Tel: 0729.849.665
 

Pelerinaj Israel scurt 2017, plecare din Bucuresti, tarif 495 euro

 • Destinatie: ISRAEL
 • Durata: 5 zile
 • Pret:

  495 Euro

Pelerinaj Israel scurt 2017

Rezerva acum! Contract Cadru

PELERINAJ  ISRAEL SCURT


 
Ziua 1

-1, 21 martie 2017,

- 25 aprilie 2017,

-16, 30 mai 2017,

-6 iunie 2017,

-12 septembrie 2017,

-10, 17, 31 octombrie 2017,

Întâlnire pe Aeroportul Henri Coandă -Otopeni. Ora 10.45 – decolare spre Israel. Sosire, ora 13.20 la Aeroport Ben Gurion din Tel Aviv – deplasare la Jaffa (popas) si tur Tel Aviv.  Cina si cazare in zona Ierusalim-Bethleem. 

Ziua 2

Mic dejun. Deplasare la BETHLEEM (aici s-a nascut Regele David - fondatorul cetatii), vizita locul nasterii lui IISUS– BISERICA NATIVITAII (cea mai veche din lume). Pelerinaj in IERUSALIM pe MUNTELE MASLINILOR unde se viziteaza: Biserica Tatal Nostru, Biserica Lacrima– unde IISUS a plans rugandu-se pentru oameni, Gradina Ghetzimani (Biserica Natiunilor Unite, maslini de pe timpul lui IISUS), grota unde a fost inchis IISUS inainte de judecata si MORMANTUL MAICII DOMNULUI. Vizita CETATEA IERUSALIM (are 4 cartiere: arabesc, evreiesc, armean si crestin) – se intra prin Poarta Leilor, apoi se viziteaza locul nasterii Maicii Domnului. Se parcurge VIA DOLOROSA (artera comerciala) – DRUMUL CRUCII cu cele 14 popasuri. Dupa popasul 14 (BISERICA SF. MORMANT). Parasind Via Dolorosa prin Cartierul Evreiesc, ne indreptam catre ZIDUL PLANGERII, apoi se iese din cetateVizita Biserica Romaneasca din Ierusalim. Tur Ierusalim. Cina si cazare in zona Ierusalim-Bethleem.  
Ziua 3
 

Mic dejun.  Deplasare la Ierihon (cel mai vechi oras din lume–11000 ani)-vizita Biserica RomaneascaExcursie (optional- se achita in Israel, bilet de intrare si telecabina, in total aprox. 15 €) la Cetatea Massada–locul unde s-au luptat evreii cu romanii. Popas la Marea Moarta (lipsita de viata si situata in cel mai jos punct al lumii-420 m sub oceanul planetar) in zona Qumran.  Cina si cazare in zona Bethlehem.  

Ziua 4
 

Mic dejun. Deplasare la Yardenit (locul unde Raul Iordan iese din Marea Galilei si curge spre Marea Moarta) pentru BOTEZUL CRESTINESC. La MUNTELE FERICIRILOR-vizita Biserica Fericirilor. In Tiberias (considerat al 4-lea oras sfant al iudaismului)-croaziera pe MAREA GALILEEI (singura sursa de apa dulce a Israelului).Vizita Capernaum (Casa lui Naum) si apoi Tabca (Biserica Painilor si Pestilor)-Iisus a faptuit minunea cu inmultirea pestilor si a painilor. Apoi se viziteaza CANA GALILEEIBiserica Minunii siCasa Nuntii unde Iisus a savarsit prima minune – a transformat apa in vin, la acea mult pomenita nunta. In NAZARET (a copilarit Iisus care la 12 ani i-a uimit pe invatati cu cunostintele Lui despre Vechiul Testament)-vizita Biserica Ortodoxa Buna Vestire (ridicata pe locul Izvorului Fecioarei Maria). Cina si cazare in zona Nazareth – Tiberias.

 

Ziua 5
 

 Mic dejun. Deplasare la Haifa–vizita Templul si Gradinile terasate BahaiTransfer la aeroport la ora 21.30 . Decolare din Tel Aviv, sosire in Otopeni la ora 00.20  . va mai asteptam in Pelerinaj Israel scurt 2017 !

Pretul Include:
 • insotitor de grup din partea agentiei + ghizi locali in Israel si Bethleem;
 • 4 cazari cu demipensiune in hoteluri de 3***(camere, pt.2 persoane,cu grup sanitar propriu cu dus si aer conditionat);
 • transport cu autocar 2** cu aer conditionat ;
 • bilet avion si biletele de intrare pentru vizitarea obiectivelor turistice (fara Masada, aprox. 15 €).

 

Pretul nu Include:
 • asigurare medicala
 • tot ce nu este cuprins la categoria “Pretul Include” 

 

Nota:
 • Documente necesare calatoriei: pasaport valabil cu cel putin 6 luni de la data intoarcerii.
 •        Autorităţile vamale îşi rezervă dreptul de a refuza intrarea pe teritoriul statului a oricărei persoane care nu prezintă suficientă încredere chiar dacă aceasta a obţinut acordul pentru obţinerea vizei turistice. Agenţia de turism nu poate fi făcută răspunzătoare pentru astfel de situaţii ce nu pot fi depistate anterior plecării. Turistul îşi asumă riscurile de a-i fi refuzată intrarea şi de aceea este obligat să informeze agenţia asupra oricărui incident petrecut vreodată în afara graniţelor României, precum şi asupra oricărei tangenţe pe care o are cu statele în care are loc desfăşurarea pelerinajului.
 •   Minorii trebuie să îndeplinească următoarele condiţii pentru a fi lăsaţi să iasă din ţară: să călătorească cu cel puţin un adult însoţitor; să aibă asupra lor acordul ambilor părinţi (sau al părintelui care nu-i însoţeşte) legalizat la notariat; adultul care-i însoţeşte, în cazul în care acesta nu este unul dintre părinţi, trebuie să aibă cazier judiciar pe care să-l prezinte la frontieră).
 •   Programul acţiunii poate fi modificat de către conducătorul de grup, ca ordine de desfăşurare sau se pot înlocui unele obiective sau hoteluri în funcţie de anumite situaţii speciale.
 •   Compania aeriană  îşi rezervă dreptul de a modifica orarul de zbor.
 •   Bagaje: bagajul de cală (1 buc.) max. 23 kg/pers., bagajul de mână max. 10 kg/pers. (fără lichide, cosmetice, obiecte tăioase sau ascuţite)
 •   Distributia camerelor la hotel se face de catre receptia acestuia; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de insotitorul de grup.
 •   Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif etc.); in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
 •   Prezentul document constituie anexa la contractul de prestari servicii
 •   Agentia nu se obliga sa gaseasca partaj persoanelor care calatoresc singure.
 •   Asezarea in autocar se face in ordinea inscrierilor
 • Supliment cam sgl 125 euro

Grup minim 30 pax