Tel: 0729.849.665
 

Pelerinaj in Israel si Sinai de Pasti 2017, tarif 850 euro

 • Destinatie: EGIPT, ISRAEL
 • Pret:

  850 Euro

IERUSALIM
BETLEEM
NAZARET
TIBERIAS
TABOR
SINAI

Rezerva acum! Contract Cadru

Pelerinaj in Israel si Sinai de Pasti 2017

 

Ziua 1

13 aprilie 2017

Întâlnire pe Aeroportul Henri Coandă (Otopeni) – plecări internaţionale (sala de aşteptare) – la ora 16:30, cursa Blue Air 0b 169. Decolare ora 18:30, sosire pe Aeroportul Ben Gurion la ora 21:20. Cazare la hotel în Ierusalim.

Ziua 2

14 aprilie 2017

Mic dejun. Intrăm în Cetatea Ierusalimului pe poarta Sf. Ştefan şi ne închinăm în Biserica ridicată deasupra casei în care s-a născut Sf. Fecioară Maria, în Cetatea Antonia. Parcurgem Via Dolorosa (Calea Crucii), cu cele 14 opriri ale Mântuitorului Iisus Hristos, ajungând la Biserica Sf. Învieri (închinare la toate locurile sfinte: Golgota, Piatra Ungerii, Sf. Mormânt, locul unde s-a aflat Sf. Cruce, etc).  Participare la Slujba Prohodului Domnului laAşezământul Românesc de la Ierusalim. Cazare şi cină hotel în Ierusalim.

 
Ziua 3
 

15 aprilie 2017

Trezire matinală pentru participarea la ceremonia VENIRII SFINTEI LUMINI: Ora 3:00 – Deplasare cu autocarul la una din Porţile Cetăţii Sfinte pentru a încerca intrarea în Cetate şi apropierea de Sf. Mormânt (nu se garantează accesul în Cetate). Program opţional în Cetate până la ora 15.00. Retur la hotel şi odihnă. Cazare şi cină hotel în Ierusalim.

 
Ziua 4

 16 aprilie 2017

Ora 00:00 –  PARTICIPAREA LA SFÂNTA LITURGHIE DE PAŞTI la Biserica Românească din Ierusalim.  Mic dejun. Deplasare în pustiul Iudeii cale de 15 km pentru a vizita Mănăstirea Sf. Sava (accesul în incinta mănăstirii este permis doar bărbaţilor, închinare la moaştele Sf. Sava) şi Mănăstirea Sf. Teodosie cu Peştera Magilor în care se află mormintele Sf. Teodosie, Sf. Sofia – mama Sf. Sava, Sf. Evloghia – mama Sf. Teodosie, Sf. Teodota – mama Sf. Cosma şi Damian. Bethleem – ne vom închina în Biserica Ortodoxă a Naşterii Domnului (ce adăposteşte Peştera în care s-a născut Domnul Iisus Hristos şi icoana făcătoare de Maicii Domnului), Grota Laptelui.  Cazare şi cină la hotel în Bethleem.

 
Ziua 5

17 aprilie 2017

Deplasare la Ierusalim, pe Muntele Măslinilor, unde ne vom închina la următoarele locuri sfinte: Mănăstirea Ortodoxă a Înălţării Domnului, Mănăstirea Pater Noster (loc în care Mântuitorul i-a învăţat pe ucenicii Săi Rugăciunea Domnească „Tatăl nostru”),Mănăstirea „Dominus Flevit” („Domnul a plâns”), Grădina Ghetsimani cu Biserica Naţiunilor(ridicată pe locul în care Mântuitorul s-a rugat înainte de a fi prins), Biserica ce apăposteşte Mormântul Maicii Domnului şi Grota Trădării. Deplasare pe Muntele Sionului – ne vom închina în Biserica Adormirii Maicii Domnului, Foişorul „Cina cea de Tain㔺i Mormântul Sfântului Prooroc şi Psalmist David. Zidul Plângerii. Cazare şi cină Bethleem 4*.

 
Ziua 6

18 aprilie 2017

Mic dejun. Deplasare către Hozeva – Mănăstirea Sf. Gheorghe(închinare la moaştele Sf. Ioan Iacob Românul). Deplasare pe langa Marea Moartă  pana la Taba in Egipt cu scurta oprire la Marea Moarta, stâlpul de piatră – soţia lui Lot. Cazare şi cină in Taba la hotel 4*.

Ziua 7

19 aprilie 2017

Mic dejun. Continuarea drumului prin deşertul muntos spre Sfânta Ecaterina.  Închinare în Mănăstirea greco – ortodoxa Sf. Ecaterina – cea mai veche mănăstire ortodoxă din lume  in care a viețuit Sf. Ioan Scărarul si Sf. Nil, Filotei, Anastasie, Grigore si in care se găsesc moastele Sfintei Mare Mucenite Ecaterina; gropnița cu moastele Sf. Stefan Sinaitul, Paraclisul  Sfântului Prooroc Moise, muzeul mănăstirii – cu o importantă colectie de icoane vechi de o deosebită valoare. Cazare şi cină St. Catherina 3*.

Ziua 8

20 aprilie 2017

Dimineata in jurul orei 01.00 se va urca pe Muntele Sinai – locul in care Moise a primit Tablele Legii. Urcarea este optionala. Cine nu doreste sau nu poate depune efort fizic ramane cazat in camera. (pentru munte: lanterna, rucsac, fes, încălțăminte si îmbrăcăminte adecvata) După micul dejun, întoarcere in Israel. Opțional vizită la Acvariul din Eilat, Marea Rosie, 25 usd, Cazare şi cină la hotel în Bethleem.

Ziua 9

21 aprilie 2017

Mic dejun. Deplasare la Ein Karem – ne vom închina în Biserica Naşterii Sf. Ioan Botezătorul (ridicată pe locul naşterii Sf. Ioan) şi Izvorul Sfintei Fecioare Maria. Deplasare în Ierihon – închinare în Mănăstirea „Dudul lui Zaheu” şi la Aşezământul Românesc de la Ierihon. Ne îndreptam spre valea Iordanului si vom vizita locul botezului Domnului nostru Iisus Hristos. Închinare în Mănăstirea Sf. Gherasim. Cazare şi cină la hotel în Bethleem.

Ziua 10

22 aprilie 2017

Mic dejun. Deplasare pe Muntele Fericirilor – închinare în Biserica ce aminteşte de celebra Predică de pe munte a Domnului. Vizitarea ruinelor oraşului Capernaum,oraşul cel mai iubit de Mântuitorul Iisus Hristos, unde a făcut cele mai multe minuni; vizitarea ruinelor Sinagogii şi a casei unde a fost vindecată soacra Sf. Petru, închinare în Biserica Ortodoxă din Capernaum, Tabgha – Biserica ce aminteşte de minunea înmulţirii pâinilor şi peştilor (hrănirea a 5.000 de oameni cu 5 pâini şi 2 peşti). Cazare şi cină hotel în Nazareth/Tiberias.

Ziua 11

23 aprilie 2017

Mic dejun. Deplasare la Muntele Tabor – închinare în Biserica Ortodoxă “Schimbarea la Faţă” (locul Schimbării la Faţă a Domnului,  Icoana făcătoare de minuni a Maicii Domnului). Cana Galileei – închinare în Biserica Ortodoxă ce aminteşte de Minunea prefacerii apei în vin la nunta din Cana Galileii. Nazareth – închinare în Biserica Ortodoxă Sf. Gavriil (cu Izvorul Sfintei Fecioare Maria) şi în Biserica Catolică Buna Vestireridicată pe locul unde a fost casa Sfintei Familii. Sosire la aeroport ora 19:30. Decolare ora 22.20. Sosire Bucuresti 01.10, cursa Blue Air 0b 170. Sper sa va fi folosit in acest Pelerinaj in Israel si Sinai de Pasti 2017 !

 
Pretul Include:
 • bilet de avion Iasi-Tel Aviv-Iasi
 • - 10 nopţi cazare in hoteluri de 4*
 • - mic dejun si cina
 • taxe de aeroport
 • - transfer aeroport-hotel-aeroport
 • - transport cu autocar modern, aer condiţionat;
 • - ghid local vorbitor de limba romana
 • - taxi Muntele Tabor
 • - taxi Mănăstirea Sf. Sava
 • - taxa de viza Egipt
 • -taxele de intrare la obiectivele turistice specificate în program
 • -preot/insotitor din partea agentiei

 

 

Pretul nu Include:
 • taxele de tips , meeting si assistence 35 euro (se achita insotitorului de grup)
 • băuturile alcoolice şi răcoritoare la mese
 • asigurarea medicala si/sau asigurarea storno

 

 

Nota:
ACTE NECESARE:  paşaport valabil 6 luni de la data întoarcerii în ţară.

  • Autoritătile vamale isi rezervă dreptul de a refuza intrarea pe teritoriul statului a oricarei persoane care nu prezintă suficientă incredere chiar dacă aceasta a obtinut acordul pentru obtinerea vizei turistice. Agentia de turism nu poate fi facută răspunzatoare pentru astfel de situatii ce nu pot fi depistate anterior plecării. Turistul isi asumă riscurile de a-i fi refuzată intrarea si de aceea este obligat să informeze agentia asupra oricarui incident petrecut vreodată in afara granitelor României, precum si asupra oricarei tangente pe care o are cu statele in care are loc desfasurarea pelerinajului.
  • Minorii trebuie să îndeplinească următoarele condiţii pentru a fi lăsaţi să iasă din ţară: să călătorească cu cel puţin un adult însoţitor; să aibă asupra lor acordul ambilor părinţi (sau al părintelui care nu-i însoţeşte) legalizat la notariat; adultul care-i însoţeste, în cazul în care acesta nu este unul dintre părinţi, trebuie să aibă cazier judiciar pe care să-l prezinte la frontieră).
  • Programul actiunii poate fi modificat de către conducatorul de grup, ca ordine de desfăşurare sau se pot înlocui unele obiective sau hoteluri in functie de anumite situatii speciale.
  • Categoria hotelurilor este cea oficială pentru tarile vizitate
  • Compania aeriană îşi rezervă dreptul de a modifica orarul de zbor.
  • Autoritatile vamale isi rezerva dreptul de a modifica taxele de viza si taxele vamale fara o notificare in prealabil.
  • Așezarea in autocar se face incepand cu bancheta a doua, in functie de data achitarii avansului si semnarii (intocmirii) contractului.
  • Distributia camerelor la hotel se face de catre receptia acestuia; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de insotitorul de grup.
  • Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif etc.); in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
  • Prezentul document constituie anexa la contractul de prestari servicii.
 • SUPLIMENT SINGLE : 350 EURO
 • GRUP MINIM DE 45 DE PERSOANE