Tel: 0729.849.665
 

Circuit Israel Iordania, plecare 17 octombrie, tarif de la 490 euro

 • Destinatie: IORDANIA, ISRAEL
 • Durata: 7 zile
 • Plecare: 17/10/2017
 • Sosire: 23/10/2017
 • Pret:

  490 Euro

Circuit Israel Iordania ne incanta cu obiective deosebit de frumoase: Ierusalim, Bethlehem, Nazaret, Madaba, Petra, Muntele Nebo si multe alte destinatii.

Rezerva acum! Contract Cadru

CIRCUIT ISRAEL IORDANIA

Ziua 1

17 octombrie 2017

Ora 08:00 - Prezentare in aeroportul Otopeni la birourile de check-in ale companiei EL AL cu destinatia Tel Aviv, pentru formalitatile de imbarcare.
Ora 10:45 - Decolare spre Tel Aviv, sosire pe aeroportul Ben Gurion (13:20), intalnire cu ghidul local.
Tur de oras cu autocarul in Tel Aviv si vizita in Orasul Vechi Jaffa. Transfer in Tiberias pentru cina si cazare.

Ziua 2

18 octombrie 2017

Mic dejun. In prima parte a zilei vom vizita orasul Haifa – al treilea oras ca marime din Israel si unul din cele mai importante porturi comerciale la Marea Mediterana. Aici vom vizita Templul si Gradinile terasate Bahai. Al doilea popas il vom face in Nazaret, orasul copilariei lui Iisus, unde vizitam Biserica Ortodoxa Buna Vestire, ridicata pe locul Izvorului Fecioarei Maria. In apropiere de Nazaret vom vizita Cana Galileei cu Biserica Minunii si Casa Nuntii, unde Iisus a savarsit prima minune, transformand apa in vin. Deplasare la Muntele Fericirilor unde Iisus a tinut predica despre fericiri. Intoarcere pentru cina si cazare in Tiberias.

Ziua 3

19 octombrie 2017

Mic dejun. Incepem ziua cu croaziera (1h, 30 min) pe Marea Galileii – lac de apadulce, alimentat de izvoaresubteranesi de raulIordan. Continuam cu vizitarea Carpenaum-ului – Casa Sfintilor Petru si Andrei si apoi Tabgha – Biserica Inmultirii Painilor si a Pestilor. Deplasare la Yardenit, locul unde Iordanul paraseste Marea Galileii. Zona este amenajata pentru a permite pelerinilor sa intre in apele sfinte unde a fost desavarsit botezul lui Iisus.
Vom trecere frontiera din Israel in Iordania si vom merge spre zona Bet She`an sau Decapolis – cele 10 orase, unde Iisus a facut vindecari miraculoasesi apoi spre Amman – capitala Iordaniei, vechiul oras Philadelphia – unul din cele 10 orase ale Decapolisului, unde vom face un tur cu autocarul, ocazie cu care vom admira Citadela, Amfiteatrul Roman, zona noua si cea veache a orasului. Cina si cazare in Amman.

Ziua 4

20 octombrie 2017

Mic dejun. Ne indreptam spre Muntele Nebode unde Moise a vazut Pamantul Fagaduintei. Urmatorul popas va fi in Madaba – orasul mozaicurilor, unde vizitam biserica ortodoxa Sfantul Gheorghe care cuprinde un mare mozaic cu cea mai veche harta a Tarii Sfinte cu centrul la Ierusalim. Deplasare spre Petra (capitala Nabateenilor), unde vom vizita Defileul, Tezaurul, Amfiteatrul si mormintele. Cina si cazare in Aqaba (Iordania) - oras situat pe coasta de nord-est a Marii Rosii. 

Ziua 5
 

21 octombrie 2017

Mic dejun. Timp liber in statiunea Aqaba pentruvizite. Aqaba este al treilea mare oras al Iordaniei si singura statiune a Iordaniei de la Marea Rosie. La ora 11:30 vom pleca spre Eilat, Israel, unde vom face un tur panoramic si apoi vom avea timp liber pentru a descoperi frumusetea si atractiile orasului. Optional, vizita la acvariul Marina Park. Transfer pentru cina si cazare in zona Cetatea Masada-Marea Moarta (Israel).

Ziua 6
 

22 octombrie 2017

Mic dejun.Masada – o fortareata antica situata pe o colina, unde se poate urca cu telecabina la ruinele cetatii unde a avut loc cea mai eroica rezistenta a iudeilor in razboiul impotriva romanilor.Sosim in Qumran – tinut desertic, in ale carui grote au fost gasite „Manuscrisele de la Marea Moarta”.Plecare spre Ierihon, plaja si baie in Marea Moarta. Vom continua apoi drumul spre Bethleem, unde vom vizita Biserica Nativitatii, locul nasterii lui Iisus si vom face popas in Piata Ieslei, situata in partea veche a orasului. Cina si cazare in Bethleem. 

Ziua 7
 

23 octombrie 2017

Mic dejun. Dimineata devreme vom pleca spre Ierusalim, vom urca pe Muntele Maslinilor si vizitam Manastirea Tatal Nostru – construita pe locul unde Iisus i-a invatat pe ucenici rugaciunea Tatal Nostru, Biserica Lacrima, Gradina Ghetsimani – locul unde obisnuia Iisus sa se retraga si sa se roage si Biserica Tuturor Natiunilor – construita pe locul unde, conform traditiei, Iisus Hristos s-a rugat in ultima noapte de libertate. Traversand paraul Chedron intram in cetatea Ierusalimului prin Poarta Sf. Stefan si parcurgem pe jos Via Dolorosa – Drumul Crucii, cu cele 14 opriri – o strada aflata in Orasul Vechi despre care traditia crestina spune ca este drumul pe care Iisus Hristos a trecut, purtand crucea, spre locul sau de rastignire. Drumul Crucii se sfarseste la Biserica Sfantului Mormant, unde vom parasi Via Dolorosa prin Cartierul Evreiesc si ne indreptam catre Zidul Plangerii, unde vom poposi pentru scurt timp. Transfer la Tel Aviv pentru formalitatiile de imbarcare si zbor spre Bucuresti. Ora 18.45, decolare din Tel Aviv, sosire in Bucuresti -Otopeni la ora 21.35. va mai asteptam in Circuit Israel Iordania !

Pretul Include:
 • Bilet avion, cursa directa El AL, Bucuresti – Tel Aviv – Bucuresti;
 • Transport cu autocar local pentru realizarea itinerariului;
 • 6 nopti cazare, conform programului in hoteluri de 3-4*;
 • Mic dejun si cina;
 • Tururi cu autocarul in Tel Aviv, Amman, Eiliat;
 • Excursia la Masada;
 • Ghid local vorbitor de limba romana.

 

Pretul nu Include:
 • Taxe aeroport si securitate: 99 Euro/persoana (se calculeaza la tariful de baza si se achita obligatoriu la agentia din Romania);
 • Taxe de trecere a frontierelor (Israel-Iordania si Iordania-Israel): 40 Euro/persoana (se calculeaza la tariful de baza si se achita obligatoriu la agentia din Romania);
 • Taxa de intrare in Petra: 60 Euro/persoana (se calculeaza la tariful de baza si se achita obligatoriu la agentia din Romania).

 

Nota:
 • Documente necesare calatoriei: pasaport valabil cu cel putin 6 luni de la data intoarcerii.
 •        Autorităţile vamale îşi rezervă dreptul de a refuza intrarea pe teritoriul statului a oricărei persoane care nu prezintă suficientă încredere chiar dacă aceasta a obţinut acordul pentru obţinerea vizei turistice. Agenţia de turism nu poate fi făcută răspunzătoare pentru astfel de situaţii ce nu pot fi depistate anterior plecării. Turistul îşi asumă riscurile de a-i fi refuzată intrarea şi de aceea este obligat să informeze agenţia asupra oricărui incident petrecut vreodată în afara graniţelor României, precum şi asupra oricărei tangenţe pe care o are cu statele în care are loc desfăşurarea pelerinajului.
 •   Minorii trebuie să îndeplinească următoarele condiţii pentru a fi lăsaţi să iasă din ţară: să călătorească cu cel puţin un adult însoţitor; să aibă asupra lor acordul ambilor părinţi (sau al părintelui care nu-i însoţeşte) legalizat la notariat; adultul care-i însoţeşte, în cazul în care acesta nu este unul dintre părinţi, trebuie să aibă cazier judiciar pe care să-l prezinte la frontieră).
 •   Programul acţiunii poate fi modificat de către conducătorul de grup, ca ordine de desfăşurare sau se pot înlocui unele obiective sau hoteluri în funcţie de anumite situaţii speciale.
 •   Compania aeriană  îşi rezervă dreptul de a modifica orarul de zbor.
 •   Bagaje: bagajul de cală (1 buc.) max. 23 kg/pers., bagajul de mână max. 10 kg/pers. (fără lichide, cosmetice, obiecte tăioase sau ascuţite)
 •   Distributia camerelor la hotel se face de catre receptia acestuia; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de insotitorul de grup.
 •   Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif etc.); in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
 •   Prezentul document constituie anexa la contractul de prestari servicii
 •   Agentia nu se obliga sa gaseasca partaj persoanelor care calatoresc singure.
 •   Asezarea in autocar se face in ordinea inscrierilor
 • Cam sgl 695 euro
 • Copil 2-12 ani 465 euro

Excursii optionale

Croaziera pe Marea Galilei: 12 Euro/persoana;
Masada – urcare cu telecabina + bilet de intrare: 25 Euro/persoana;
Excursia la acvariu(ziua 5, include transport autocar, pranz, bilete intrare acvariu si vizionare film): 35 Euro/persoana.

Grup minim 25 pax