Tel: 0729.849.665
 

Pelerinaj Israel, plecari din Bucuresti, tarif 600 euro

 • Destinatie: ISRAEL
 • Durata: 6 zile
 • Pret:

  600 Euro

Pelerinaj Israel este o dorinta a fiecarui crestin. In acest Pelerinaj Israel ne putem inchina la Ierusalim, Bethlehem, Nazareth, Tabor, Ierihon, Hozeva
La acelasi program s-au mai achizitionat si zboruri operate de compania EL AL cu plecari la orele 10.45 din Bucuresti, in datele urmatoare:
- 17-22 FEBRUARIE
- 23-28 MARTIE
- 24-29 MAI
- 14-19 IUNIE
- 18-23 AUGUST
- 20-25 SEPTEMBRIE
- 20-25 OCTOMBRIE

Rezerva acum! Contract Cadru

Perioade de plecare 2017:

- zboruri Tarom

- 21-26 februarie

- 21-26 martie

- 22-27 martie

- 23-28 mai

- 20-25 iunie

- 27 iunie – 2 iulie

- 15-20 august

- 19-24 septembrie

- 17-22 octombrie

- 21-26 noiembrie

Ziua 1

Pelerinaj Israel

Intalnire cu grupul la aeroportul Otopeni ora 04:00, formalitati de imbarcare si zbor TAROM 06:00 catre Tel- Aviv – Israel.  Aterizare  08:35 , formalitati de intrare in tara, intalnire cu ghidul vorbitor de limba romana si acomodare cu ceea ce inseamna Israel. Prima oprire este la Haifa unde vizitam Man. Stella Maris si contemplam Gradinile Bahai. Continuam deplasarea spre Betleem pentru cina si cazare intr-un hotel 3*.

Ziua 2

 

Micul dejun, Ierusalim – Muntele Maslinilor cu Man. Mica Galilee ( primele 2 aparitii ale Mantuitorului dupa Inviere), biserica Biserica Tatal Nostru, Biserica Inaltarii si Biserica Aflarii Capului Sf-tului Ioan Botezatorul, bis. Dominus Flevit, unde Iisus a plans soarta Ierusalimului, biserica Sf. Maria Magdalena, Gradina Ghetimani  Natiunilor si incheiem cu Mormantul Maicii Domnului, locul unde a fost gasit Sf. Brau si Icoana Facatoare de Minuni – MAICA DOMNULUI IERUSALEMITA. Dupa amiaza intram in Sfanta Cetate prin poarta Leilor si parcurgem Drumul Crucii cu cele 14 opriri, Piatra Ungerii, Golgota, bis. Invierii si Sf. Mormant. Seara revenim in Betleem pentru cina si cazare hotel 3*.

Ziua 3

Dupa micul dejun vizitam Muntele Sion cu urmatoarele obiective: Dormition – locul adormirii Maicii Domnului, Foisorul – Cina cea de Taina si Pogorarea Sf. DUH, Marmantul regelui David si Zidul Plangerii. Continuam cu Ein Karem – locul nasterii Sf. Ioan Botezatorul; Revenim la Betleem pentru cina si cazare hotel 3* .

Ziua 4

Mic dejun. Wadi Kelth – Man. Hozeva  ne vom inchina la moastele Sf. Ioan Hozevitul, sfant roman,  contemporan cu noi. Vom mai vizita si Asezamantul Romanesc de la Ierihon, Izvorul lui Elisei, bis. Dudul lui Zaheu. Vom privi Muntele Carantania si ne vom continua traseul cu Man. Gherasim de la Iordan si locul Botezului Domnului Iisus Hristos. Veti intra in Iordan si veti primi binecuvantare de la parintele insotitor. Incheiem ziua la Marea Moarta cu plaja si cumparaturi de produse Ahava. Revenim la Betleem pentru cina si cazare hotel 3* .

Ziua 5

Dupa micul dejun, deplasare in Galileea – Nazaret Biserica Buna Vestire, locul in care Fecioara Maria a primit vestea nasterii lui Iisus. Deasemenea ne vom opri si la Biserica Catolica, asezata pe locul casei Sf. Iosif. Continuam traseul cu Biserica Nuntii, Sf. Moaste ale Sf. Simon Zelotul din Canna Galileii, locul unde Iisus a savarsit Prima Minune- Transformarea apei in vin. Achizitionam vin bisericesc. Urmatoarele obiective: Muntele Tabor – Schimbarea la Fata, Muntele Fericirilor, unde Iisus a tinut “Predica dupa munte”, Capernaum cu Biserica Celor 12 Apostoli, Tabgha, locul inmultirii celor 2 pesti si 5 paini. In amintirea minunatei pescuiri, ne oprim la un restaurant, unde servim “ Pestele Sf. Petru “ si facem o plimbare cu barca pe Marea Galileii. Ne continuam drumul catre Betleem pentru cina si cazare  hotel 3*.

Ziua 6

Betleem – Biserica Nasterii, Grota Laptelui, Cupola Magilor, Campul pastorilor. Avem o ora de cumparaturi si ne deplasam in Pustiul Iudeii, pentru a ne inchina la Man. Sf. Sava cel Sfintit si Man. Sf. Teodosie. Sunt doua manastiri cu viata monahala neintrerupta din secolul IV si adapostestesc Sf. Moaste ale Sfintilor Martiri ucisi de persi cat si ale Sf. Sava si Sf. Ioan Damaschin; continuam spre Tel Aviv, tur de oras, plimbare pe faleza Tel Aviv – Jaffa, transfer la  aeroport pentru formalitati zbor Tarom cu decolare ora 22:50 , aterizare la Otopeni 01:35

 

Pretul Include:
 • Bilet de avion cu taxe de aeroport incluse compania Tarom;
 • cazare 5 nopti cu mic dejun si cina in BETLEEM Hotel White Diamond sau similar ;
 • transfer aeroport / hotel / aeroport ;
 • transport cu autocar Israel
 • ghid vorbitor de limba romana si insotitor de grup din partea organizatorului;
 • preot insotitor
Pretul nu Include:
 • asigurarea medicala de calatorie 38 lei/ pers
 • tips( bacsis) ghid, sofer 30 eur/pers

 

Nota:
 • Documente necesare calatoriei: pasaport valabil cu cel putin 6 luni de la data intoarcerii.
 •        Autorităţile vamale îşi rezervă dreptul de a refuza intrarea pe teritoriul statului a oricărei persoane care nu prezintă suficientă încredere chiar dacă aceasta a obţinut acordul pentru obţinerea vizei turistice. Agenţia de turism nu poate fi făcută răspunzătoare pentru astfel de situaţii ce nu pot fi depistate anterior plecării. Turistul îşi asumă riscurile de a-i fi refuzată intrarea şi de aceea este obligat să informeze agenţia asupra oricărui incident petrecut vreodată în afara graniţelor României, precum şi asupra oricărei tangenţe pe care o are cu statele în care are loc desfăşurarea pelerinajului.
 •   Minorii trebuie să îndeplinească următoarele condiţii pentru a fi lăsaţi să iasă din ţară: să călătorească cu cel puţin un adult însoţitor; să aibă asupra lor acordul ambilor părinţi (sau al părintelui care nu-i însoţeşte) legalizat la notariat; adultul care-i însoţeşte, în cazul în care acesta nu este unul dintre părinţi, trebuie să aibă cazier judiciar pe care să-l prezinte la frontieră).
 •   Programul acţiunii poate fi modificat de către conducătorul de grup, ca ordine de desfăşurare sau se pot înlocui unele obiective sau hoteluri în funcţie de anumite situaţii speciale.
 •   Compania aeriană  îşi rezervă dreptul de a modifica orarul de zbor.
 •   Bagaje: bagajul de cală (1 buc.) max. 23 kg/pers., bagajul de mână max. 10 kg/pers. (fără lichide, cosmetice, obiecte tăioase sau ascuţite)
 •   Distributia camerelor la hotel se face de catre receptia acestuia; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de insotitorul de grup.
 •   Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif etc.); in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
 •   Prezentul document constituie anexa la contractul de prestari servicii
 •   Agentia nu se obliga sa gaseasca partaj persoanelor care calatoresc singure.
 •   Asezarea in autocar se face in ordinea inscrierilor
 • GRUP MINIMUM 45 PERSOANE.
 • Turistul pe propria lui raspundere isi asuma riscul de a i se refuza intrarea in Israel si de aceea este obligat sa informeze in prealabil agentia de turism asupra oricarui incident petrecut vreodata in afara granitelor Romaniei, precum si asupra oricarei tangente pe care a avut-o sau o are cu Statul Israel.
 • SUPLIMENT CAMERA SINGLE: 95 euro / PERSOANA.
 • Functie de anumite situatii  - orar de functionare al obiectivelor turistice, modificarea orarului de zbor, ordinea vizitarii unor obiective poate fi modificata sau se pot  inlocui partial unele vizite, functie de masurile de securitate impuse de autoritatile locale din Israel.