Tel: 0729.849.665
 

Circuit Israel Iordania, de la 619 euro

 • Destinatie: IORDANIA, ISRAEL, PELERINAJE 2018
 • Durata: 7 zile
 • Pret:

  619 Euro

Circuit Israel Iordania 2018 ofera bucuria de a vedea toate obiectivele acestor doua minunate destinatii.

Rezerva acum! Contract Cadru

Circuit Israel Iordania

PLECARI 2018:
- 3, 30 aprilie 2018

- 12 iunie 2018

- 11 septembrie 2018

- 16, 20 octombrie 2018

- 26 noiembrie 2018


 

Ziua 1

Prezentare în Aeroportul București OTOPENI la ora 08.00 pentru zbor București-Tel Aviv cu compania El Al. Decolare la ora 11.00 din București cu destinația Tel Aviv, sosire la ora 13.30 pe aeroportul Ben Gurion-Tel Aviv. După formalitățile vamale ne începem circuitul în Israel cu un tur de oras cu autocarul in Tel Aviv si vizita in Orasul Vechi Jaffa. Transfer in Bethleem pentru cina si cazare.

Ziua 2

Mic dejun. In prima parte a zilei vom vizita orasul Haifa - al treilea oras ca marime din Israel si unul din cele mai importante porturi comerciale la Marea Mediterana. Aici vom vizita Templul si Gradinile terasate Bahai. Al doilea popas il vom face in Nazaret, orasul copilariei lui Iisus, unde vizitam Biserica Ortodoxa Buna Vestire, ridicata pe locul Izvorului Fecioarei Maria. In apropiere de Nazaret vom vizita Cana Galileei cu Biserica Minunii si Casa Nuntii, unde Iisus a savarsit prima minune, transformand apa in vin. Deplasare la Muntele Fericirilor unde Iisus a tinut predica despre fericiri. Intoarcere pentru cina si cazare in zona Tiberias/ Nazaret.

Ziua 3
 

Mic dejun. Incepem ziua cu Muntele Tabor, locul unde a avut loc Schimbarea la fata. Continuam cu croaziera (1h, 30 min) pe Marea Galileii - lac de apa dulce, alimentat de izvoare subterane si de raul Iordan. Continuam cu vizitarea Carpenaum-ului - Casa Sfintilor Petru si Andrei si apoi Tabgha - Biserica Inmultirii Painilor si a Pestilor. Deplasare la Yardenit, locul unde Iordanul paraseste Marea Galileii. Zona este amenajata pentru a permite pelerinilor sa intre in apele sfinte unde a fost desavarsit botezul lui Iisus.
Vom trecere frontiera din Israel in Iordania si vom merge spre zona Bet She`an sau Decapolis – cele 10 orase, unde Iisus a facut vindecari miraculoase si apoi spre Amman - capitala Iordaniei, vechiul oras Philadelphia – unul din cele 10 orase ale Decapolisului, unde vom face un tur cu autocarul, ocazie cu care vom admira Citadela, Amfiteatrul Roman, zona noua si cea veache a orasului. Cina si cazare in Amman.

Ziua 4
 

Mic dejun. Ne indreptam spre Muntele Nebode unde Moise a vazut Pamantul Fagaduintei. Urmatorul popas va fi in Madaba – orasul mozaicurilor, unde vizitam biserica ortodoxa Sfantul Gheorghe care cuprinde un mare mozaic cu cea mai veche harta a Tarii Sfinte cu centrul la Ierusalim. Deplasare spre Petra (capitala Nabateenilor), unde vom vizita Defileul, Tezaurul, Amfiteatrul si mormintele. Cina si cazare in Aqaba (Iordania) – oras situat pe coasta de nord-est a Marii Rosii.

 

Ziua 5
 

 Mic dejun. Timp liber in statiunea Aqaba pentru vizite. Aqaba este al treilea mare oras al Iordaniei si singura statiune a Iordaniei de la Marea Rosie. La ora 11:30 vom pleca spre Eilat, Israel, unde vom face un tur panoramic si apoi vom avea timp liber pentru a descoperi frumusetea si atractiile orasului. Optional, vizita la acvariul Marina Park. Transfer pentru cina si cazare in Bethlehem.

Ziua 6
 

Mic dejun. Masada - o fortareata antica situata pe o colina, unde se poate urca cu telecabina la ruinele cetatii unde a avut loc cea mai eroica rezistenta a iudeilor in razboiul impotriva romanilor. Sosim in Qumran – tinut desertic, in ale carui grote au fost gasite „Manuscrisele de la Marea Moarta”. Plecare spre Ierihon, plaja si baie in Marea Moarta. Vom continua apoi drumul spre Bethleem, unde vom vizita Biserica Nativitatii, locul nasterii lui Iisus si vom face popas in Piata Ieslei, situata in partea veche a orasului. Cina si cazare in Bethleem.

Ziua 7
 

 Mic dejun. Dimineata devreme vom pleca spre Ierusalim, vom urca pe Muntele Maslinilor si vizitam Manastirea Tatal Nostru – construita pe locul unde Iisus i-a invatat pe ucenici rugaciunea Tatal Nostru, Biserica Lacrima, Gradina Ghetsimani  - locul unde obisnuia Iisus sa se retraga si sa se roage si Biserica Tuturor Natiunilor – construita pe locul unde, conform traditiei, Iisus Hristos s-a rugat in ultima noapte de libertate. Traversand paraul Chedron intram in cetatea Ierusalimului prin Poarta Sf. Stefan si parcurgem pe jos Via Dolorosa – Drumul Crucii, cu cele 14 opriri – o strada aflata in Orasul Vechi despre care traditia crestina spune ca este drumul pe care Iisus Hristos a trecut, purtand crucea, spre locul sau de rastignire. Drumul Crucii se sfarseste la Biserica Sfantului Mormant, unde vom parasi Via Dolorosa prin Cartierul Evreiesc si si ne indreptam catre Zidul Plangerii, unde vom poposi pentru scurt timp. Transfer la Tel Aviv pentru formalitatiile de imbarcare si zbor spre Bucuresti. Ora 18 :00, decolare din Tel Aviv, sosire in Bucuresti – Otopeni la ora 20:50.  Va mai asteptam in CIRCUIT ISRAEL IORDANIA

Pretul Include:
 • Bilet avion, cursa directa El AL, Bucuresti – Tel Aviv – Bucuresti;
 • Transport cu autocar local pentru realizarea itinerariului;
 • 6 nopti cazare, conform programului in hoteluri de 3* si categoria ”turist”echivalent:3*sup.-4*;
 • Mic dejun si cina;
 • Tururi cu autocarul conform program;
 • Excursia la Masada (doar transportul);
 • Ghid local vorbitor de limba romana.

 

Pretul nu Include:
 • Taxe aeroport si securitate: 99 Euro/persoana (se achita obligatoriu inainte de plecare);
 • Taxe de trecere a frontierelor (Israel-Iordania si Iordania-Israel): 40 Euro/persoana (se achita obligatoriu inainte de plecare);
 • Taxa de intrare in Petra: 60 Euro/persoana(se achita obligatoriu inainte de plecare);
 • Aigurarea medicala si asigurarea storno;
 • Excursiile optionale;
 • Supliment obligatoriu plecarea de Paste – 59 Euro/persoana(se achita obligatoriu inainte de plecare);
 • Alte servicii care nu au fost incluse in pachetul de baza.

 

Nota:
 • Documente necesare calatoriei: pasaport valabil cu cel putin 6 luni de la data intoarcerii.
 •        Autorităţile vamale îşi rezervă dreptul de a refuza intrarea pe teritoriul statului a oricărei persoane care nu prezintă suficientă încredere chiar dacă aceasta a obţinut acordul pentru obţinerea vizei turistice. Agenţia de turism nu poate fi făcută răspunzătoare pentru astfel de situaţii ce nu pot fi depistate anterior plecării. Turistul îşi asumă riscurile de a-i fi refuzată intrarea şi de aceea este obligat să informeze agenţia asupra oricărui incident petrecut vreodată în afara graniţelor României, precum şi asupra oricărei tangenţe pe care o are cu statele în care are loc desfăşurarea pelerinajului.
 •   Minorii trebuie să îndeplinească următoarele condiţii pentru a fi lăsaţi să iasă din ţară: să călătorească cu cel puţin un adult însoţitor; să aibă asupra lor acordul ambilor părinţi (sau al părintelui care nu-i însoţeşte) legalizat la notariat; adultul care-i însoţeşte, în cazul în care acesta nu este unul dintre părinţi, trebuie să aibă cazier judiciar pe care să-l prezinte la frontieră).
 •   Programul acţiunii poate fi modificat de către conducătorul de grup, ca ordine de desfăşurare sau se pot înlocui unele obiective sau hoteluri în funcţie de anumite situaţii speciale.
 •   Compania aeriană  îşi rezervă dreptul de a modifica orarul de zbor.
 •   Bagaje: bagajul de cală (1 buc.) max. 20 kg/pers., bagajul de mână max. 8 kg/pers. (fără lichide, cosmetice, obiecte tăioase sau ascuţite)
 •   Distributia camerelor la hotel se face de catre receptia acestuia; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de insotitorul de grup.
 •   Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif etc.); in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
 •   Prezentul document constituie anexa la contractul de prestari servicii
 •   Agentia nu se obliga sa gaseasca partaj persoanelor care calatoresc singure.
 •   Asezarea in autocar se face in ordinea inscrierilor
 •  Camera single: 766 Euro; Copil 2-12 ani: 541 Euro
 • Croaziera pe Marea Galilei: 12 Euro/persoana;
  Masada – urcare cu telecabina + bilet de intrare: 25 Euro/persoana;
  Excursia la acvariu (ziua 5, include transport autocar, pranz, bilete intrare acvariu si vizionare film): 35 Euro/persoana;
  Taxi Muntele Tabor - 15 Euro/persoana.***pentru plecarile din 15.04, 29.04, 06.05, 27.05, 03.06 la întoarcere, decolarea din Tel-Aviv va fi la ora 21.30, sosirea în Bucureşti la ora 00.20
 • Orar de zbor informativ:

  pentru plecarea din 03.04.2018:
  03.04.2018: Bucuresti 20:55 – Tel Aviv 23:30
  11.04.2018 Tel Aviv 00:30 – Bucuresti 03:15
  Compania: Tarom

Grup minim 30 pax