbor.
  • Autoritatile vamale isi rezerva dreptul de a modifica taxele de viza si taxele vamale fara o notificare in prealabil.
  • Așezarea in autocar se face incepand cu bancheta a doua, in functie de data achitarii avansului si semnarii (intocmirii) contractului.
  • Distributia camerelor la hotel se face de catre receptia acestuia; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de insotitorul de grup.
  • Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif etc.); in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
  • Prezentul document constituie anexa la contractul de prestari servicii.
 • SUPLIMENT SINGLE : 200 EURO
 • GRUP MINIM DE 45 DE PERSOANE