Tel: 0729.849.665
 

Pelerinaj Israel noiembrie 2017

 • Destinatie: ISRAEL
 • Durata: 6 zile
 • Plecare: 16/11/2017
 • Sosire: 21/11/2017
 • Pret:

  560 Euro

Un pelerinaj in Israel in care vom vizita impreuna cele mai importante obiective crestine, un pelerinaj in Israel in care ne vom bucura de minunatele taine crestine pe care Tara Sfanta le propune in aceasta calatorie a trupului si a sufletului. Pelerinajul din luna noiembrie a acestui a dureaza 6 zile,datatele de plecare fiin 16.11.2017, respectiv 31.07.2017. Pe parcursul celor 6 zile vom vizita impreuna Haifa, Manastirea Stela Maris, Templul Cultului Bahai, gradinile pe terase suspendate, Cana, Biserica catolica Buna Vestire, Muntele Tabor, Muntele Fericirilor, Caprice, Capernaum,Bethlehem, Biserica romano catolica Sf. Ecaterina şi Grota Laptelui, Mănăstirea Sf.Sava şi Mănăstirea Sf.Teodosie, Ierusalim, vizita la Zidul Plangerii, Biserica românească din Ierusalim, Muntele Măslinilor, Mănăstirii ruse Eleon, a Bisericii Pater Noster (Tatăl nostru), a Bisericii Dominus Flevit (Domnul a plâns), Grădina Getsimani cu Biserica Naţiunilor, Biserica Mormântului Maicii Domnului şi Peştera Getsimani,Via Dolorosa, Golgota, Piatra Ungerii, Muntele Sionului, la Biserica Adormirii Maicii Domnului, Foişorul – Cina cea de taină, Mormântul marelui Rege David, Ierihon, Dudul lui Zaheu, Biserica şi asezamantul românesc de la Ierihon şi pustia Quarantaniei, Iordan, Mănăstirea Sf.Gherasim de la Iordan, Iordan, vizităm Mănăstirea Sf.Gherasim de la Iordan, Hozeva, Mănăstirea cu moaştele Sf. Ioan Iacob Românul de la Neamţ, Qumran, Marea Moartă. Un pelerinaj complex care cuprinde o multitudine de obiective, un pelerinaj in care ne vom bucura de toate locatiile importante ale Israelului.

Rezerva acum! Contract Cadru

Pelerinaj Israel noiembrie 2017

A doua plecare va fi pe 30 noiembrie 2017

 

Ziua 1

16 noimbrie 2017

Intalnirea cu reprezentantul agentiei, dimineata ora la 08.00 ( zbor 11.25 ), la aeroportul Henri Coanda, imbarcare Compania EL AL, sosire Tel Aviv ora 14.10. Vom vizita Haifa, al treilea oras ca marime, situat la poalele muntelui Carmel, oras- port la Marea Mediterană. Mănăstirea Stela Maris (Steaua Mării), cu altarul deasupra peşterei Sfântului Prooroc Ilie Tezviteanul, vizita Templul Cultului Bahai/ gradinile pe terase suspendate – sit aflat in Patrimoniu UNESCO, comparabile cu grădinile de la Versailles. Ne vom indrepta catre Cana – vizitarea bisericii unde a avut loc prima minune din Galileea: transformarea apei în vin. Cazare şi cină la hotel 4* în Tiberias/Nazareth.

Cazare și cină la hotel în Tiberias/Nazareth.

Ziua 2

17 noiembrie 2017

Mic dejun. Nazaret, vom vizita Biserica catolica Buna Vestire, cea mai mare construcţie de cult din Orientul apropiat şi a bisericii ortodoxe Sf. Gavril cu izvorul Mariei. Continuăm cu Muntele Tabor – optional. Vizitarea bisericii ortodoxe ridicată pe locul unde s-a petrecut Schimbarea la faţă. Deplasare la Muntele Fericirilor, vizitarea bisericii. Tabgha unde Iisus a săvârşit minunea “înmulţirea pâinilor şi a peştilor”. Capernaum, oraş denumit şi „Cetatea Domnului”, (vizitarea locului unde Iisus a predicat, casa Sf.Petru). Opţional/ plimbare cu o copie a „bărcii lui Petru”, pe apele Mării Galileii/optional Pranz Pestele Sf.Petru, vizită la Caprice-fabrica de aur şi diamante. Deplasare la Bethlehem. Cină şi cazare în Bethlehem hotel de 4*

Ziua 3
 

18 noiembrie 2017

Mic dejun. A treia zi de Pelerinaj Israel noiembrie o vom dedica orasului Bethlehem, vizitarea bisericii orodoxe şi a criptei unde s-a născut Isus. Biserica romano catolica Sf. Ecaterina şi Grota Laptelui. Optional continuarea drumului în deşert cu minibuze arabe până la Mănăstirea Sf.Sava şi Mănăstirea Sf.Teodosie. Dupa amiaza, Ierusalim, vizita la Zidul Plangerii si la Biserica românească din Ierusalim. Cină şi cazare la Bethlehem la hotel de 4*.

Ziua 4

19 noiembrie 2017

 Mic dejun. Începem pelerinajul urcând pe Muntele Măslinilor, pentru a vedea de sus panorama Ierusalimului şi a Sfintei Cetăţi. Vizitarea Mănăstirii ruse Eleon, a Bisericii Pater Noster (Tatăl nostru), a Bisericii Dominus Flevit (Domnul a plâns), Grădina Getsimani cu Biserica Naţiunilor, Biserica Mormântului Maicii Domnului şi Peştera Getsimani. Vom intra în Cetatea Sfântă prin Poarta Sf. Ştefan. Parcurgem pe jos Via Dolorosa cu cele 14 staţii în care s-a oprit Domnul până la Sfântul Mormânt. Urcare pe Golgota, închinare la Piatra Ungerii, vizitarea paracliselor sfinte. După amiaza, vizită pe Muntele Sionului, la Biserica Adormirii Maicii Domnului, Foişorul – Cina cea de taină, Mormântul marelui Rege David. Timp liber /bazar. Cină şi cazare la Betlehem la hotel de 4*.

Ziua 5

20 noiembrie 2017

Mic dejun. Optional deplasare la Ierihon cu vizită la biserica ortodoxă unde vom vedea Dudul lui Zaheu, Biserica şi asezamantul românesc de la Ierihon şi pustia Quarantaniei. Coborâm la Iordan, vizităm Mănăstirea Sf.Gherasim de la Iordan. Continuăm drumul la Hozeva şi vizităm Mănăstirea cu moaştele Sf. Ioan Iacob Românul de la Neamţ-optional. Trecem pe lângă Qumran (vechiul centru al Esenienilor), cu o scurtă oprire la magazinul de produse cosmetice de la Marea Moartă. Programul zilei se încheie cu intrare gratuită la ştrandul Chibutzului Kalia şi baie în apa sărată a Mării Moarte. Cină şi cazare la Betlehem hotel 4*.

Ziua 6

21 noiembrie 2017

Mic dejun. Transfer catre aeroport, imbarcare, sosire Bucuresti 09.55 ora locala. Acesta a fost Pelerinaj Israel noiembrie 

Pretul Include:
 • Bilet avion cursa directa compania EL AL
 • Taxe aeroport
 • Transport local autocar clasificat
 • Reprezentant roman insotitor grup
 • 5 nopti cazare cu demipensiune hotel 4*
 • Vizitele conform programului
 • Ghid local vorbitor de limba romana
 • In Nazareth Hotel Tabar 4* sau Galilee Hotel 4* In Bethlehem Hotel St. Michael 4*

 

Pretul nu Include:
 • Excursiile optionale : Muntele Tabor 10 Euro, Manastirea Sf Sava 10 Euro Hozeva – 10 Euro Plimbare pe Marea Galileei/pranz Pestele Sf Petru 25 euro

 

Nota:
ACTE NECESARE:  paşaport valabil 6 luni de la data întoarcerii în ţară.

  • Autoritătile vamale isi rezervă dreptul de a refuza intrarea pe teritoriul statului a oricarei persoane care nu prezintă suficientă incredere chiar dacă aceasta a obtinut acordul pentru obtinerea vizei turistice. Agentia de turism nu poate fi facută răspunzatoare pentru astfel de situatii ce nu pot fi depistate anterior plecării. Turistul isi asumă riscurile de a-i fi refuzată intrarea si de aceea este obligat să informeze agentia asupra oricarui incident petrecut vreodată in afara granitelor României, precum si asupra oricarei tangente pe care o are cu statele in care are loc desfasurarea pelerinajului.
  • Minorii trebuie să îndeplinească următoarele condiţii pentru a fi lăsaţi să iasă din ţară: să călătorească cu cel puţin un adult însoţitor; să aibă asupra lor acordul ambilor părinţi (sau al părintelui care nu-i însoţeşte) legalizat la notariat; adultul care-i însoţeste, în cazul în care acesta nu este unul dintre părinţi, trebuie să aibă cazier judiciar pe care să-l prezinte la frontieră).
  • Programul actiunii poate fi modificat de către conducatorul de grup, ca ordine de desfăşurare sau se pot înlocui unele obiective sau hoteluri in functie de anumite situatii speciale.
  • Categoria hotelurilor este cea oficială pentru tarile vizitate
  • Compania aeriană îşi rezervă dreptul de a modifica orarul de zbor.
   • Compania aeriana nu stabileste locurile in  avion, pentru imbarcare se aplica metoda „primul venit, primul servit”.
   • Tariful biletului de avion nu include serviciile de catering la bord.
   • Bagaje: bagajul de cală (1 buc.) max. 23 kg/pers., bagajul de mână max. 10 kg/pers. (fără lichide, cosmetice, obiecte tăioase sau ascuţite), dimensiunea bagajului de  mana nu trebuie sa depaseasca 56X45X25 CM.
  • Autoritatile vamale isi rezerva dreptul de a modifica taxele de viza si taxele vamale fara o notificare in prealabil.
  • Așezarea in autocar se face incepand cu bancheta a doua, in functie de data achitarii avansului si semnarii (intocmirii) contractului.
  • Distributia camerelor la hotel se face de catre receptia acestuia; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de insotitorul de grup.
  • Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif etc.); in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
  • Prezentul document constituie anexa la contractul de prestari servicii.
 • SUPLIMENT SINGLE : 150 EURO
 • GRUP MINIM DE 45 DE PERSOANE