Tel: 0729.849.665
 

Circuit Israel 2018, tarif de la 449 euro

 • Destinatie: ISRAEL, PELERINAJE 2018
 • Durata: 5 zile
 • Pret:

  449 Euro

Circuit Israel 2018

Rezerva acum! Contract Cadru

Circuit Israel 2018

6 Martie 2018

12 Mai 2018

6 Iunie 2018

25 Iulie 2018

5, 11 Septembrie 2018

10 Octombrie 2018

14 Noiembrie 2018

1 Decembrie 2018

 

Ziua 1

Prezentare în Aeroportul București OTOPENI la ora 08.00 pentru zbor București-Tel Aviv cu compania El Al. Ora 10:55- Decolare spre Tel aviv, sosire pe aeroportul Ben Gurion, la ora 13:10.
Tur de oras cu autocarul in Tel Aviv si vizita in Orasul Vechi Jaffa. Transfer la Bethleem pentru cina si cazare.

Ziua 2

Mic dejun. In Bethleem vom vizita Biserica Nativitatii, locul nasterii lui Iisus si vom face popas in Piata Ieslei, situata in partea veche a orasului. Vom continua drumul spre Ierusalim, vom urca pe Muntele Maslinilor si vizitam: Manastirea Tatal Nostru – construita pe locul unde Iisus i-a invatat pe ucenici rugaciunea Tatal Nostru, Biserica Lacrima, Gradina Ghetsimani – locul unde obisnuia Iisus sa se retraga si sa se roage si Biserica Tuturor Natiunilor – construita pe locul unde, conform traditiei, Iisus Hristos s-a rugat in ultima noapte de libertate. Traversand paraul Chedron intram in cetatea Ierusalimului prin Poarta Sf. Stefan si parcurgem pe jos Via Dolorosa – Drumul Crucii, cu cele 14 opriri – o strada aflata in Orasul Vechi despre care traditia crestina spune ca este drumul pe care Iisus Hristos a trecut, purtand crucea, spre locul sau de rastignire. Drumul Crucii se sfarseste la Biserica Sfantului Mormant, unde vom parasi Via Dolorosa prin Cartierul Evreiesc si ne indreptam catre Zidul Plangerii, unde vom poposi pentru scurt timp. Transfer la Bethleem pentru cina si cazare.

Ziua 3

Mic dejun, Plecam la Masada – o fortareata antica situata pe o colina, unde optional se poate urca cu telecabina la ruinele cetatii unde a avut loc eroica rezistenta a iudeilor in razboiul impotriva romanilor. Sosim in Qumran – tinut desertic, in ale carui grote au fost gasite „Manuscrisele de la Marea Moarta”. Vizita optionala la parcul  Arheologic. Baie in Marea Moarta. Apoi continuam spre Ierihon pentru a vizita cel mai vechi oras de pe pamant, privim Muntele Carantania unde a fost ispitit Mantuitorul de catre diavol. Intoarcere la Betleem pentru cina si cazare.

Ziua 4

Mic dejun. Deplasare la Yardenit, locul unde Iordanul paraseste Marea Galileii. Zona este amenajata pentru a permite pelerinilor sa intre in apele sfinte unde a fost desavarsit botezul lui Iisus. Deplasare la Muntele Fericirilor unde Iisus a tinut predica despre fericiri. Continuam cu Biserica cu acelasi nume si vizitarea Carpenaum-ului – Casa Sfintilor Petru si Andrei si apoi Tabgha - Biserica Inmultirii Painilor si a Pestilor. Traseul continua spre Cana Galileeisi vizitam Biserica Minunii si Casa Nuntii, unde Iisus a savarsit prima minune, transformand apa in vin. In apropiere de Cana Galileei vom vizita orasul copilariei lui Iisus, Nazaret cu Biserica Ortodoxa Buna Vestire, ridicata pe locul Izvorului Fecioarei Maria. Seara ne vom relaxa intr-o croaziera pe Marea Galileii (aprox. 1h:30min). Transfer la Nazaret pentru cina si cazare.

Ziua 5

Mic dejun. In prima parte a zilei vom vizita orasul Haifa – al treilea oras ca marime din Israel si unul din cele mai importante porturi comerciale la Marea Mediterana. Aici vom vizita Templul si Gradinile terasate Bahai. La ora 16:00 transfer la aeroport, la 21:55 – decolare din Tel Aviv, sosire in Bucuresti – Aeroportul Henri Coanda la ora 01:25. Va multumim ca ati fost in Circuit Israel 2018 !

 

 

Pretul Include:
 • Bilet avion, cursa directa El AL / Tarom, Bucuresti – Tel Aviv – Bucuresti;
 • Excursiile zilnice, tururile si vizitele prevazute in programul excursiei cu autocar local, inclusiv turul orasului; Tel Aviv , vizita la Jaffa si excursia la Masada;
 • 4 nopti cazare, din care 3 nopti in Bethleem si o noapte in Nazaret;
 • Mic dejun si cina in fiecare zi;
 • Ghid local vorbitor de limba romana.
Pretul nu Include:
 • Taxele aeroport si securitate: 99 Euro/persoana(se pot modifica pana la plecare);
 • Supliment plecarea de Paste: 109 Euro pe persoana;
 • Excursiile optionale;
 • Intrarile la obiective.

 

 

 

 

Nota:
 • Documente necesare calatoriei: pasaport valabil cu cel putin 6 luni de la data intoarcerii.
 •        Autorităţile vamale îşi rezervă dreptul de a refuza intrarea pe teritoriul statului a oricărei persoane care nu prezintă suficientă încredere chiar dacă aceasta a obţinut acordul pentru obţinerea vizei turistice. Agenţia de turism nu poate fi făcută răspunzătoare pentru astfel de situaţii ce nu pot fi depistate anterior plecării. Turistul îşi asumă riscurile de a-i fi refuzată intrarea şi de aceea este obligat să informeze agenţia asupra oricărui incident petrecut vreodată în afara graniţelor României, precum şi asupra oricărei tangenţe pe care o are cu statele în care are loc desfăşurarea pelerinajului.
 •   Minorii trebuie să îndeplinească următoarele condiţii pentru a fi lăsaţi să iasă din ţară: să călătorească cu cel puţin un adult însoţitor; să aibă asupra lor acordul ambilor părinţi (sau al părintelui care nu-i însoţeşte) legalizat la notariat; adultul care-i însoţeşte, în cazul în care acesta nu este unul dintre părinţi, trebuie să aibă cazier judiciar pe care să-l prezinte la frontieră).
 •   Programul acţiunii poate fi modificat de către conducătorul de grup, ca ordine de desfăşurare sau se pot înlocui unele obiective sau hoteluri în funcţie de anumite situaţii speciale.
 •   Compania aeriană  îşi rezervă dreptul de a modifica orarul de zbor.
 •   Bagaje: bagajul de cală (1 buc.) max. 23 kg/pers., bagajul de mână max. 7 kg/pers. (fără lichide, cosmetice, obiecte tăioase sau ascuţite)
 •   Distributia camerelor la hotel se face de catre receptia acestuia; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de insotitorul de grup.
 •   Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif etc.); in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
 •   Prezentul document constituie anexa la contractul de prestari servicii
 •   Agentia nu se obliga sa gaseasca partaj persoanelor care calatoresc singure.
 •   Asezarea in autocar se face in ordinea inscrierilor
 • Turistul pe propria lui raspundere isi asuma riscul de a i se refuza intrarea in Israel si de aceea este obligat sa informeze in prealabil agentia de turism asupra oricarui incident petrecut vreodata in afara granitelor Romaniei, precum si asupra oricarei tangente pe care a avut-o sau o are cu Statul Israel.
 • Camera single: 599 Euro; Copil sub 12 ani: 400 Euro
 • Functie de anumite situatii  - orar de functionare al obiectivelor turistice, modificarea orarului de zbor, ordinea vizitarii unor obiective poate fi modificata sau se pot  inlocui partial unele vizite, functie de masurile de securitate impuse de autoritatile locale din Israel.
 • Grup minim: 25 persoane.
  Acte necesare: pasaport normal (nu temporar), valabil minim 6 luni de la data intoarcerii in Romania.
  Compania aeriana cat si orarul de zbor se pot modifica pana la data calatoriei.
 • Hoteluri

  Bethlehem : Nativity Hotel, 115 El Sahal Street, Bethlehem, categoria ”turist” echivalent: 3*sup.-4 sau similar.
  Nazareth: Hotel St. Gabriel in Nazareth 3*, Rouse Al Jabal Street 50 Neighborhood Salizian 2, Nazareth 16000 PO 2318 sau similar.
  * Hotelul devine nominal in saptamana plecarii.

 • Excursii optionale

  Croaziera pe Marea Galilei: 12 Euro/persoana;
  Spectacolul de noapte ( sound & light) : Euro 43 Euro/ persoana.

 • Intrarile la obiective:Masada – urcare cu telecabina + bilet de intrare: 25 Euro/persoana;
  Qumran: 8 Euro /persoana;
  Pater Noster Church & Capernaum :  4 Euro/persoana.