Tel: 0729.849.665
 

Pelerinaj Israel februarie 2017

 • Destinatie: ISRAEL
 • Durata: 7 zile
 • Plecare: 27/02/2017
 • Sosire: 05/03/2017
 • Pret:

  499 Euro

Oferta aceasta de Pelerinaj Israel februarie 2017 este una oprtuna pentru cei ce isi doresc sa viziteze si muzeele deosebite din Israel, caci se doreste a fi o incursiune culturala , fara a sari vreun obiectiv religios.

Rezerva acum! Contract Cadru

Oferta Pelerinaj Israel februarie 2017

Ziua 1


27 februarie 2017

Intalnire la Aeroportul International “Henri Coanda” (Otopeni) in data de 27 feb 2017 la ora 07:30 cu reprezentantul agentiei Filadelfia Turism. Zbor spre Tel Aviv, compania EL AL, cursa LY 574. Chiar din aeroport grupul va fi preluat de catre  ghidul roman care va insoti grupul pe tot parcursul pelerinajului. Incepem intinerarul cu un tur panoramic al orasului Tel Aviv  si al orașului Jaffa, care este un vechi port pe malul Marii Mediterane, acum faimos cartier al artistilor.  Urcam pana in orasul Haifa, care se află la poalele Muntelui Carmel. Acolo vom poposi la celebrele grădini BAHAI pentru a admira terasele suspendate.  Urcam pe Muntele Carmel si vom vizita Grota Proorocului Ilie Tezviteanul.

Ziua 2


28 februarie 2017

Micul dejun. Pelerinajul continua cu Cana Galileei, locul unde Isus a facut minunea “transformarii apei în vin”.  Apoi facem o vizita de ansamblu a Nazaretului, cu oprire la Biserica “Buna Vestire”, cea mai mare constructie romano-catolica din Orientul Mijlociu; Biserica Sfântului Iosif (atelierul lui Iosif ) si o vizita optionala la Muzeul Nazaretului. Urcam pe Muntele Tabor, unde a avut loc episodul ,,Schimbarii la fata” si continuam cu vizitarea bisericii romano-catolice sau a bisericii ortodoxe, la alegere. Vizitam Biserica Anuntarii cu izvorul Mariei, iar ulterior urcam pe Muntele Golan pentru a vedea fabrica de ulei de masline. Cazare la hotel de  4* in Nazaret/Tiberias.  

Ziua 3
 

1 martie 2017

Micul dejun. Mergem la Capernaum, locul in care a predicat Iisus. Continuam cu vizite la casa Sfantului Petru si Sinagoga orasului. Vizitam Thabas, locul inmultirii painilor si pestilor. Apoi Biserica de pe Muntele Fericirii, unde a avut loc predica de pe munte, continuand spre nord de-a lungul Iordanului, la locul botezului, situl Baptist Yardenit. O croaziera pe Marea Galileei si optional un pranz delicios la un restaurant pescaresc, unde vom putea servi pestele “Sfantului Petru”. Spre finalul zilei optional, putem vizita centrul de prelucrare a diamantelor ,,Caprice” din Tiberias. Plecam spre Ierusalim. Cina si cazare in Betleem la hotel de 4*. 

Ziua 4

2 martie 2017

Micul dejun. Ne indreptam spre pustiul Iudeii: vizita la celebra fortareata Masada (monument UNESCO 2001), construita de Regele Irod. Simbol al libertatii evreilor, fortareata mai pastreaza intacte cele doua sute de coloane de marmura care infrumuseteaza vechile bai incalzite, precum si frescele si mozaicurile antice. Masada este situata pe malul vestic al Marii Moarte, cel mai jos loc de pe Pamant (400 m. sub nivelul marii) si cel mai bogat in saruri minerale lac din lume. (La cerere, ne putem indrepta spre renumita statiune Qalya pentru a face baie în Marea Moarta). Ziua se va incheia cu o vizita optionala a Muzeului cartii – Qumran, unde s-au gasit manuscrisele de la Marea Moarta).  Cina si cazare in Betleem la hotel de 4*. 

Ziua 5

3 martie 2017

Micul dejun. Continuam pelerinajul cu drumul spre Betania, unde vom vizitaMormantul lui Lazar. Apoi vom intra in cel mai vechi oras din lume, Ierihon. Vizita la Dudul lui Zacheu, privire spre Carantania, locul in care a fos dus Iisus de duhul pentru a fi ispitit. Vizitam Bethleemul – Biserica Nasterii Domnului cu pestera locului de origine. Vizita la Capela Sf. Ecaterina. Mergem spre Muntele Scopus pentru panorama Muntelui Maslinilor, vizitam Biserica Pater Noster, iar apoi coboram spre Biserica Dominus Flevit, Gradina Ghetsimani cu Biserica Natiunilor si Peștera Ghetsimani. Optional putem vizita si Biserica Adormirii Maicii Domnului. Cina si cazare in Betleem la hotel de 4*.

Ziua 6

4 martie 2017

Micul dejun. O zi in Ierusalim. Parcurgem pe jos  Via Dolorosa cu cele 14 opriri. Intram in Cetatea Sfanta pe poarta Leilor, unde vom vizita Scaldatoarea Betezda. Vizitam Sfantul Mormant si/sau Gradina Mormantului Gol, Golgota, Piatra Ungerii. Urmează Muntele Sionului, locul Cinei cea de Taina si a coborarii. Zidul Plangerii – avem posibilitatea sa vedem, optional si tunelul zidului. Timp liber pentru cumparaturi si relaxare in cetatea Ierusalimului. Intoarcerea la hotel. Cina si cazare in Betleem la hotel de 4* . 

Ziua 7

5 martie 2017

Micul dejun. Vizitarea locului intalnirii Mariei cu Elizabeta, Biserica Vizitarii, Ein Kerem, izvorul Mariei din Ein Kerem. Continuam drumul pana la Biserica Sf Ioan Botezatorul,Muzeul Holocaustului Yad Vashem (excusie cadou!) unde 70% dintre exponate provin din Romania. Transfer aeroport Tel Aviv. Dupa formalitatile de plecare ne vom imbarca pe cursa EL AL LY 571 cu decolare la ora 19:40 si sosire la aeroport Otopeni- Bucuresti, ora 22:35. Micul dejun. Vizitarea locului intalnirii Mariei cu Elizabeta, Biserica Vizitarii, Ein Kerem, izvorul Mariei din Ein Kerem. Continuam drumul pana la Biserica Sf Ioan Botezatorul,Muzeul Holocaustului Yad Vashem (excusie cadou!) unde 70% dintre exponate provin din Romania. Transfer aeroport Tel Aviv. Dupa formalitatile de plecare ne vom imbarca pe cursa EL AL LY 571 cu decolare la ora 19:40 si sosire la aeroport Otopeni- Bucuresti, ora 22:35. Va multumim ca ati fost in Pelerinaj Israel februarie 2017 !  

Pretul Include:
 • - Biletul de avion BUH – TLV – BUH – cu compania aeriana EL AL
 • - Cazarea: 6  nopti la hoteluri de 4* - demipensiune ( mic dejun si cina)
 • - Intrarea la toate obiectivele turistice mentionate in program.
 • - Ghid vorbitor de limba romana
 • - Reprezentant specializat din partea Filadelfia Turism – insotitor de grup
 • - Transportul cu autocar modern pe tot parcursul pelerinajului
 • BONUS: Urcarea la muntele Tabor si vizita la Muzeul Holocaustului

 

Pretul nu Include:
 • - Taxe aeroport – obligatorii (145 eur/ pers)
 • - Bacșiș ,,TIPs” Pentru sofer si ghid – obligatoriu (35 eur/pers)
 • - Supliment camera single (195 eur/pers)
 • - Asigurarea storno si asigurarea medicală

 

 

Nota:
ACTE NECESARE:  paşaport valabil 6 luni de la data întoarcerii în ţară.

  • Autoritătile vamale isi rezervă dreptul de a refuza intrarea pe teritoriul statului a oricarei persoane care nu prezintă suficientă incredere chiar dacă aceasta a obtinut acordul pentru obtinerea vizei turistice. Agentia de turism nu poate fi facută răspunzatoare pentru astfel de situatii ce nu pot fi depistate anterior plecării. Turistul isi asumă riscurile de a-i fi refuzată intrarea si de aceea este obligat să informeze agentia asupra oricarui incident petrecut vreodată in afara granitelor României, precum si asupra oricarei tangente pe care o are cu statele in care are loc desfasurarea pelerinajului.
  • Minorii trebuie să îndeplinească următoarele condiţii pentru a fi lăsaţi să iasă din ţară: să călătorească cu cel puţin un adult însoţitor; să aibă asupra lor acordul ambilor părinţi (sau al părintelui care nu-i însoţeşte) legalizat la notariat; adultul care-i însoţeste, în cazul în care acesta nu este unul dintre părinţi, trebuie să aibă cazier judiciar pe care să-l prezinte la frontieră).
  • Programul actiunii poate fi modificat de către conducatorul de grup, ca ordine de desfăşurare sau se pot înlocui unele obiective sau hoteluri in functie de anumite situatii speciale.
  • Categoria hotelurilor este cea oficială pentru tarile vizitate
  • Compania aeriană îşi rezervă dreptul de a modifica orarul de zbor.
  • Autoritatile vamale isi rezerva dreptul de a modifica taxele de viza si taxele vamale fara o notificare in prealabil.
  • Așezarea in autocar se face incepand cu bancheta a doua, in functie de data achitarii avansului si semnarii (intocmirii) contractului.
  • Distributia camerelor la hotel se face de catre receptia acestuia; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de insotitorul de grup.
  • Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif etc.); in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
  • Prezentul document constituie anexa la contractul de prestari servicii.
 • SUPLIMENT SINGLE : 200 EURO
 • GRUP MINIM DE 45 DE PERSOANE