Tel: 0729.849.665
 

Pelerinaj Israel plecare din Cluj, tarif 475 euro

 • Destinatie: ISRAEL
 • Durata: 5 zile
 • Plecare: 28/11/2017
 • Sosire: 02/12/2017
 • Pret:

  475 Euro

Va asteptam cu mare drag intr-un pelerinaj in Israel cu plecare din Cluj. Acest pelerinaj se desfasoara la finalul lunii noiembrie – inceputul lunii decembrie si va cuprinde toate obiectivele de pelerinaj importante din Tara Sfanta.

Rezerva acum! Contract Cadru

Pelerinaj Israel plecare din Cluj

PLECARI 2017

- 28 noiembrie – 2 decembrie 2017


Ziua 1

28 noiembrie 2017

Prezentare în Aeroportul Avram Iancu din Cluj-Napoca la ora 04.00 pentru zbor Cluj-Napoca-Tel Aviv cu compania Wizz Air. Decolare la ora 05.50 din Cluj-Napoca cu destinaţia Tel Aviv, sosire la ora 08.50 pe aeroportul Ben Gurion din Tel Aviv. Ajunși în Tel Aviv, după formalitățile vamale ne începem acest Pelerinaj Israel plecare din Cluj, cu Biserica din vechea Cetate Lida, unde se afla Biserica Sf Gheorghe ce adaposteste mormantul marelui mucenic si o particica din sfintele sale moaste. Ne indreptam catre Bethlehem pentru a ne inchina in Biserica Nasterii Mantuitorului, construita de Imparateasa Elena chiar deasupra pesterii in care s-a nascut Domnul nostru Iisus Hristos. Mergem in Pustiul Iudeii si ne inchinam in Manastirea Sf Teodosie, incepatorul vietii de obste din Palestina, construita deasupra Pesterii Magilor. Mergem si mai in adancul pustiei  (transfer taxi) si ajungem la Manastirea Sf Sava cel Sfintit, loc de o inaltime duhovniceasca deosebita. Cina si cazare Bethlehem.

Ziua 2

29 noiembrie 2017

După micul dejun vom merge în Ierusalim, numit și Orașul Păcii, pe Muntele Măslinilor, unde vom vizita: Mănăstirea Ortodoxă a Înălţării Domnului ce amintește de Înălțarea Domnului la cer și unde avem prilejul de a vedea locul unde a fost găsit pentru a doua oară capul Sf. Ioan Botezătorul; Mănăstirea Pater Noster, loc unde potrivit tradiției Mântuitorul i-a învăţat pe ucenicii Săi Rugăciunea Domnească „Tatăl nostru”; Mănăstirea „Dominus Flevit” („Domnul a plâns”) zidită în formă de lacrimă, pe locul unde Mântuitorul Iisus Hristos a plâns lipsa de pocăință a celor din Cetatea Sfântă dar a deplâns și soarta pe care o va avea Ierusalimul; Grădina Ghetsimani cu Biserica Naţiunilor ridicată pe locul în care Mântuitorul s-a rugat înainte de a fi prins; Biserica Mormântul Maicii Domnului unde vom cobori cele 48 de trepte până la Mormântul Fecioarei Maria şi Grota Trădării, grota unde a fost închis Iisus înainte de judecată. Intrăm în Cetatea Sfântă a Ierusalimului pe poarta Sf. Ştefan şi parcurgem pe jos Via Dolorosa (Calea Crucii), cu cele 14 opriri ale Mântuitorului Iisus Hristos, ajungând la Biserica Sf. Învieri în care vom vedea toate locurile sfinte: Golgota, Piatra Ungerii, Sf. Mormânt, locul unde s-a aflat Sf. Cruce, etc). Deplasare la Ein Karem, patria Sfântului Ioan Botezătorul. Aici vizităm Biserica și locul unde s-a născut ”cel mai mare om născut dintr-o femeie” şi Izvorul Sfintei Fecioare Maria locul întâlnirii Fecioarei Maria cu vara sa Elisabeta. Aşezământul Românesc de la Ierusalim. Cazare și cină la hotel în Bethleem.

Ziua 3

 30 noiembrie 2017 

Mic dejun. Ne îndreptăm către Muntele Tabor, locul unde a avut loc Schimbarea la Faţă a Domnului; în biserica greco-ortodoxă se află icoana făcătoare de minuni a Maicii Domnului. Continuăm cu Muntele Fericirilor unde vom vizita biserica ce fost construită pe locul unde Mântuitorul Iisus Hristos a ținut predica despre fericiri. Muntele se înalță la 175 m deasupra nivelului Mării Galileii, dar totodată este la 35m. sub nivelul Mării Mediterane. Vom merge către Capernaum, oraşul cel mai iubit de către Mântuitorul și unde a săvârșit cele mai multe minuni; aici vom putea vedea  ruinele Sinagogii şi a casei unde a fost vindecată soacra Sf. Petru. La mică distanță se află Tabgha – loc ce aminteşte de minunea înmulţirii a 5 pâini şi 2 peşti și hrănirea a peste 5000 de oameni. Pornim spre Cana Galileii, locul primei minuni a Mantuitorului, cand la nunta a transformat apa in vin. Si un ultim popas al zilei va fi la Biserica ortodoxa a Bunei Vestiri din Nazaret, ridicată deasupra izvorului considerat a fi cel al Fecioarei Maria și aflat în apropierea casei acesteia din Nazaret, biserica pictată de frații Moroșanu în 1977.Cazare și cină la hotel în Bethleem.

Ziua 4

 1 decembrie 2017

In ultima zi din Pelerinaj Israel cu plecare din Cluj , după micul dejun vom merge către Hozeva unde vom vizita Mănăstirea Sf. Gheorghe ale cărei baze au fost puse de Sfinţii Ioachim şi Ana, fiind locul unde cei doi sfinţi s-au rugat pentru dăruirea unui prunc. Inițial, biserica mănăstirii era închinată Maicii Domnului. Astăzi, însă, după reconstruiri şi renaşteri, biserica poartă drept hram pe Sfântul Gheorghe Hozevitul şi pe Sfântul Ioan Iacob de la Neamţ. Tot în mănăstire se află şi peştera unde a trăit mulţi ani Proorocul Ilie. Plecăm spre Ierihon, cel mai vechi oraș din lume unde vom vizita Biserica Dudul lui Zaheu apoi ne îndreptăm către Muntele Ispitirii pentru a avea o privire panoramică asupra Mănăstirii Carantania de pe Muntele Ispitirii. Tot aici facem un popas la Raul Iordan, la granita israelo-iordaniana, unde conform vestigiilor istorice a fost locul in care Mantuitorul s-a botezat de catre Sf Ioan. După aceea ne vom îndrepta spre Ierusalim pentru a vizita Muntele Sion unde se află Biserica Adormirii Maicii Domnului, Foişorul „Cina cea de Taină” (locul primei biserici creștine din lume) şi Mormântul Sfântului Prooroc şi Psalmist David. Cazare și cină la hotel în Bethleem.

Ziua 5

 2 decembrie 2017

După micul dejun matinal ne îndreptăm către Aeroportul Ben Gurion din Tel-Aviv pentru formalitățile vamale și îmbarcare pentru zborul de Cluj-Napoca. Decolare la ora 9.50 din Tel-Aviv, aterizare în Cluj-Napoca la ora 13:05. Va mai asteptam in Pelerinaj Israel plecare din Cluj !

Pretul Include:
 • -          Bilet de avion compania Wizzair, Cluj- Tel Aviv – Cluj
 • -          Taxe de aeroport
 • -          Bagaj de mana mic ( 45 X 32 X 25 cm)
 • -          Cazare 4 nopti la Hotel White Diamond 4* Bethlehem, sau similar
 • -          Demipensiune in sistem buffet
 • -          Transport autocar pe toata durata pelerinajului licentiat 3*
 • -          Taxi pe Muntele Tabor, Taxi la Manastirea Sf Sava
 • -          Intrare la obiectivele turistice din program
 • -          Ghid local vorbitor de limba romana
 • Pretul nu Include:
 • tips ( bacsis ) pt sofer,personal hotelier – (20 euro) care se plăteşte reprezentantului agenţiei
 • Bagajul de cala este 233 lei/persoana/sens achizitionat in aeroport, si 210 lei/persoana/sens achizitionat on-line .

 

Nota:
ACTE NECESARE: paşaport valabil 6 luni de la data întoarcerii în ţară.

  • Autoritătile vamale isi rezervă dreptul de a refuza intrarea pe teritoriul statului a oricarei persoane care nu prezintă suficientă incredere chiar dacă aceasta a obtinut acordul pentru obtinerea vizei turistice. Agentia de turism nu poate fi facută răspunzatoare pentru astfel de situatii ce nu pot fi depistate anterior plecării. Turistul isi asumă riscurile de a-i fi refuzată intrarea si de aceea este obligat să informeze agentia asupra oricarui incident petrecut vreodată in afara granitelor României, precum si asupra oricarei tangente pe care o are cu statele in care are loc desfasurarea pelerinajului.
  • Minorii trebuie să îndeplinească următoarele condiţii pentru a fi lăsaţi să iasă din ţară: să călătorească cu cel puţin un adult însoţitor; să aibă asupra lor acordul ambilor părinţi (sau al părintelui care nu-i însoţeşte) legalizat la notariat; adultul care-i însoţeste, în cazul în care acesta nu este unul dintre părinţi, trebuie să aibă cazier judiciar pe care să-l prezinte la frontieră).
  • Programul actiunii poate fi modificat de către conducatorul de grup, ca ordine de desfăşurare sau se pot înlocui unele obiective sau hoteluri in functie de anumite situatii speciale.
  • Categoria hotelurilor este cea oficială pentru tarile vizitate
  • Compania aeriană îşi rezervă dreptul de a modifica orarul de zbor.
  • Autoritatile vamale isi rezerva dreptul de a modifica taxele de viza si taxele vamale fara o notificare in prealabil.
  • Așezarea in autocar se face incepand cu bancheta a doua, in functie de data achitarii avansului si semnarii (intocmirii) contractului.
  • Distributia camerelor la hotel se face de catre receptia acestuia; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de insotitorul de grup.
  • Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif etc.); in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
  • Prezentul document constituie anexa la contractul de prestari servicii.
 • SUPLIMENT SINGLE : 100 EURO
 • GRUP MINIM DE 40 DE PERSOANE