Tel: 0729.849.665
 

Pelerinaj Israel Iordania 2019, plecare avion din Iasi, tarif 945 euro

 • Destinatie: IORDANIA
 • Durata: 8 zile
 • Plecare: 01/02/2019
 • Sosire: 08/02/2019
 • Pret:

  945 Euro

Pelerinaj Israel Iordania 2019 este un program cu plecare din Iasi, ce cuprinde pe langa obiectivele Tarii Sfinte si locuri minunate din Iordania

Rezerva acum! Contract Cadru

Pelerinaj Israel Iordania 2019

 

Ziua 1

1 februarie 2019

Intalnire la ora 05:00 pe Aeroportul International din Iasi cu reprezentantul Agentiei de Pelerinaj. Dupa formalitatile vamale, imbarcare pe cursa TAROM spre Tel Aviv, decolare la ora 07:00. Aterizare pe aeroportul Ben Gurion din Tel Aviv la ora 09:50. Apoi, deplasare pe coasta Mediteranei la Haifa, splendid oras-port la Marea Mediterana, aflat intr-un mare golf la poalele Muntelui Carmel.  Vom admira Templul cultului Bahai, cu gradinile pe terase suspendate. Parasim Haifa si ne indreptam spre Nazaret. In Nazaret intram in Biserica Ortodoxa Sf. Arhanghel Gavril, cu izvorul unde acesta i-a vestit Fecioarei Maria ca va naste pe Iisus Hristos-Fiul lui Dumnezeu, pictata de fratii Morosanu in anul 1977. Trecem si prin satul Cana, loc al primei minuni savarsite de Mantuitorul. La finalul zilei ne bucuram de o mini-croaziera pe apele Marii Galileii (10 euro inclus in tarif). Cina si cazare hotel in Tiberias/ Nazaret.

Ziua 2

2 februarie 2019

Mic dejun. Incepem ziua cu Capernaum, supranumit Orasul Domnului. Ne oprim si la Muntele Fericirilor, locul unde Mantuitorul a rostit Fericirile. Apoi, un mic popas la Biserica din Tabgha , ce aminteste de inmultirea painilor si pestilor (bilet de intrare inclus in tarif). Deplasare spre Muntele Tabor si ne inchinam in Biserica Ortodoxa ridicata pe locul unde s-a petrecut Schimbarea la Fata (10 euro transfer maxi-taxi inclus in tarif). De-a lungul Vaii Iordanului coboram si traversam granita israelo-iordaniana ( taxele de viza 45 euro incluse in tarif) si vom poposi in sit-ul arheologic de pe Valea Iordanului, unde sunt ruinele bisericilor din primele veacuri crestine. Tot aici se afla si pustiul unde a vietuit timp de 47 ani Sf Maria Egipteanca. De asemenea, conform traditiei, tot aici se afla si locul in care Sf Ilie s-a ridicat cu carul de foc la cer ( 20 euro taxa de intrare inclusa in tarif)  Continuand printre munti si vai adanci, ne indreptam spre Amman, capitala Regatului Hasemit al Iordaniei, numita in antichitate Philadelphia. Cina si cazare la hotel in Amman.

Ziua 3

3 februarie 2019

Mic dejun. Dupa un tur de oras ne indreptam spre Muntele Nebo (800m), unde Moise a fost ingropat, fiind astfel cel mai respectat loc Sfant din Iordania. Pe acest munte, puteti vedea ce a vazut Moise: o panorama impresionanta ce cuprinde Valea Iordanului, Marea Moarta, Ierihonul, Ierusalimul, teritoriu denumit Pamantul Sfant, tara unde curge lapte si miere! Prima Biserica de pe Muntele Nebo a fost construita la finele sec. al-IV-lea pentru a marca locul unde a murit Moise si a fost ingropat, fiind un loc de pelerinaj pentru crestini, dupa cum a fost desemnat de insusi Papa Ioan Paul al II lea. De asemenea, oprim si la Madaba la biserica Sf Gheorghe pentru a admira cea mai veche harta in mozaic a Tarii Sfinte, aflata pe pardoseala acesteia. Deplasare cu autocarul spre anticul Petra pe originalul Drum al Regilor. Cina si cazare in Petra.

Ziua 4

4 februarie 2019

Mic dejun. Dimineata ne vom incanta cu vizitarea extraordinarei capitale a Nabateenilor, sapata in stanca roz, redescoperita in anul 1812 dupa o cautare de circa 300 de ani, una dintre cele mai spectaculoase realizari ale umanitatii. Vom vedea defilee inguste, fatade sapate in stanca, temple, morminte funerare. Ne vom opri in special pentru a vizita Tezaurul Al Khazanek si Amfiteatrul. Petra a fost inclusa prin vot universal in anul 2007 in randul noilor 7 minuni ale lumii antice si moderne. Petra cu comorile ei reprezinta cea mai cunoscuta atractie turistica a Iordaniei ( bilet de intrare 50 euro inclus in tarif) Turul acestui sit este de aproximativ 5 km si se recomanda incaltaminte comoda pentru mers pe jos. Parasim Petra si continuam drumul spre granita. Reintram in statul Israel in dreptul orasului Ierihon. Cina si cazare la hotel in Bethleem.

Ziua 5

5 februarie 2019

Mic dejun. In a cincea zi de Pelerinaj Israel Iordania 2019, vizitam Biserica Ortodoxa a Nasterii si a Pesterii unde Dumnezeu S-a facut Om (aici se afla o icoana a Maicii Domnului Aparatoarea Bethleemului, facatoare de minuni); Biserica romano-catolica Sfanta Ecaterina. Transfer cu microbuze arabe in desertul Iudeii, pentru vizitarea Manastiriior Sfantul Teodosie (sec.V) si Sfantul Sava cel Sfintit (sec.IV) (10 euro inclus in tarif. Ne intoarcem in Cetatea Ierusalimului  si urcam pe spre Muntele Maslinilor. Continuam pe jos cu vizitarea Bisericilor Inaltarii, Pater Noster ( bilet de intrare 5 euro inclus in tarif) si Dominus Flevit (Domnul a plans), Gradina Getsimani cu Biserica Natiunilor, Biserica Mormantului Maicii Domnului si Pestera Getsimani. Cina si cazare la hotel in Bethleem.

Ziua 6

6 februarie 2019

Mic dejun. Deplasare cu autocarul Vom intra in Cetatea Sfanta prin poarta Sfantului Arhidiacon Stefan. Parcurgerea pe jos a Viei Dolorosa cu cele 14 statii in care s-a oprit Iisus pe Drumul Crucii, pana la Sfantul Mormant. Vizitarea Bisericii Sfantului Mormant- Centrul Pamantului Crestin. Urcare pe Golgota, Piatra Ungerii, vizitarea tuturor Paracliselor Sfinte. Ulterior, mergem pe Muntele Sionului, la Biserica Adormirii Maicii Domnului, Foisorul Cina cea de Taina – locul primei Biserici din lume, Mormantul Marelui Rege David. Vizita in zona sitului arheologic Cardo si la Zidul Plangerii.Cina si cazare la hotel in Bethleem.

Ziua 8

7 februarie 2019

Mic dejun. Aceasta zi o dedicam Pustiului Iudeii. Mergem in zona Hozeva, si vizitam Manastirea Sf Gheorghe, unde se afla moastele Sf Ioan Iacob Romanul. Ne indreptam spre Ierihon, cel mai vechi oras din lume. Aici poposim la Asezamanrul Romanesc de la Iordan, Biserica Dudul lui Zaheu si o vedere panoramica asupra Muntelui Ispitirii . Urmatoarea oprire va fi la Qumran la Marea Moarta (-400m), cea mai joasa mare de pe glob. Scurta oprire la magazinul cu vestitele produse cosmetice.  Cina si cazare la hotel in Bethleem.

Ziua 7

8 februarie 2019

Mic dejun. Transfer la Aeroportul International Ben Gurion Tel Aviv, pentru formalitatile de plecare. Imbarcare cursa TAROM cu decolare la ora 10:40 si sosire la Iasi la ora 13:40. Va multumim ca ati fost cu noi in Pelerinaj Israel Iordania 2019!

Pretul Include:
 • -          Bilet de avion Iasi – Tel Aviv – Iasi, cursa Tarom
 • -          Bagaj de cala
 • -          Catering pe timpul zborului
 • -          Transfer  aeroport – hotel – aeroport
 • -          Cazare in camere duble la hotel 3-4* ( clasificare locala)
 • -          Masa in sistem demipensiune ( mic dejun si cina)
 • -          Taxele de viza
 • -          Intrare la obiectivele din program
 • -          Ghid local vorbitor de limba romana
 • -          Insotitor din partea agentiei
 • -          Certificat de pelerin.

 

 

Pretul nu Include:
 • -          Oprionalele specificate in program
 • -          Asigurarea medicala 43 lei
 • -          Taxele de tips, meeting assitance 35 euro

 

Nota:
 • ACTE NECESARE:  paşaport valabil 6 luni de la data întoarcerii în ţară.
 • Cazarile se vor face in: Tiberias/Nazareth , Bethlehem, Amman, si Petra.
 • Excursia trebuie achitată integral cu cel puţin 21 zile înaintea plecării.
 • Tariful este stabilit pentru un număr minim de 45 persoane. Pentru un grup mai mic, tariful va fi majorat cu cate 20 euro de persoana pentru fiecare 5 pasageri minus .
 • Asigurarea medicală este obligatorie.
 • Categoria hotelurilor este cea atribuită de ministerul de resort din Israel si Amman (standard european de 3*).
 • Programul pe zile şi ordinea vizitelor se pot modifica, respectând în totalitate vizitele menţionate în program.
 • Documentul necesar călătoriei: paşaport valabil cel puţin 6 luni de la data întoarcerii.
 • În cazul refuzului autorităţilor de la punctele de frontieră de a primi turistul pe teritoriul statului respectiv, sau de a-i permite să părăsească teritoriul propriu, agenţia nu işi asumă responsabilitatea.
 • Compania aeriană, poate modifica fara justificari prealabile orarul de zbor, caz în care veţi fi anunţaţi.
 • Taxele de aeroport pot fi modificate de catre compania de zbor fara acordul agentiei, ceea ce poate modifica pretul excursiei.

SUPLIMENT SINGLE : 250 EURO

 • GRUP MINIM DE 45 DE PERSOANE